2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Annemlerin bi komşusu vardı kadını yıllarca Karadenizli sandim Erzurumlu çıktı

Kizlar gunaydin 2li tarama yptiranlar var mi aranizda 15 gun sonra bnde yptrcam cok korkuyorum cok endiseleniyorum yaa ama bunlara ek icimdeki ses hersey cok guzel dio

Kizlar gunaydin 2li tarama yptiranlar var mi aranizda 15 gun sonra bnde yptrcam cok korkuyorum cok endiseleniyorum yaa ama bunlara ek icimdeki ses hersey cok guzel dio
Ben dun gittim uktrasondan bakiyorlar ense kalinligina korkacak birsey yok birde kan alip 10 gun sonraya cagiriyorlar mühim olan kanin sonucuymus

Kizlar Günaydın erkene aldim randevuyu gidiyorum bakalim bizde haberler nasil olacak heyecanlıyım 12+4 günlük olduk bu gün
Benimle aynısın sana da söyler inşallah bol su içmeyi unutma kendini göstersin iyice

Kizlar Günaydın erkene aldim randevuyu gidiyorum bakalim bizde haberler nasil olacak heyecanlıyım 12+4 günlük olduk bu gün
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım benim
Tahmin yapması için ısrar et,zorla

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım benim
Tahmin yapması için ısrar et,zorla
Ay vallaha kalbim duracak simdi benim dr 10 senelik doktorum. Gördüğünde kesin hemen söylüyor kızımda 10+5 gunluktu alttan bakiyor ama benim ki hemen söyledi erken ama kesin kiz demisti ve cikti oglumda da 3 ayliktik kesin dedi ve oglum da da cikti

Benim doktorum biraz titiz. 37 yasindayim en guvenilir sonuc fetal dna dedi. Kafamiz rahat eder ikili ve uclu testlere gerek kalmaz dedi. Cok uzuldum.senin icin cnm.bu sefer hic bir sorun olmadan buyutursun kuzucugu ins
İnşallah cnm hepimiz için. Rahat ederiz en azından öyle düşünelim. Birde cinsiyetide öğrenceksiniz :) beklemezsiniz en azından iyi sonuçlarınızı bekliyorum

Ayy o zaman kesin söyler cinsiyetini
Bize haber vermeyi unutma bak inşallah gönlünden geçen olur kuzum

Benimle aynısın sana da söyler inşallah bol su içmeyi unutma kendini göstersin iyice
Kiz cok çişliyim. Ben su içersem alttan baktıramam 3 dakikada bir lavabodayim zaten su içiyormuş gibi çişe çıkıyorum yaa deli olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…