Bir de konuşmaları da bazen anlamiyordum lazcayla karışık konuşuyorlar özellikle yaslilar. Birgün durakta beklerken kadın bana burdan 2 c geçiyormu diye sordu . Düşündüm düşündüm erzurumda C diye bir otobüs yokki bilmiyorum teyze dedim mecbur. Sonra anladimki kadın 2G demek istiyormuş meger
Kizlar gunaydin 2li tarama yptiranlar var mi aranizda 15 gun sonra bnde yptrcam cok korkuyorum cok endiseleniyorum yaa ama bunlara ek icimdeki ses hersey cok guzel dio
Kizlar gunaydin 2li tarama yptiranlar var mi aranizda 15 gun sonra bnde yptrcam cok korkuyorum cok endiseleniyorum yaa ama bunlara ek icimdeki ses hersey cok guzel dio
Ay vallaha kalbim duracak simdi benim dr 10 senelik doktorum. Gördüğünde kesin hemen söylüyor kızımda 10+5 gunluktu alttan bakiyor ama benim ki hemen söyledi erken ama kesin kiz demisti ve cikti oglumda da 3 ayliktik kesin dedi ve oglum da da cikti
Benim doktorum biraz titiz. 37 yasindayim en guvenilir sonuc fetal dna dedi. Kafamiz rahat eder ikili ve uclu testlere gerek kalmaz dedi. Cok uzuldum.senin icin cnm.bu sefer hic bir sorun olmadan buyutursun kuzucugu ins
İnşallah cnm hepimiz için. Rahat ederiz en azından öyle düşünelim. Birde cinsiyetide öğrenceksiniz :) beklemezsiniz en azından iyi sonuçlarınızı bekliyorum
Ay vallaha kalbim duracak simdi benim dr 10 senelik doktorum. Gördüğünde kesin hemen söylüyor kızımda 10+5 gunluktu alttan bakiyor ama benim ki hemen söyledi erken ama kesin kiz demisti ve cikti oglumda da 3 ayliktik kesin dedi ve oglum da da cikti