• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doğrudur canım almanyada vs de çok içiliyormuş. türkiyede de öyle zaten, tüm bebek mağazalarında kutu kutu. Bunu paylaşan da yurtdışında çalışan bir doktor zaten doktorların olduğu bir grubu takip ediyorum, onlar çok karşı. Bende uyarmak istedim. Sonuçta sigara bile bir dönem çok faydalı gibi lanse edilmiş, artık şaşırmıyorum böyle şeylere
Yok artık sigara faydalımı 😍😍😍😀😀😀 ben şok kendimi zaten zor tutuyorum 😂😂

Canım bende tüp bebek annesiyim 😊 senin azcık alınganlığın olmuş oda evlat tabiki ne farkı varki canımız kanımız minik civcivlerimiz .. 😌 biz şakasını yapar olduk artık eşimle aaaa uuu yapanlara neden olmadı ki kimde sorun var gibi saçma sorularına yorumlarına, tohumuna para saydık diyoruz 😊
Sakın ağlama kucağına alacağın ilk anı düşün ve gülümse 🙂
Cok sagol canim. Ne guzel yazmissin🤗🤗

Bu bayram nasilda buruk geciyor... kizimin sinifinda 3 ogrenci positif test edilmis ve ogretmenide o nedenle hepimiz karantinadayiz test yaptik negatif cikti sali gunu, yarin tekrar test yapicaz bakalim nasip...
Bi bitseydi bu salgin 😫
Cok gecmis olsun canim. Imsallah negatif cikar tekrar.

Kizlar,,bayram bayram oyle cok moralim bozuldu ki. Komsum geldi kahveye. Tüp bebek oldugunu bilmiyordu, bir hevesle soyledim, benim kuzum tüp bebek teyzesi dedim.
Bana, olsun canim o da evlat dedi.
8 aydir herkes biliyor, hic boyle bir yorumla karsilasmamistim. Acaba ben mi cok alinganim diye de düşündüm, ama ben kimseye boyle demezdim herhalde.
Aybars imin uzulmeyecegini bilsem, hickira hickira aglarim valla.
Kusura bakmayin, paylasmak istedim
Canım üzülme bazı insanlar gerçekten patavatsız ne söylediğini bilmiyor. Bir se hamile oldugun için fazladan kırılmış olabilirsin hiiç takma . Ben de cinsiyeti erkek demiştim bir kız arkadaşıma . Olsun demişti 😂😂
Üzülme canım patavatsız cok bana bile cocukken tüp bebek olmadığım halde halam sen tüp bebeksin oda üvey oluyor dedi kaç yıl kendimi üvey sandım annemlere fala sogul davranmıştım cocuk aklı işte🤭 sende hiç üzülüp takılma insanlar biraz boş boğazlı
Ayyy halan resmen suç işlemiş ya psikolojik baskı yapmış sana ne fena 😱
Bosver canim ya belliki cahil ne dediğini bilemeyen birisi.
Benim de ilk hamilelikte kız olduğunu eşimin halasına söyledim olsun o da evlat dedi 🤣 aynı sizin hesap. Erkek bekliyordu heralde. Bir şey demedim bende.
Aynısının erkek olanını ben yaşadım 😂 cinsiyeti ne dedi kız arkadaşım erkek dedim , olsun dedi 😂 sanki teki eşsiz bir şey diğeri değersizmiş gibi 😓
Kızlar ya benim kaç gündür burnum tıkandı resmen anlamadım nefes alamıyorum resmen ☹️
Canım benim de burnum aşırı kuru havaşardan filan herhalde😏

Canım üzülme bazı insanlar gerçekten patavatsız ne söylediğini bilmiyor. Bir se hamile oldugun için fazladan kırılmış olabilirsin hiiç takma . Ben de cinsiyeti erkek demiştim bir kız arkadaşıma . Olsun demişti 😂😂

Ayyy halan resmen suç işlemiş ya psikolojik baskı yapmış sana ne fena 😱

Aynısının erkek olanını ben yaşadım 😂 cinsiyeti ne dedi kız arkadaşım erkek dedim , olsun dedi 😂 sanki teki eşsiz bir şey diğeri değersizmiş gibi 😓

Canım benim de burnum aşırı kuru havaşardan filan herhalde😏
Evet canim, cok haklisin

Kurutmak demişken geröekten havadanmıdır burnum fena kurudu 2 gündür yah. Serum fizyolojik vs sıktım ama yok. Nazalnem krem vardı ondan da süreyim bari birşey olmaz herhalde

Kurutmak demişken geröekten havadanmıdır burnum fena kurudu 2 gündür yah. Serum fizyolojik vs sıktım ama yok. Nazalnem krem vardı ondan da süreyim bari birşey olmaz herhalde
Aybala bana nasorinse diye sprey vermisti burnum için. Gebelikte rahatlıkla kullanılıyormuş.

İyi bayramlar kizlar 🥰💐 inşallah bu yalnız gecirdigimiz son bayram olur. Kalabalık sofralarin kurulduğu bol sohbetli sağlıklı keyifli nice bayramlara inşallah 🌈
Doğum yapanlar olmuş . Gözünüz aydın inşallah herşey yolundadır .
İyi bayramlar canım inşallah inşallah
Sen nasılsın doğum tarihin belli oldu mu?

İyi bayramlar canım inşallah inşallah
Sen nasılsın doğum tarihin belli oldu mu?
Bi çok iyiyim bı kotu 😅 yine de ilk gebeliğe göre çok şükür iyiyim canımın içi . Sen nasılsın ?
Benim doktorum hastaneden ayrılmış , begenmedigim başka hastaneye geçmiş . Şansıma normal doğum yanlısı başka bi doktor yakınıma taşınınca ona devam etmeye karar verdim. Ssvd için beklemedeyim hayirlisi artık gün yok o yuzden 🥰
Senin belli mi tatlım ?

Bi çok iyiyim bı kotu 😅 yine de ilk gebeliğe göre çok şükür iyiyim canımın içi . Sen nasılsın ?
Benim doktorum hastaneden ayrılmış , begenmedigim başka hastaneye geçmiş . Şansıma normal doğum yanlısı başka bi doktor yakınıma taşınınca ona devam etmeye karar verdim. Ssvd için beklemedeyim hayirlisi artık gün yok o yuzden 🥰
Senin belli mi tatlım ?
Yaa kötü olmuş neyse hayırlısı.. Benim sezeryan mecburi cnm, 2 haziran kısmetse 500evler şafak hastanesinde...

Aybala bana nasorinse diye sprey vermisti burnum için. Gebelikte rahatlıkla kullanılıyormuş.
Burnum tıkalı değil ama sadece kuru yara falan olmuş içinde hatta kanıyor. Boğazımıda kurutuyor nefes aldığımda kuru olunca. Krem sürdüm biraz o yaraları attı sanki bakalım yarına daha iyi olur inş. Banada tonimer mi ne bir sprey vermişti doktor daha önce onu kullandım yine

Back
X