2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende medikal parkta doğurdum. 2 sene önce Aralık ayıydı. 4000 tl ydi. Şu an acaba fiyatlar ne durumda merak ettim şimdi.
Aaa iyiymis fiyat ozaman bende 2014 de dogum yaptim 2500 tl di ozaman esinde doguma girmesi cok guzel oluyor kimse yokdu tek ben dogurdum o gece

Haklısın canım ama ilk heycanları birlikte yaşayalım istiyorum ayrıca kendisi benden çok istiyor bebeği sorumluluk alması lazım yoksa benim eşim herşey gibi bebeğinde bütün sorumlulukları bana kalacak

Selaaam ben geldim:))
Birşeyim yok çok şükür nefes darlığı geçmişti zaten bulantı ilacı yazdı ek olarak vitaminlerin dozunu arttırdı corasprin verdi,bugün 1. Trimester bitmiş bundan sonra daha kolay olur dedi
Bende kızımda iyiymişizkız olduğu kesinleşti nub teorisi diye birşey varmış 12. Haftada bebeğin cinsiyetini %90 veriyormuş doktorlarınıza sorarsanız söyler ordaki çıkıntının açışıyla alakalı birşey,erken söyleyen doktorlar hep bu yöntemi uyguluyor ve neredeyse kesin sonuç veriyormuş o yüzden %90 kız dediii
Ben burada ne acılar çekiyorum prenses orda parmağını emiyordu

Gazmi herhalde canim yemekmi desem cikariyorum ama ben suyu cok iciyorum dudaklarim hep kuru icim yaniyor o yuzden sisiyorum herhal seninle ayni imis bir iki gun oynuyor aramizda bakalim asil hamile karnimiz nezaman buyuyor
Evet ondan olabilir, aa evet iki gün var aramızda, benim istediğim tarihtesin, isteme sebebimde görümcemde, kız kardeşimde 26 haziran doğumlu, bebişim de 26 haziranda doğsun istiyorum kimisinin üç aylıkken belli oluyormuş, asıl dört beş aylıkken falan belli olur herhalde yapıdan yapıya değişiyor

Cok sukur saglikli olsun minnak canim sen ne acilar ceksen onun umrundami o keyfinde buyumeye calisiyor rabbim hayirli saglikli omurler ile kucagina almayi nasip etsin insAllah

Belki sende iki gun once dogurursun bebek sat gore ayni tarihmi cikiyor benim 24 haziran diyor suan 10+3 cikiyorum 3 gun onde gidiyor masallah ayin 10 ile 17 arasi ense kalinligi icin gidecegim size tarih verdimi,, karin buyumesi degilde bebek bi hareket etse iyi oldugunu yasadigini hep hissetsem rabbim mahrum birakmasin bizleri ins evlatlarimizdan

Cok sukur saglikli olsun minnak canim sen ne acilar ceksen onun umrundami o keyfinde buyumeye calisiyor rabbim hayirli saglikli omurler ile kucagina almayi nasip etsin insAllah
Çok teşekkür ederim canım benimmm
Gerçekten umurlarında değiliz
Allah hepimizinki sağlıkla kucağıma versin İnşallahh

Geçmiş olsun nerden bulaşıyor bu kadar hamilelere tahmiminiz var mı?
Ben eve misafir kabul etmiyorum kendimde gitmiyorum. Markete falan çıkıyorum ama.
Bilmiyorum ama kotu gecırıyorm ilaç da kullanamıyorum annem gelip gidiyordu esim işe gidip geliyor o kadr şuan yatıyorum beklıyorum bakalım yapacak bir şey yok

Çok teşekkür ederim canım benimmm
Gerçekten umurlarında değiliz
Allah hepimizinki sağlıkla kucağıma versin İnşallahh
Amin canim benimbir dogsunlar sorariz onlara. Totosunu isiracam minnakin gelene kadar beni ne cok bekletti korkuttu sen de ya her yerini saat

Ayy çok tatlı yaa Allah'ım dualarını kabul etti canım inşallah sağ salim kucağınada alırsın prensesini

Hadi gözük aydın canım 4 ü gelmeden ogrendin sen şeria bende ama daha var of

Susmuyolar kız oğlum iki yaşında hala ağlayacak diye ödüm kopuyo bi ağlarsa asla susmuyo çünkü
Ayyy gözüm korkuyor yeminle ben sessizlik seven bi insanım babamın evide sessizdi evlendim eşimin kedilerine zor alıştım çok miyavlıyorlar diye en çokda sabaahın erken saatlerinde yapıyorlar sabah namazına kaldırıyorlar beni 6 buçuk oldu mu tepemdeler gerçi daha bi tane kızımızı yeni kaybettik güzel kedim ya bi tane kaldı sadece artık Allah nasip ederse yavrumla oynayacaklar sesleri düşünemiyorum

Yaaaa ceydaaa çok sevindim canım gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…