• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok canım donmedi hala 🥴 bekliyorum bende hıçkırıkları kasık kısmımda hissediyorum senin gibi, baş yukarda olduğunda kasıklarda hissedilirmiş😭 bir Ümit bekliyorum
Benm bebeğim uzun zamndr aşağıda başı ve hep kasıklarda hissettim hıçkırığını

Bebek 3 kilo onla ilgili birsey demedi.biz gebelik diyabeti olanları 38 inci haftada alıyoruz dedi devlete gidiyorum bakalım sizinki ne dicek.benim sekerim insuline rağmen 170 180 leri görüyor belkide ondan erken alıcak.ama 37 nin bitmesini beklicek
Öyle mi bilmiyordum bende devlete gidiyorum,insülin kullanmıyorum ama bu aralar benimde sınırı aştığı oldu doktor 10 günlük bir takibin sonunda karar verecek insülin kullanıp kullanmıyacağıma..İlla sezeryan şart değil demi sizinki nasıl olucak,suni sancıyla mı sezeryanla mı?

Yok canım donmedi hala 🥴 bekliyorum bende hıçkırıkları kasık kısmımda hissediyorum senin gibi, baş yukarda olduğunda kasıklarda hissedilirmiş😭 bir Ümit bekliyorum
Bende kasikta hissediyorum hickirigi ama benim baş asagida 29.haftadan beri. Senin de dönmüştür belki

Selam kızlar, epeydir giremiorum yazmak için ama sık sık okuyup takip ettm geneli :KK66: @Dilaraerdogan gözün aydın canım kavuşmuşsunuz Gökçe kuşla okudum şimdi sevndm zorlu bi süreç oldu ama sağlıkla tamamladınız şükür 🙏🏿 Darısı başımıza 🙏🏿
LesaM LesaM sen hala aktifsin takip edebildm, sezergan tarihi belirliceksin dimi nedir durumlarv H E H E sen nie yazmıosn pek canım ne alemdesin? İyisin umarım?
Bebeklerne kavuşan tüm arakadaşlar hepinizi tebrik ediorum sağlıkla büyütün inşallah hepiniz🙏🏿 Bekleyenler bizler de sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏿🙏🏿🥰
Merhaba canım arada girip yazıyorum pek vaktim kalmıyor ev iş kız derken :)
Ama takipteyim bende uzaktan . Biz iyiyiz çok şükür doğurmak için beklıyoruz sen nasılsın ?

Bende avmye gittim kızlar. Bu koronada derdin ne demeyin disarda hiç gezemezdim🤣 anneme üst alt kiyafet aldım inşallah uyar da üstüne. Yanıma gelecek küçük bi hediyem olsun dedim. Anneler gününde de bir şey gonderememistim.

Yaaa benim hiç aklıma gelmedi çok mantıklı annemle kayınvalideme ben de bir şeyler bakayım ☺️
Ama ben avm ye gidemem trendyol paklar

Kızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü 🥲
Yaptirmadim cnm. Kendim yapacaktım ben ama fırsatım olmadı.
Ben bir gün kasıkta hissediyorsam bir gün yukarda hissediyorum benim kız 1 dk durmuyor yerinde
Seninki dönüyor galiba sürekli. Benim oğlan bayadır bas aşağıda. Ayni pozisyonda nasıl rahat ediyor sürekli şaşırıyorum 2.5aydir belki aynı şekil duruyor

Yaptirmadim cnm. Kendim yapacaktım ben ama fırsatım olmadı.

Seninki dönüyor galiba sürekli. Benim oğlan bayadır bas aşağıda. Ayni pozisyonda nasıl rahat ediyor sürekli şaşırıyorum 2.5aydir belki aynı şekil duruyor
Aynen dönüyor hele arabayla dışarı çıktığımda anliyor mu gezdigimi ne fırıldak gibi dönüyor 😅

Kizlar turumekte cok zorlaniyorum, zaten sunnet olmus gibi yuruyordum bikac gündür, simdi de her adimimda ayaklarimin altlari felaket agriyor, elektrik carpiyor gibi oluyor.
Ne onerir siniz.

Back
X