2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sağlıklı hepsinde inşallah tek derdim o olsun bana uzaktan davulun sesi hoş geliyo galiba

Yaa var demekki böyle bişey mantıklı aslında anne karnındayken de tat alıyor sonuçta. Bende şeker, tatlı yememeye dikkat ediyorum. İlerde şişgo bi çocuk olmasın üzülür bunalıma girer

Uyku tulumu alsana canım e bebektekiler çok guzel. Benim kizim da hiç üstünü örtmez ama tulum giyince üşümüyor
Var kuzum LC wakikiden aldim ama içim rahat etmiyor corapsiz yatiriyorum ya en azından ayağı usumesin diyorum

Yaa var demekki böyle bişey mantıklı aslında anne karnındayken de tat alıyor sonuçta. Bende şeker, tatlı yememeye dikkat ediyorum. İlerde şişgo bi çocuk olmasın üzülür bunalıma girer
Valla ergenlikte hepimiz o yollardan geçtik kurtulus yok sen ye istediğini ilerde istediği kiloyu kendi sececek

Benimde bi tarafım sizin oralardan senin kocan nereli ya çok merak ettim yemekleri çok tuhafmış.

Valla ergenlikte hepimiz o yollardan geçtik kurtulus yok sen ye istediğini ilerde istediği kiloyu kendi sececek
Ya ama kiminin metabolizması çok hızlı çalışıyor biz öyle değiliz. Benimde tatlıyla aram yok hiç canım istemiyor. Ben kilomu kendim seçemiyorum çok zor veriyorum

Ben tarhanasini severek yiyorum ana sadece kaynanamın yaptığını başkasının yiyemiyorum

Kütahya canım yörükler kendileri geleneklerini devam ettiriyorlar ben alışamadım
Aaa evet ya onlarda öyle çok yemek bilmezler haklısın. Antalya'da yörük yöresel yemekleri yok pek. Keçi eti çok yiyolar bari ondan yapsınlar sana nereye kadar un çorbası

Ben ince çorap giydiriyorum ya benim ayaklarım da donuyor çünkü hasta olur diye korkuyorum
Bende giydiriyorusda lastik izi oluyo ayağında sabah uyaninca o yüzden rahatsız oluyor dur diye giydirmiyorum kendimde bu hamilelikte Ayak yanması yaşadığım için onunda yaniyordur sanıp cikariyorum geniş lastikli çorap bulabilsem uyurken giydirmek için almak istiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…