2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bizim oranında ketesi katmeri çok meşhurdur. Erzurum deyince benim aklıma burma kadayıfla cağ kebabı geliyor.
Evet onlarda çok güzel ama ketenin üzerine tanımam ben küçükken Erzurumlu ev sahiplerimız vardı bana hep kete getirirdi erzurumdan bide limonlu seker gelirdi ordan kalma çocukluk tadlarim onlar benim bak simdide canm limonlu seker istedi

Sağol canim benim. Benim kotam doldu sıra sizde sizlerin de hayırlı güzel haberlerini alalım bir an önce inşallah.

Neden riskli gebelik diye soracaktim sonra aaşağıda okudum Allah sabır versin arkadaşım..bu testi yapınca neler.çıkıyor?
Geliyor geliyor bir oğlan geliyor inşallah
Ben oğlumda hep tatlı yedim

Neden riskli gebelik diye soracaktim sonra aaşağıda okudum Allah sabır versin arkadaşım..bu testi yapınca neler.çıkıyor?

Ben oğlumda hep tatlı yedim
Ceylin yapma deme bunu bende bu hamilelikte hep tatlı yiyorum diye kıza yoruyordum ah bu ben

Benim doktorum biraz titiz. 37 yasindayim en guvenilir sonuc fetal dna dedi. Kafamiz rahat eder ikili ve uclu testlere gerek kalmaz dedi. Cok uzuldum.senin icin cnm.bu sefer hic bir sorun olmadan buyutursun kuzucugu ins

Bende uzun yola çıktım Malatya'dayım şuan. Elazığlılara, Malatyalılara selam olsun

Canım ya midem fena olmasa yapıp yollardım sana. Ben de eşimde erzurumluyuz ketemiz böreğimiz kadayıfımız meşurdur.
Ah kizlar ahh ben ki.saglikli beslenen biriydim. Oyle bir yazistiniz ki canim neler neler cekti ama tamamen pis bogazliktan. Bizde de katmer var ama gozlemenin kalini tuzlu oluyor Allahtan buzlukta vardi onu cikardim onu hazirlayacagim kahvaltiya

Biz erzurumda 3 sene yaşadık ilk tayin yerimizdi. Komsum bir teyze vardı yaptığı yemeklerden getirirdi sagolsun ama bana ağır gelirdi ya. Bol tereyağlı yapıyorlar çünkü bende pek alışık olmadigim için ama kadayıf dolması gerçekten güzel onu severdim.

Bir de konuşmaları da bazen anlamiyordum lazcayla karışık konuşuyorlar özellikle yaslilar. Birgün durakta beklerken kadın bana burdan 2 c geçiyormu diye sordu . Düşündüm düşündüm erzurumda C diye bir otobüs yokki bilmiyorum teyze dedim mecbur. Sonra anladimki kadın 2G demek istiyormuş meger

Hadii yaa bilmiyom ki deneyimim yok gerçi ilk hamileliğim daha ama dün eşimde senin dediğini dedi yiğenlerini çok ısırmış oda ağlar susmazlardı dedi
Susmuyolar kız oğlum iki yaşında hala ağlayacak diye ödüm kopuyo bi ağlarsa asla susmuyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…