2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bi zararı oluyor mu önlem amaçlı atılmasının benimde önlem amaçlı atılacak gibi de,birde şu an kaçıncı haftadasin rahim ağzı uzunlugunu biliyor musun
Hayır olmaz ,sonuçta ben ilkinde bu sıkıntıyı yaşamışım aynısı olmasın diye asıl atılması şart demişti dr.um...
12.haftayım pazartesi özelde 2,9 dedi dr.

Ay sen baya yeteneklisin köye yemek kültürü getirmişsin resmen. Kolayı bulmuşlar onlar otursun sen çeşit çeşit yap yesinler

Doktor bana prilam yazmis m8de bulantisi icin heralde kullanana var mi kizlar alaym mi vitamini soylemeyi de unuttum d vitamini aman ultrasona bakinca aklimdaki herdey gidiyor

Kizlar hic halim yok bugun 11 haftalik oldum en son kalp atışını dinlemeye gitmiştim daha gitmedim değerler mi düştü acaba sadece folkasit kullanıyorum
Doktorum ilk 3 ay halsizlik çok oluyor kansızlıkta halsizliği daha da arttırıyor demişti. Sağlık ocağından kan testi yaptır istersen

Bi zararı oluyor mu önlem amaçlı atılmasının benimde önlem amaçlı atılacak gibi de,birde şu an kaçıncı haftadasin rahim ağzı uzunlugunu biliyor musun
Merhaba ben bı konuyu çok merak ediyorum her kadında kontrol ediliyor mu? Benim ilk gebeliğim böyle birşey olup olmadığını nerden bileceğim eğer edilmiyorsa talep mi etmem lazım doktordan

Merhaba ben bı konuyu çok merak ediyorum her kadında kontrol ediliyor mu? Benim ilk gebeliğim böyle birşey olup olmadığını nerden bileceğim eğer edilmiyorsa talep mi etmem lazım doktordan
Merhaba benimde ilk gebeligim yarım rahimliyim tüp bebek Dr um tedbir amaçlı yapabiliriz demişti bende takip eden Dr uma kendim sordum, diğer gebelerde nasıl oluyor bilmiyorum.

Bende ilk gebelikte 26.Haftaya kadar bilmiyordum böyle birşey...
Kızlar korona testim pozitif cıkdı dunde acıldeydım iki buyuk serum yedim ne kotu ya koronayı kötu gecırmek heryerm kırıldı sanki
Çok geçmiş olsun

Arkadaşlar dün gece o kadar midem yanıyorduki evde gaviscon vardı kullandım bi zararı var mı acaba hiç kullandınız mi?Araştırdığım kadarıyla gebelikte kullaniliyormusta sizinde fikrinizi almak istedim

Doktor bana prilam yazmis m8de bulantisi icin heralde kullanana var mi kizlar alaym mi vitamini soylemeyi de unuttum d vitamini aman ultrasona bakinca aklimdaki herdey gidiyor
Bana 20.haftadan sobra d vitaminine başla dedi.

Saol canım bu aralar daha ck dikkat edin evinize mısafr kabul etmeyin sızde cıkmayın gercekden cok kotu bısey
Geçmiş olsun nerden bulaşıyor bu kadar hamilelere tahmiminiz var mı?
Ben eve misafir kabul etmiyorum kendimde gitmiyorum. Markete falan çıkıyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…