• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Uyuşukluk ödem neysede ilk hamileliğimde yaşadığım karpal tünel tekrarlayacak galiba yine moralim bozuldu😔 bugün baş parmağımın bilekle birleştiği noktada cızlamalar başladı. Kesinlikle sol elimle hiç birşry tutamıyorum anında cızlıyor. Bunun devamı baş parmağımın kilitlenmesiyle sonuçlanmıştı😔 elime giydiğim ateli bulamadım onu kullanmaya başlayacağım inş ilerlemez 🤲

Aqua
Kontrolden geldim kızlar. Çok şükür bir sorun yok nst gayet iyi çıktı. Bir hafta sonra gel dedi. Hala baş aşağı suyu falan iyi haftasıyla uyumlu dedi. Bu sefer ulturason kağıdı vermedi İlk defa bu doktora gittiğim için çekindim bende istemedim. Neyse elhamdülillah bir sorun yok tek sıkıntım ben kilo verdiğim için mi bilmiyorum önceki kadar kilo almamış ama onuda çok takmıyorum sağlıklı olsunda kilo önemli değil.😊
Tarihlerimiz yakın kilosu kaç çıktı acaba

aynen öyle yaa. kafamıza her şeyi takıyoruz zaten buda eksik kalsın.🤭 kilolu olması doğumda zor olurdu zaten.
Aynen öyle bense 2 aydır gram kilo almıyorum,çünkü diyet yapmak zorunda olduğum için,73.5 kiloda takıldım kaldım ama bebek almıştır inş. herhalde ben verip o aldığı içi sabit kiloda kalıyorum😅

Sata göre doğum oluyor cnm. Ben şuan sata göre 38+3 deyim. Usg göre 40+3. Gözüküyor dr. Sata göre dedi. Daha once sormuştum. Bir de benim tüp bebek iyice karışık 😊

teşekkürler cevabın için canım. Aynen benim de tüp bebek. Sat tarihi transfer tarihi ultrason tarihi derken tam haftası şu an muallak 37-38 arası bi yerdeyim ortalama 🤣

Bugün bir yürüdüm bir yürüdüm anlatamam ayaklarım ağrıdı bebiste bir tarafa toplanip duruyor bakalim yarin hastahanede ne olacak 😂

dün ben de sabahtan akşama kadar temizlik yapmıştım bugün belki sancı çıkar diye tık yoktu malesef biraz daha yer sileyim bari 😂

Aqua

Tarihlerimiz yakın kilosu kaç çıktı acaba
2700 çıktı canım aslında haftama göre kilosu gene önde ama 20 gün önce 2400 çıkmıştı ondan az almış gibi geldi bana.

Aynen öyle bense 2 aydır gram kilo almıyorum,çünkü diyet yapmak zorunda olduğum için,73.5 kiloda takıldım kaldım ama bebek almıştır inş. herhalde ben verip o aldığı içi sabit kiloda kalıyorum😅
🤣🤣 almıştır almıştır merak etme. Zaten ben öyle aman aman kilolu doğacağına inanamıyordum zamanla haftasını yakalıyor demek ki.🤭

Kızlar general bölgede ani sancı oluyor batıp çıkıyor bagırtıyor nerdeyse birde alt kasık bölgesinde gerilme sızı oluyor yürürkende şeyim dışarı çıkacak gibi oluyor elimle tutuyorum refleks olarak birde geceleri özellikle regli olmuş gibi belin bacaklarım kasıklarım agrıyor 20 dk ara ile gelip gidiyor 3/4 defa sonra birşey yok yarın Dr gideceğim bakalım ne diyor çok soru sordum varmı sizdede bunların hepsi

Kızlar general bölgede ani sancı oluyor batıp çıkıyor bagırtıyor nerdeyse birde alt kasık bölgesinde gerilme sızı oluyor yürürkende şeyim dışarı çıkacak gibi oluyor elimle tutuyorum refleks olarak birde geceleri özellikle regli olmuş gibi belin bacaklarım kasıklarım agrıyor 20 dk ara ile gelip gidiyor 3/4 defa sonra birşey yok yarın Dr gideceğim bakalım ne diyor çok soru sordum varmı sizdede bunların hepsi
Genital bölgede baskıyı fazla hissetmeye basladiysan bebiş iyice kanala yerleşmiştir diye düşündüm. Oğlumda sünnet olmuş gibi yürüyordum 😅 Doğum haftasına girdik artık sancılar rahmin hazirlandigina işaret . 😘 Mesela gece wc ye kalktığımda belimde bıçak saplanmasi gibi ağrılar kısa süreli değil daha uzun olmaya başlamıştı . Zaten bunun ötesi belden kasiga yada karindan kasiga giren ağrılar ve mutlu son 🥰 hareketli olman faydana canım durunca daha çok hissediliyor

Ben de geçen hafta adet ağrısı gibi belimden vuruyordu sonra geçti . Şimdi karnımın altından vuruyor ve hafif sağ kalça kemigim ağrıyor . Bıçak sizisina geçmedik daha 😅

Merhaba kızlar 36+1 deyim dr nst de kalp atışlarını beğenmedi yatış verdi 2 gün takip edecek önde gidiyor zaten kızım 3200 olmuş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Kalp atışlarını neden beğenmemiş ?

Genital bölgede baskıyı fazla hissetmeye basladiysan bebiş iyice kanala yerleşmiştir diye düşündüm. Oğlumda sünnet olmuş gibi yürüyordum 😅 Doğum haftasına girdik artık sancılar rahmin hazirlandigina işaret . 😘 Mesela gece wc ye kalktığımda belimde bıçak saplanmasi gibi ağrılar kısa süreli değil daha uzun olmaya başlamıştı . Zaten bunun ötesi belden kasiga yada karindan kasiga giren ağrılar ve mutlu son 🥰 hareketli olman faydana canım durunca daha çok hissediliyor
Ay kanalda galiba benimki ördek gibi yürüyorum hiç oturmuyorum canım devamlı hareket halindeyim kızım var ev işi yemek derken bazen gece 12 gibi yoruldugumu anlıyorum durmadan iş çıkıyor evde bazen kızıyorum kendime azıcık nazlan bunlar son günler hamileyim de yardım iste diye ama hiç kimse benim gibi yapamazmış gibi geliyor hamileliğin en komik şeyi sünnet olmuş gibi yürümek ve elini şeyine koymak sanki bebek cıkıyormuş gibi:KK70:

Ben de geçen hafta adet ağrısı gibi belimden vuruyordu sonra geçti . Şimdi karnımın altından vuruyor ve hafif sağ kalça kemigim ağrıyor . Bıçak sizisina geçmedik daha 😅
Benim tek taraflı hamile kaldıgımdan. Bu zaman kadar hep oldu fıtık olduğu için sağ bacagımı sürüyerek geziyorum bazen otup kalkınca kalıyorum anıden doğum ağrısı kalcayada vuruyormuydu unutmuşum hiç dogurmamış gibi kör cahil oldum ben bu bebişde :olamaz::KK48:

Bende avmye gittim kızlar. Bu koronada derdin ne demeyin disarda hiç gezemezdim🤣 anneme üst alt kiyafet aldım inşallah uyar da üstüne. Yanıma gelecek küçük bi hediyem olsun dedim. Anneler gününde de bir şey gonderememistim.
Ay maşallah sana canım ya benim hiç aklıma gelmedi benimde annem gelecek çok uzak yoldan yanıma hediye olayını bende halledeyim AVM bende birgün kaçamak yapmışdım :KK48:

Bende avmye gittim kızlar. Bu koronada derdin ne demeyin disarda hiç gezemezdim🤣 anneme üst alt kiyafet aldım inşallah uyar da üstüne. Yanıma gelecek küçük bi hediyem olsun dedim. Anneler gününde de bir şey gonderememistim.
Ben sadece kucağına bir bebiş vereceğim al da bak diye nasipse🤣

Kizlar merhaba. Yarin kontrole gidicem 37+4 teyim. Onceki nstlerde hic sanci cikmadi. Bende birsey hissetmiyorum. Bakalim yarin gun falan verecek mi. Daha canta falan da hazirlamadim. Yarin onu da yapayim diyorum. Gec kaldim valla gelse gelir😂

Ay maşallah sana canım ya benim hiç aklıma gelmedi benimde annem gelecek çok uzak yoldan yanıma hediye olayını bende halledeyim AVM bende birgün kaçamak yapmışdım :KK48:
Ne zamandır bir şey almamıştım valla boş göndersem içimde kalırdı. 🤭 zaten pek gidip gelemedik de hamilelikten
Ben sadece kucağına bir bebiş vereceğim al da bak diye nasipse🤣
En güzel hediye 🤣

Bebiş daha fazla büyümesin diye mi acaba?birde sezeryanla mı alıcak?Benimde var gebelik diyabeti yarın doktor doğumla ilgili birşey diyecek mi merak ediyorum
Bebek 3 kilo onla ilgili birsey demedi.biz gebelik diyabeti olanları 38 inci haftada alıyoruz dedi devlete gidiyorum bakalım sizinki ne dicek.benim sekerim insuline rağmen 170 180 leri görüyor belkide ondan erken alıcak.ama 37 nin bitmesini beklicek

Back
X