- 2 Ocak 2014
- 1.924
- 2.781
- 133
Ben onu ilk çocukta verdim iki ailede de erkek çocuk yoktuCok mantıklı bir hediye bende öyle diyeyim annemehem degisik olacak erkek torunu yoktu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu ilk çocukta verdim iki ailede de erkek çocuk yoktuCok mantıklı bir hediye bende öyle diyeyim annemehem degisik olacak erkek torunu yoktu
![]()
Yok canım donmedi halaCanim bebegin dondumu bende 35 haftamda maakt gelis dedi doktor
Bende kasiklarda hissediyorm hala donmedi insallah donerlerYok canım donmedi halabekliyorum bende hıçkırıkları kasık kısmımda hissediyorum senin gibi, baş yukarda olduğunda kasıklarda hissedilirmiş
bir Ümit bekliyorum
Tamm canimSıkıntı olmasa da son haftalar her hafta gitmen gerekiyor cnm gitsen daha iyi olur nts ye giriyorsun vs
Bu arada canim sen ordulumusun ismin 52Yok canım donmedi halabekliyorum bende hıçkırıkları kasık kısmımda hissediyorum senin gibi, baş yukarda olduğunda kasıklarda hissedilirmiş
bir Ümit bekliyorum
Tmm canimcanım bana düşmez belki ama son haftalarda ihmal etme git bence. kötü hissetmesende kontrol altında olmak her açıdan iyi.
Benm bebeğim uzun zamndr aşağıda başı ve hep kasıklarda hissettim hıçkırığınıYok canım donmedi halabekliyorum bende hıçkırıkları kasık kısmımda hissediyorum senin gibi, baş yukarda olduğunda kasıklarda hissedilirmiş
bir Ümit bekliyorum
Öyle mi bilmiyordum bende devlete gidiyorum,insülin kullanmıyorum ama bu aralar benimde sınırı aştığı oldu doktor 10 günlük bir takibin sonunda karar verecek insülin kullanıp kullanmıyacağıma..İlla sezeryan şart değil demi sizinki nasıl olucak,suni sancıyla mı sezeryanla mı?Bebek 3 kilo onla ilgili birsey demedi.biz gebelik diyabeti olanları 38 inci haftada alıyoruz dedi devlete gidiyorum bakalım sizinki ne dicek.benim sekerim insuline rağmen 170 180 leri görüyor belkide ondan erken alıcak.ama 37 nin bitmesini beklicek
Bende kasikta hissediyorum hickirigi ama benim baş asagida 29.haftadan beri. Senin de dönmüştür belkiYok canım donmedi halabekliyorum bende hıçkırıkları kasık kısmımda hissediyorum senin gibi, baş yukarda olduğunda kasıklarda hissedilirmiş
bir Ümit bekliyorum
Merhaba canım arada girip yazıyorum pek vaktim kalmıyor ev iş kız derken :)Selam kızlar, epeydir giremiorum yazmak için ama sık sık okuyup takip ettm geneli@Dilaraerdogan gözün aydın canım kavuşmuşsunuz Gökçe kuşla okudum şimdi sevndm zorlu bi süreç oldu ama sağlıkla tamamladınız şükür
Darısı başımıza
LesaM sen hala aktifsin takip edebildm, sezergan tarihi belirliceksin dimi nedir durumlarv
H E sen nie yazmıosn pek canım ne alemdesin? İyisin umarım?
Bebeklerne kavuşan tüm arakadaşlar hepinizi tebrik ediorum sağlıkla büyütün inşallah hepinizBekleyenler bizler de sağlıkla kavuşalım inşallah
![]()
Bende avmye gittim kızlar. Bu koronada derdin ne demeyin disarda hiç gezemezdimanneme üst alt kiyafet aldım inşallah uyar da üstüne. Yanıma gelecek küçük bi hediyem olsun dedim. Anneler gününde de bir şey gonderememistim.
Benimde bebegin kafası 28nci haftadan beri aşagıda hıckırıgını kasıkta hissediyorumYok canım donmedi halabekliyorum bende hıçkırıkları kasık kısmımda hissediyorum senin gibi, baş yukarda olduğunda kasıklarda hissedilirmiş
bir Ümit bekliyorum
YalanHepimiz aynı moddakızlar erkencidir diolardı artk inanmıorm
![]()
Kızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsüKızlar kapı süsü yaptırdınız mı hastane de kullanmak içinyaptırdıysanız nereye ne kadara yaptırdınız ?
Ben bir gün kasıkta hissediyorsam bir gün yukarda hissediyorum benim kız 1 dk durmuyor yerindeBende kasikta hissediyorum hickirigi ama benim baş asagida 29.haftadan beri. Senin de dönmüştür belki
Yaptirmadim cnm. Kendim yapacaktım ben ama fırsatım olmadı.Kızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü![]()
Seninki dönüyor galiba sürekli. Benim oğlan bayadır bas aşağıda. Ayni pozisyonda nasıl rahat ediyor sürekli şaşırıyorum 2.5aydir belki aynı şekil duruyorBen bir gün kasıkta hissediyorsam bir gün yukarda hissediyorum benim kız 1 dk durmuyor yerinde
Ben yaptırmadım canım gerekde görmüyorum boşa masraf gibi geliyor şahsi fikrim zaten kim gelecek görecek ebede ayrı odası yok ablası ile paylaşacak odayıKızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü![]()
Aynen dönüyor hele arabayla dışarı çıktığımda anliyor mu gezdigimi ne fırıldak gibi dönüyorYaptirmadim cnm. Kendim yapacaktım ben ama fırsatım olmadı.
Seninki dönüyor galiba sürekli. Benim oğlan bayadır bas aşağıda. Ayni pozisyonda nasıl rahat ediyor sürekli şaşırıyorum 2.5aydir belki aynı şekil duruyor