Kizlar benim sonuclar kotu cikmis ya ins sorun cikmaz stres oldum acaba hamileligi etkiliyen birsey varmi endise ediyorum hep rabbim evlatlarimizi korusun anlayan varmi
Hamileyken anne ne yerse bebeğin damak tadı ona yatkın oluyormuş. Sizce böyle birşey var mı? Ben kötü sağlıksız birşey yememeye çalışıyorum ama inşallah çocuğum kola, çikolata, bisküvi manyağı olmaz
Hamileyken anne ne yerse bebeğin damak tadı ona yatkın oluyormuş. Sizce böyle birşey var mı? Ben kötü sağlıksız birşey yememeye çalışıyorum ama inşallah çocuğum kola, çikolata, bisküvi manyağı olmaz
Sen ne yersen bebek onları tattığı için damak tadı ona göre şekilleniyo heralde. Eşinin tarafına benzemesini istemiyosanda konuşurken falan çok yüzlerine bakma
Hayırlı akşamlar herkese yarın 12 de randevum var geç döllenme olduğu için son adet tarihim belirlenecek inşallah sağlıklıdır. 10+2 olması gerekiyor ❤ Dua eder misiniz kızlar inşallah sağlıklı olduğunu görürüz hepimiz
Sen ne yersen bebek onları tattığı için damak tadı ona göre şekilleniyo heralde. Eşinin tarafına benzemesini istemiyosanda konuşurken falan çok yüzlerine bakma
Bizimkiler de et ağırlıklı iki tarafta. Eşimin tarafında maharetli çok güzel yemek yapan kimse yok. Annem çok çeşitli yemek yapar, güzel hamurda açar. Bende kendi tarafıma benzesin isterim
Kizlar hic halim yok bugun 11 haftalik oldum en son kalp atışını dinlemeye gitmiştim daha gitmedim değerler mi düştü acaba sadece folkasit kullanıyorum
Kizlar benim sonuclar kotu cikmis ya ins sorun cikmaz stres oldum acaba hamileligi etkiliyen birsey varmi endise ediyorum hep rabbim evlatlarimizi korusun anlayan varmi
Yaa ben en son gittiğimde bizimki gayet hareketliydi kolu bacağı yeni oluşmuştu ama yerinde durmuyo dedi Dr 10 aralıkta gidicem ya cinsiyet öğrenmek için kesin uyur buda öğrenemim meraktan catlim diye
Bizimkiler de et ağırlıklı iki tarafta. Eşimin tarafında maharetli çok güzel yemek yapan kimse yok. Annem çok çeşitli yemek yapar, güzel hamurda açar. Bende kendi tarafıma benzesin isterim
Et li yemekleri bende güzel yaparım eşimin akrabaları başıma toplanıyor yemek için çiğ köfteyi kebap çeşitlerini sürekli ben yaparım eşimin köyüne gitmeye korkuyorum yufkada çok güzel açarım köye gittikçe börek gözleme saçta yaparım konu komşu toplanır duyunca kendilerinin çok yemek kültürü yok keşkekleri var en iyi yaptıkları yemek