2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar merhaba soğuk algınlığım var burun akıntısı ve tıkanıklığı falan sıcak bişeyler ne içebilirim bebeğe zarar vermeyecek

Arkadaşlar dün gece o kadar midem yanıyorduki evde gaviscon vardı kullandım bi zararı var mı acaba hiç kullandınız mi?Araştırdığım kadarıyla gebelikte kullaniliyormusta sizinde fikrinizi almak istedim
Rennie tablet oğluma hamileyken çok kullandım ama gavisconu bilmiyorum

Merhaba benimde ilk gebeligim yarım rahimliyim tüp bebek Dr um tedbir amaçlı yapabiliriz demişti bende takip eden Dr uma kendim sordum, diğer gebelerde nasıl oluyor bilmiyorum.
Anladık bende sorayım o zaman teşekkür ederim geçmiş olsun inşallah bebeğinizi de sağlıkl alırsınız kucağınıza

Doktor bana prilam yazmis m8de bulantisi icin heralde kullanana var mi kizlar alaym mi vitamini soylemeyi de unuttum d vitamini aman ultrasona bakinca aklimdaki herdey gidiyor
bende bugün çok kötü oldum ona başladım. ben sağlık ocapında yazdırdım ama doktoruma onaylattım içebilirsin dedi.

Bana 20.haftadan sobra d vitaminine başla dedi.
Eczaciya gittim bu d vitamini degilmis decavit diye bir multivitaminmis aldim bende sonhcta receteye yazilmisti alamamistim recetesiz aldim mide bulantisi icin hap yarin gelecekmis kullansam mi kullanmasam mi kararsizim

bende bugün çok kötü oldum ona başladım. ben sağlık ocapında yazdırdım ama doktoruma onaylattım içebilirsin dedi.
Her sabah bos mide ile kusuyorum tum karnin kasiliyoe yemeklerin cogunu yiyemiyorum bende iceyim bari sonucta doktor verdi

Arkadaşlar dün gece o kadar midem yanıyorduki evde gaviscon vardı kullandım bi zararı var mı acaba hiç kullandınız mi?Araştırdığım kadarıyla gebelikte kullaniliyormusta sizinde fikrinizi almak istedim
Nerdeyse hergün gaviscon içiyorum.ilk gebelikte de son aylarda içmiştim.gebeler için güvenli gaviscon içebilirsiniz.

Kızlar korona testim pozitif cıkdı dunde acıldeydım iki buyuk serum yedim ne kotu ya koronayı kötu gecırmek heryerm kırıldı sanki
Allah şifa versin ya. İnşaAllah kolay atlatırsın
Kızlar merhaba soğuk algınlığım var burun akıntısı ve tıkanıklığı falan sıcak bişeyler ne içebilirim bebeğe zarar vermeyecek
Ihlamur, yeşil çay, nane limon(sadece naneyle limon başka bir şey koyulmamalı) içilebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…