2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Dilaraerdogan canım haftaya randevumuz aynı günmüş. Bana vakit geçmiyor ya çıldıroyorum 1 ay olacak haftaya artık birlikte geri sayım yaparız
Aynen canim vakit geçmiyor oysaki 18 inde gördüm yetmedi pazartesi gene gittim bel ağrım için gene gördüm ama ayin 4 du gelmiyordu eskiden zaman su gibi akar giderdi Şimdi sanki uzuyorr

Kimseyi kırmak istemem ama karadenizde gerçekten yemek kültürü yok. Ne çeşit var nede evlerde güzel yemek yapılıyor. Genelde ot ağırlıklı kuzu eti bile pek sevmezler.

Kimseyi kırmak istemem ama karadenizde gerçekten yemek kültürü yok. Ne çeşit var nede evlerde güzel yemek yapılıyor. Genelde ot ağırlıklı kuzu eti bile pek sevmezler.
Aynen öyle tam isabet genelde kara lahana yemeyi sarması pazı inek eti oda sadece tencere kavurma sote falan değil birde tarhana çorbası benim kaynanam bıkmış herkes evde yemek ayrımı yapiyor kadinda dayıyor pogocayi lahanayı makarnayı ne yapsin

Allah sabır versin canım Inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıcakla doğurursun benimde ilk gebeligim düşükle sonuçlandı bundada hep korkum var birşey olursa diye o korku hiç geçmiyor sanırım inşallah rabbim ikiz ikiz verir sana

Baharat, salça da çok az kullanıyorlar. Isırgan yemeği, turşu kavurması bide. Ayy senin kaynanda tembel bence fırın yemeği yapsın, karnıyarık, güveç bi sürü çeşit var. Ben pidesini ve balığını severim oda restaurantta güzel yapılıyor.

Cani isterse yapar salçaya ben alıştırdım teyzem yapıyor salcalarimizi ondan almaya başladı alıştı ama kızı sevmiyor biber salcasini

Cani isterse yapar salçaya ben alıştırdım teyzem yapıyor salcalarimizi ondan almaya başladı alıştı ama kızı sevmiyor biber salcasini
Adana'nında az yol üstü restaurantlarında yemek yemedim. Pirzolalar, şişler, kahvaltı ohh mis boşver kız biz yiyelim acılı, ekşili, baharatlı ne güzel.

Bende Karadeniz’e gelin gittim çok haklısın yemekler de tad bile yok
Herkes aynı fikirdeymiş hele yöresel yemekleri güzel olan insanlar için oralarda yemek yemek işkence. Biz misafirliğe giderdik eve dönünce tekrar yemek yerdik. Damak tadları çok farklı.

Sağol canım gitmedim valla hâlâ uykum var sabahlara kadar film izlersem böyle ayakta uyurum işte
yaa bende çocuğun üzerini ortmekten uyuyamiyorum gün içinde de çocuğun peşinden kosmaktan uyuyamiyorum bu mesajı biraz kıskandım sanki tadını çıkarın seneye sende cocuk üzeri ortmekten uyuyamayacksin

Yaa maşallah diğer çocuklarında kalp atisina göre cinsiyet tutmuş muydu
Benim kalp atışı 168di kesin kızdır dedik ama tutmadı o da yalan oldu. Kızımdaki belirtilerin aynısını yaşıyorum ama oğlum olacakmış çok şaşkınım hala

Yok canım maraşlıyım ama antepte büyüdüm ikiside var yani hee benim kaynanamlarında un çorbası tarhana çorbası hep olur ama ben hiç yiyemiyorum misafirliğe gidince ayıp olmasın diye yiyorum eve gelince hasta oluyorum çok kötü yaa

Kesinlikle var ben oglumda limon turşu biber tuz yedim tatlı ağzıma suremedim şimdi oglumda öyle kıyamet kopsa tatlı yemiyor ama beş kilo turşu koy önüne yer limon da çok seviyo herseyini sıktırıyo hatta gün içinde bazen turşu suyu içecem diye agliyo

Uyku tulumu alsana canım e bebektekiler çok guzel. Benim kizim da hiç üstünü örtmez ama tulum giyince üşümüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…