2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doktor bana prilam yazmis m8de bulantisi icin heralde kullanana var mi kizlar alaym mi vitamini soylemeyi de unuttum d vitamini aman ultrasona bakinca aklimdaki herdey gidiyor
Bana da Prilam verdi doktor, 15 gündür kullanıyorum.
Kaygılanmayın, gebeler için yapılmış bir ilaç
Bana iyi geldi bi nebze, size de iyi gelir umarım

Hanımlar, 12 Haftalık hamileyim diyerek Haziran ayını beklerken bebeğin kalp atışının durması sonucu kürtaj oldum. İlk gebeliğimdi ve bilindik bir sağlık sorunum yok. Doktorun tavsiyesi olan iki ayı bekleyeceğim. İlk gebelik olunca öyle bebeği vs inceleme önerisi gelmeden olayın da şoku ile kürtaj oldu bitti.

Doktor normal dese de insan acaba yine başıma gelecek mi diyor. Bir test vs yapacağını da söylemedi. Başına gelip şunu yap diye bir tavsiyeniz var mı ?

Kan pıhtılaşması varmı yokmu buna baktirabilirsiniz,geçmiş olsun

Kan pıhtılaşması olabilir. Genelde ilk gebelikte düşük yada bebek kaybı çok fazla oluyor sağlıksız bir gebelik olabilir.
Geçmiş olsun umarım en yakın zamanda hamile kalır bebeğini kucağına alırsın.

Evet ilk gebelikte oluyormuş teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,inşallah sizde sorunsuz sağlıkla süreci tamamlar bebeğinize kavuşursunuz

Çok geçmiş olsun.
Rabbim tez zamanda tekrardan hayırlı sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin inşallah

Herhangi bir belirti oldu mu yoksa rutin kontrolde mi öğrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…