Evet onlarda çok güzel ama ketenin üzerine tanımam ben küçükken Erzurumlu ev sahiplerimız vardı bana hep kete getirirdi erzurumdan bide limonlu seker gelirdi ordan kalma çocukluk tadlarim onlar benim bak simdide canm limonlu seker istedi
LesaM
kuzum oglusun olcakmis ay dedim mi hatırlamıyorum bu aralar fazla dalginim ama hayirli olsun sağlıkla kucağına al ne güzel bi oğlan bir kız kotasini doldurdun darisi bize inşallah bakma burda kız diye tutturduguma oğlan var diye yoksa erkeklerde bal oluyo hayirlisiyla kucağına al inşallah ne güzel kaynana olur senden
Kızlar Merhaba, ben kaç gündür yazamadım stresimden . Çarşamba günü kan tahlili verdim . Fetal DNA YAPTIRDIM. Benimki riskli gebelik diğe doktor yapalım dedi. Haftaya cuma sonuçlar çıkacak . Düşününce tedirgin oluyorum. Hayırlı sonuçlar alalım da içim rahat etsin ..
İnşallah canım temiz çıkar . Sen neden yaptırdın? Benim ilk gebeliğimde bebeğim büyümedi ve doğumdan sonra 2 ay yaşadı bebek yoğum bakımımda ama kaybettik .. doktorda riskli gebelik diğe yaptır dedi
Benim doktorum biraz titiz. 37 yasindayim en guvenilir sonuc fetal dna dedi. Kafamiz rahat eder ikili ve uclu testlere gerek kalmaz dedi. Cok uzuldum.senin icin cnm.bu sefer hic bir sorun olmadan buyutursun kuzucugu ins
Ah kizlar ahh ben ki.saglikli beslenen biriydim. Oyle bir yazistiniz ki canim neler neler cekti ama tamamen pis bogazliktan. Bizde de katmer var ama gozlemenin kalini tuzlu oluyor Allahtan buzlukta vardi onu cikardim onu hazirlayacagim kahvaltiya
Biz erzurumda 3 sene yaşadık ilk tayin yerimizdi. Komsum bir teyze vardı yaptığı yemeklerden getirirdi sagolsun ama bana ağır gelirdi ya. Bol tereyağlı yapıyorlar çünkü bende pek alışık olmadigim için ama kadayıf dolması gerçekten güzel onu severdim.
Bir de konuşmaları da bazen anlamiyordum lazcayla karışık konuşuyorlar özellikle yaslilar. Birgün durakta beklerken kadın bana burdan 2 c geçiyormu diye sordu . Düşündüm düşündüm erzurumda C diye bir otobüs yokki bilmiyorum teyze dedim mecbur. Sonra anladimki kadın 2G demek istiyormuş meger