2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benm ilacsiz sabah aksam var
Ilac kullanmaya basladigin ilk bir hafta kusma bulanti azaliyor canim kendini biraz rahatlamis hissedersin ama ikinci hafta tekrar gun gun bi cogaliyor bi azaliyor bende oyleyim 7/24 saat bulantim var hicbir yemekden hoslanmiyorum yasamak icin yiyorum birde tutruk cok oda mide bulandikca cogaliyor kafayi yemek uzereyim hem agliyor hem kusuyorum

Merhabalar ben de haziran annesi olacağım kısmetse. Sizde de kasık ağrıları oluyor mu. Bazen batma şeklinde oluyor, bazen ağrı gibi sızlıyor..
Oluyor adet hissi gibi. Mesela bugün kasık, bel, kalça ağrım var sanırım genişlemeye çalışıyor vücudum.

Allahim sabrini versin canim suan belki anlayamazsin kaybini ama bir kac haftaya o uzuntuyu derinden hissedersin insan herseyi anlayana kadar olup bitiyor rabbim kimselere kayip yasatmasin evlatla sinamasin insAllah,,,vardir ondada bir hayir elbet,, yoklugunu hissetmeden bebek ile mucdelenirsin tekrar insallah

Aalinda 12 haftalik oldum bence ben azalir diye düşünüyorum

Amin çok teşekkür ederim,inşallah sizde sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz

Kızlar ben sonraki randevuyu sormayı unuttum doktor da söylemeyi unuttu. 16.haftada mi çağırdı sizi?

Sağlıklı canımda her zamanda yenmez kii ben kokusundan rahatsız oluyorum sadece yemeklerde kullanırım ama damak tadı ve tercih tartışılmaz
Bende yemeklerde kullanırım sarımsağı çiğ yiyemem zaten eşimde yemez sen gazianteplimisin bende Adanalıyım trabzonlulara gelin geldim kaymakamlar birçok yemeğimi sever helede içli köfteye bayılıyorlar anne hep yapar dondurur getirir bizde yeriz kaynanam hep standart çorba tavuk princ pilavibhaftada 4 gun kesin vardır yada lahana yemegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…