Hayır olmaz ,sonuçta ben ilkinde bu sıkıntıyı yaşamışım aynısı olmasın diye asıl atılması şart demişti dr.um...
12.haftayım pazartesi özelde 2,9 dedi dr.
Hayır olmaz ,sonuçta ben ilkinde bu sıkıntıyı yaşamışım aynısı olmasın diye asıl atılması şart demişti dr.um...
12.haftayım pazartesi özelde 2,9 dedi dr.
Et li yemekleri bende güzel yaparım eşimin akrabaları başıma toplanıyor yemek için çiğ köfteyi kebap çeşitlerini sürekli ben yaparım eşimin köyüne gitmeye korkuyorum yufkada çok güzel açarım köye gittikçe börek gözleme saçta yaparım konu komşu toplanır duyunca kendilerinin çok yemek kültürü yok keşkekleri var en iyi yaptıkları yemek
Doktor bana prilam yazmis m8de bulantisi icin heralde kullanana var mi kizlar alaym mi vitamini soylemeyi de unuttum d vitamini aman ultrasona bakinca aklimdaki herdey gidiyor
Kizlar hic halim yok bugun 11 haftalik oldum en son kalp atışını dinlemeye gitmiştim daha gitmedim değerler mi düştü acaba sadece folkasit kullanıyorum
Merhaba ben bı konuyu çok merak ediyorum her kadında kontrol ediliyor mu? Benim ilk gebeliğim böyle birşey olup olmadığını nerden bileceğim eğer edilmiyorsa talep mi etmem lazım doktordan
Merhaba ben bı konuyu çok merak ediyorum her kadında kontrol ediliyor mu? Benim ilk gebeliğim böyle birşey olup olmadığını nerden bileceğim eğer edilmiyorsa talep mi etmem lazım doktordan
Merhaba benimde ilk gebeligim yarım rahimliyim tüp bebek Dr um tedbir amaçlı yapabiliriz demişti bende takip eden Dr uma kendim sordum, diğer gebelerde nasıl oluyor bilmiyorum.
Arkadaşlar dün gece o kadar midem yanıyorduki evde gaviscon vardı kullandım bi zararı var mı acaba hiç kullandınız mi?Araştırdığım kadarıyla gebelikte kullaniliyormusta sizinde fikrinizi almak istedim
Doktor bana prilam yazmis m8de bulantisi icin heralde kullanana var mi kizlar alaym mi vitamini soylemeyi de unuttum d vitamini aman ultrasona bakinca aklimdaki herdey gidiyor