2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hastanedeyim canımın içi gireceğim birazdan
Ahaha ah Beşir ah sen ne iyiymişsinBehlül beyle.. bihter hanımı derken ne kadar zorlanmış meğerse çocuk

Ah kizlar ahh ben ki.saglikli beslenen biriydim. Oyle bir yazistiniz ki canim neler neler cekti ama tamamen pis bogazliktan. Bizde de katmer var ama gozlemenin kalini tuzlu oluyor Allahtan buzlukta vardi onu cikardim onu hazirlayacagim kahvaltiya
Ben kızımdan sonra sağlıklı beslenmeye sardım. Yulaf lapaları avokadolu kahvaltılar. Fit salatalar fit tatlı pudingler gel gör ki yine de arada kendi yöremdenn yemekleri istiyordum. Kızımdan sonra 24 kilo verdim pis boğaz olmasam gayet iyi kiloya inmiştim ama tekrar salıp kilo aldığım aylarda hamile kaldım şaka gibi.

Kızlar ben ne yapicam ya tokluk kan şekerim arada yüksek çıkıyor acaba hareketsiz olduğum ıçın mı ben şeker yüklenmesini erken haftalarda ni yaptircam belki insüline falan başlarlar çok stres oluyorum ya

Stres şekeri tetikler,ben şeker yuklemesi önermiyorum sen bilirsin ama

Stres şekeri tetikler,ben şeker yuklemesi önermiyorum sen bilirsin ama
Hadi ya bende stres yapıyorum ama şekeri olmadı dahiliyede açlık tokluk ölctururum aile hekimimde 1 kere 2 kere ölcturup yüksek çıkmasıyla şeker hastası sayılmazsın hareketsiz hantalsan yüksek cikar dedi belkide ondandır en iyisi yürüyüşe baslayayim ben

Sizin şeker yüklemesi kesin yaptırmanız lazım bence. Diyabet problemi var gibi. Zaten doktor da önerir bence size. Allah korusun gebelikte diyabet bebek ölümlerine kadar gidiyor. Ona göre insülin başlanır. Risk grubundasiniz galiba.

Ya ben kardeşime neler yaptım yavrum aramızda 13 yaş var müzeler sanat galerileri kitap okuma etkinlikleri. Tiyatrolar müzikaller. Hayvanın teki oldu. Bir tek yemek konusunu başardık. Çok güzel yemek yapıyor

İnşallah görürüm bence eşimi bekliyo zalım kocam beni tek gönderiyo kendi gelmiyo oğluşumda babasına naz yapıyoki gelsin diye
Ben de tek gidiyorum almıyorum eşimi korona zamanı hastanede kalabalık yaratmam hem de adam 6 gün çalışıyor eşek gibi yani. Zora sokmaya da gerek yok. Tek başımıza yapacağımız işler için.

Aynen risk grubundayim kilomdan ötürü cuma günü konuşcam doktorla bakalım ne diyecek

Selam kizlar istanbul avrupa yakasinda ikamet edip dogum yapacagi dr hastaneyi bulan varmi telefonlada ulasabilecegim.dr ariyorum medipol universite hastanesine gidiyorum doktorum iyi ama istedigim zaman ulasamiyorum dogumuda orada dusunmuyorum kendi dr girmiyormus doguma cunku bunlar erken ama simdiden baslayip guvenmem lazim dr a tsh de dusuk cikmis mail attim hala donus yapmadi acil birsey olsa ulasamiyorum bana yardim edebilecek yol gosterebilecek arkadaslar cevap yazin lutfen

Ben doktorumun kendi kliniğine gidiyorum. Watsapptan 7/24 ulaşabiliyorum.kendisi her hastaneye geliyor doğuma. Ve kendisi hastaneyle anlaşinca normalden biraz daha uyguna geliyor doğum. Özel sigortaniz varsa muayenede gayet uygun aslında. Yenibosna ataköy towers ta yeri..

Benim her yerim kasiniyor kan dan dolayim acaba dedim daha cok dolasim oluyormus hamilelikde sabah karnim duz gece yatarken 6 aylik gibi
Olabilir canım bende kan sulandırıcı falan kullanıyorum onunla da alakalı olabilir belkide, senin karnın niye öyle oluyor

Tamam canim sagol sigortam esten yararlaniyorum kizimi medicalpark da dogurdum cok guzel dogum hanede gayet iyiydi dr super di ama anadoluya gitmis o yuzden kaldim onun gibi dr bulamiyorum dograna kadar gezecem herhalde en sonunda kanuniye mi kalacam dogum icin diyede korkuyorum sizin dediginiz dr a da sali gunu bakacagim ins sagol

Bende medikal parkta doğurdum. 2 sene önce Aralık ayıydı. 4000 tl ydi. Şu an acaba fiyatlar ne durumda merak ettim şimdi.

Olabilir canım bende kan sulandırıcı falan kullanıyorum onunla da alakalı olabilir belkide, senin karnın niye öyle oluyor
Gazmi herhalde canim yemekmi desem cikariyorum ama ben suyu cok iciyorum dudaklarim hep kuru icim yaniyor o yuzden sisiyorum herhal seninle ayni imis bir iki gun oynuyor aramizda bakalim asil hamile karnimiz nezaman buyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…