• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
İnşaallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına ikinizde sağ sağlım çıkın doğumdan dualarımız seninle 🙏

Ya bu sağlık ocağıyla derdim nedir yine mi değişti bunların saati bilen var mı? 12:30yazıyor nette 12:10kala ordaydım kapalı😡 doktordan sonra gel izlem var diye aradılar bende randevu bişey almadım gittim ama bu sondu ya zaten yürüyemiyorum öldüm gidip gelene kadar
Beni de dün çağırdılar sabahın köründe gittim 8 buçukta hemen baktılar sonra döndüm eve hava zaten sıcak dediğin gibi insanı yoruyolar

MrvCn MrvCn canım niye kapalı ki acaba ? bende gidicem bugün 35 de gel dedi bana. Ama ben sorun yaşamadım şuana kadar hiç. Hep açık zaten bizim ki sadece covidden önce evlerede gidiyordular o yüzden çarşamba günü öğleden sonra olmuyordu doktor ama sağlık ocağı hiç kapalı değildi.

Benm sağlık ocağı hemşiresi e nabizda görüyorum bilgilerini doktora yakın tarihte gittiysen gelmene gerek yok dedi. Boşver artık doğumdan sonra gidersin 😬
Bizimkiler sorunlu ya ptesi gel diye aramıştı aslında salı doktora gidicem dedim diye ondan sonra gel dedi. Doktor zaten bakıyor sen neye bakacaksın acaba işte. Yok daha gitmem bişey öğrenmek istiyosa telde söylerim kilo falan 😒

Ya bu sağlık ocağıyla derdim nedir yine mi değişti bunların saati bilen var mı? 12:30yazıyor nette 12:10kala ordaydım kapalı😡 doktordan sonra gel izlem var diye aradılar bende randevu bişey almadım gittim ama bu sondu ya zaten yürüyemiyorum öldüm gidip gelene kadar
Telerfonla aradığında kilonuzu ve tansiyonunuzu söyleseniz yeterli. Birkaç bilgi veriyor işte doğumdan 1 hafta sonra gelcieksin gibi . Gitmene gerek yok

Dogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Yaaaa gözünaydın canım çok sevindim 😍
Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin . Ağrıların en kısa sürede geçer gider inşallah

MrvCn MrvCn canım niye kapalı ki acaba ? bende gidicem bugün 35 de gel dedi bana. Ama ben sorun yaşamadım şuana kadar hiç. Hep açık zaten bizim ki sadece covidden önce evlerede gidiyordular o yüzden çarşamba günü öğleden sonra olmuyordu doktor ama sağlık ocağı hiç kapalı değildi.
Bir bilsem beende. Geçen bayram haftasıda randrvu açık görünürken gittim açık herhalde diye yine kapalıydı boşa tahlile para bayıldık gidip gelmesi cabası. Dedim acaba saatmi değişti 12de falan mı kapanıyor. Valla aramasa gidesim yoktu birşey yapmıyolar çünkü soru soruyo onu teldede cevaplarım. İlk gebeliğimde ne güzel ilgileniyordu aynı yer. Bebeğin kalp atışını bile hiç dinlemediler doktor ne dediyse onları öğrenmek için çağırıyorlar sadece hiç uğraşamıcam daha onlarla.

Telerfonla aradığında kilonuzu ve tansiyonunuzu söyleseniz yeterli. Birkaç bilgi veriyor işte doğumdan 1 hafta sonra gelcieksin gibi . Gitmene gerek yok
İşte gelde anlat.. bi tansiyon ölçüyo bi kilo bakıyo alttarafı niye doktordan sonra çağırıyorsun yani.. hani doktora gidemesem neyse

• Beğen
Reactions: H E
İşte gelde anlat.. bi tansiyon ölçüyo bi kilo bakıyo alttarafı niye doktordan sonra çağırıyorsun yani.. hani doktora gidemesem neyse
Ben gitmiyorum hastalık var zaten hastaneye gidiyorum birde oraya gelmemem diyorum onunda kolayına geliyor heralde tamam diyor

Dogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Oyy maaşallah tosuna ikinize de geçmiş olsun canım 🤗 zamanından önce doğması iyi bile olmuş o zaman😍 sağlığınız da iyiyse çabucak toparlanın inşaallah artık🥰

Ben gitmiyorum hastalık var zaten hastaneye gidiyorum birde oraya gelmemem diyorum onunda kolayına geliyor heralde tamam diyor
Artık çocuk doğunca giderim o da mecbur topuk kanı için. Hekim değişmeyi düşünüyorum zaten yapabilirsek

Yaaa gözün aydın canım. maşallah mert kuzuya. sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤

Daha önce normal doğum yapmış olanlar suyunuz geldiğinde bu su kanlı falan mıydı.Benim ilk çocuğumda hastanedeydim zaten sanırım kanlı imiş plasenta ayrılmış diye acil sezeryan e almışlardı
Benim kendi gelmedi suyum ebe patlatmışdı hiç görmedim suyumu nasıl olduğunu canım

Ay maşallah canım gözün aydın şükür kurtuldunuz inş biran önce sagılıgına kavuşursun Rabbim hayırlı evlat olarak ailesiyle büyümeyi nasip etsin

Masallah canim. Saglicakla büyüt insallah oglunu. Agrilarin da en kisa zamanda gecer insallah. Bol bol sütün olsun, yarasin pasaya. Darisi basimiza

Back
X