Ilac kullanmaya basladigin ilk bir hafta kusma bulanti azaliyor canim kendini biraz rahatlamis hissedersin ama ikinci hafta tekrar gun gun bi cogaliyor bi azaliyor bende oyleyim 7/24 saat bulantim var hicbir yemekden hoslanmiyorum yasamak icin yiyorum birde tutruk cok oda mide bulandikca cogaliyor kafayi yemek uzereyim hem agliyor hem kusuyorum
Hanımlar, 12 Haftalık hamileyim diyerek Haziran ayını beklerken bebeğin kalp atışının durması sonucu kürtaj oldum. İlk gebeliğimdi ve bilindik bir sağlık sorunum yok. Doktorun tavsiyesi olan iki ayı bekleyeceğim. İlk gebelik olunca öyle bebeği vs inceleme önerisi gelmeden olayın da şoku ile kürtaj oldu bitti.
Doktor normal dese de insan acaba yine başıma gelecek mi diyor. Bir test vs yapacağını da söylemedi. Başına gelip şunu yap diye bir tavsiyeniz var mı ?
Allahim sabrini versin canim suan belki anlayamazsin kaybini ama bir kac haftaya o uzuntuyu derinden hissedersin insan herseyi anlayana kadar olup bitiyor rabbim kimselere kayip yasatmasin evlatla sinamasin insAllah,,,vardir ondada bir hayir elbet,, yoklugunu hissetmeden bebek ile mucdelenirsin tekrar insallah
Teşekkür ederim, aslında normal olduğunu bilse de insan endişeleniyor. Bir de geçen haftalar kanama yaşamıştım o yüzden korkuyorum biraz. Ama sizde de oluyormuş
Ilac kullanmaya basladigin ilk bir hafta kusma bulanti azaliyor canim kendini biraz rahatlamis hissedersin ama ikinci hafta tekrar gun gun bi cogaliyor bi azaliyor bende oyleyim 7/24 saat bulantim var hicbir yemekden hoslanmiyorum yasamak icin yiyorum birde tutruk cok oda mide bulandikca cogaliyor kafayi yemek uzereyim hem agliyor hem kusuyorum
Allahim sabrini versin canim suan belki anlayamazsin kaybini ama bir kac haftaya o uzuntuyu derinden hissedersin insan herseyi anlayana kadar olup bitiyor rabbim kimselere kayip yasatmasin evlatla sinamasin insAllah,,,vardir ondada bir hayir elbet,, yoklugunu hissetmeden bebek ile mucdelenirsin tekrar insallah
Evde ağlayarak sinir krizi geçirdim en son şimdi güldüğüne bakmayın. O gün çok yorgundu işten gelince onu düşünüp teselli bulmaya çalışıyorum. Aklım almıyor yoksa
Bende yemeklerde kullanırım sarımsağı çiğ yiyemem zaten eşimde yemez sen gazianteplimisin bende Adanalıyım trabzonlulara gelin geldim kaymakamlar birçok yemeğimi sever helede içli köfteye bayılıyorlar anne hep yapar dondurur getirir bizde yeriz kaynanam hep standart çorba tavuk princ pilavibhaftada 4 gun kesin vardır yada lahana yemegi