Karantinamın bitmesine 1 veya 2 gün kaldı galiba ya 10 gün vermişlerdi ama hemen dışarıya çıkmayacam daha koku kaybım aynı hiç koku almıyorum riske atmayayım hiç sonrasında bebişi görmeye gitcem tüm bulantılar ondansa doğduğunda ısırcam onu
Çoğu doktor anlayabilir aslında ama bazıları riske atmayıp netlessin diye bekliyo. Pazartesi bol bol çikolata ye sakin ihmal etme bide odaya girecegin zaman öksürmeye başla ama çok oksurme corona sanmasinlar oksurunce uyaniyor bebisler benim oglanı öyle uyandirirdim ben
Yemek yapmak icin vakit olsunda ayakdada yeriz canim benim istedigim yemekleri yapacak kimse yok cevremde yore farki var beceremiyorlar yada islerine gelmiyor yapmak. Saglikka dogsun su minaklar da vakit yaratiriz biz bogaz icin
O konuda ben sansliyim annemde yakın kaynanam da memleketler ayni olunca yemeklerde aynı oluyo ve ikisinide el lezzeti muhteşem o yüzden canım bişey isteyince hangisini yakalasam ona yaptırıyorum
Çoğu doktor anlayabilir aslında ama bazıları riske atmayıp netlessin diye bekliyo. Pazartesi bol bol çikolata ye sakin ihmal etme bide odaya girecegin zaman öksürmeye başla ama çok oksurme corona sanmasinlar oksurunce uyaniyor bebisler benim oglanı öyle uyandirirdim ben
Yaa ben en son gittiğimde bizimki gayet hareketliydi kolu bacağı yeni oluşmuştu ama yerinde durmuyo dedi Dr 10 aralıkta gidicem ya cinsiyet öğrenmek için kesin uyur buda öğrenemim meraktan catlim diye
Baba Yüreği işte şimdiden kiyamiyo ama işte ne zaman uyuyup uyancakarını bilmediğimiz içim mecburen uyandırcaz hastanedeyken çıkınca yine uyusunlar istedikleri kadar
Meraba kızlar benim de bugün kontrolüm vardı ikili tarama bebisimiz iyi hareketliydi ense kalınlığı iyi burun kemiği var doktor iyi görünüyo dedi.Buyuk ihtimal erkek dedi bidahaki kontrolde belli olur dedi.Aslinda doktor erken tahmin için demişti ben kalp atışı kac dedim 161 ama senin bebek erkek dedi şaşırdım.
Selam kızlar benim bugün kan tahlilim vardı ama sabah çok erken uyandım sonra uyuyunca kaldı öyle pazartesi gitsem sorun olurmu acaba doktor zaten haftaya gel demişti bebeği görmek için yoksa şimdi mi gideyim alırlar mı ki bu saatte
Meraba kızlar benim de bugün kontrolüm vardı ikili tarama bebisimiz iyi hareketliydi ense kalınlığı iyi burun kemiği var doktor iyi görünüyo dedi.Buyuk ihtimal erkek dedi bidahaki kontrolde belli olur dedi.Aslinda doktor erken tahmin için demişti ben kalp atışı kac dedim 161 ama senin bebek erkek dedi şaşırdım.
Selam kızlar benim bugün kan tahlilim vardı ama sabah çok erken uyandım sonra uyuyunca kaldı öyle pazartesi gitsem sorun olurmu acaba doktor zaten haftaya gel demişti bebeği görmek için yoksa şimdi mi gideyim alırlar mı ki bu saatte