- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- 113
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.161
Evet heyecanlıyım baya önce sağlıklı olduğu haberini duymak istiyorum sonrada cinsiyetini aşırı merak ediyorumYaa ne güzel cinsiyeti öğreniceksin
O zaman bence kişiye göre değişiyor sevdiğimiz şeyler bende en çok peynir aşeriyprum diğer şeylerdir her zamanki gibi yiyorum hayırlısı olsun hakkımızda biZde çok merak ediyoruz cinsiyetiBenimde ilk hamileligimde öyleydi tatlı asla yiyemiyordum limon tuzla bayılıyorum ekşi şeyler falan oğlum oldu
Evet heyecanlıyım baya önce sağlıklı olduğu haberini duymak istiyorum sonrada cinsiyetini aşırı merak ediyorum
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah öncelikle. Bugün arkadaşım 14 haftalık öğrendi cinsiyeti daha doğrusu ben öğrendim ona sürpriz olcakO zaman bence kişiye göre değişiyor sevdiğimiz şeyler bende en çok peynir aşeriyprum diğer şeylerdir her zamanki gibi yiyorum hayırlısı olsun hakkımızda biZde çok merak ediyoruz cinsiyeti
Yaaa bizdede öyle planlar var arkadasım sürpriz hazırlamak istiyor bende kararsızımmmHayırla sağlıkla gelsinler inşallah öncelikle. Bugün arkadaşım 14 haftalık öğrendi cinsiyeti daha doğrusu ben öğrendim ona sürpriz olcak
Neymiş cinsiyet bizede söyle görürmü buralardanHayırla sağlıkla gelsinler inşallah öncelikle. Bugün arkadaşım 14 haftalık öğrendi cinsiyeti daha doğrusu ben öğrendim ona sürpriz olcak
Ne güzel partilerHayırla sağlıkla gelsinler inşallah öncelikle. Bugün arkadaşım 14 haftalık öğrendi cinsiyeti daha doğrusu ben öğrendim ona sürpriz olcak
Çok teşekkür ederim. Ben de ondan korkuyorum üşüyorum da ateslenecem sanırım umarım olmaz yaÇok teşekkür ederim, sizin de çabucak geçer umarım. Kanayacak kadar fırçaladım ben günde üç kere, kanarsa korkmayın. Yalnız ateş yapacak olursa kadın doğum doktorunuza mutlaka haber verin. Ateşin çıkarsa haberim olsun demişti benim doktorum.
Yaaa ne güzel. Sağlıklı haberler alırsın inşallah3000 küsür, 10 12 güne sonuçlar çıkarmış cinsiyette evet
Diş doktorunu aradım bişey veremem tuzlu gargara yap dedi. Ateş yapmasından korkuyorum üşüme de var şu anDiş eti problemlerinde genelde gargara (andorex) veriyor diş doktorları rahatlatıyor. Hamileler de kullanabilir sanırım yutulmuyor sonuçta ama bademcikle ilgiliyse bilemiyorum ne yazık ki
Teşekkür ederim hemen deniyimBir kaç tane Karanfil alabilirsiniz ağzınıza, bir süre ağzınızda tutun. diş için ağrı kesici etkisi olduğunu okumuştum.
Ee böyle böyle gecircez 9 ayi insallahyani işte tahliller ikili testler bilmemneler onu kastettim sürekli derken mecazi sürekli
Benimde bir aydır agrim vardi iki gün önce druma danışın gittim. Doktorum adrenalin içermeyen lokal anestezi yapılabilir desede discim istemedi. Curumus çekilmesi gerekiyormuş lokal anesteziyi 4 ayda yapıyoruz dedi. Ama yapılan minik bir parçasını sprey sıkıp cekti acıdı tabi biraz ama anlık. Beni cok rahatlattı. Demem o ki gorunun disciye belki ufak bir islem yapilabilirÇok geçmiş olsun geçmesine çok sevindim.. ben de sabah tuzlu gargara yaptım değişen olmadı bir de tuz ile fırçalamayı deneyim inşallah geçer
Aynen canım anladımAdaisyLove dan alintilamistim öyle çıkmış canm karışmış
Aradım ben de doktoru şu an için bişey yapamayız dedi. Çok geçmiş olsun rahatlamana sevindimEe böyle böyle gecircez 9 ayi insallah
Benimde bir aydır agrim vardi iki gün önce druma danışın gittim. Doktorum adrenalin içermeyen lokal anestezi yapılabilir desede discim istemedi. Curumus çekilmesi gerekiyormuş lokal anesteziyi 4 ayda yapıyoruz dedi. Ama yapılan minik bir parçasını sprey sıkıp cekti acıdı tabi biraz ama anlık. Beni cok rahatlattı. Demem o ki gorunun disciye belki ufak bir islem yapilabilir
Okuyunca yalnız hissetme diye yazmak istedimKesinlikle yemeklerimiz çok başka ve lezzetlibol bol ye canım tadını çıkar
Yazı için çok teşekkür ederim.. Evet çocuk bereketi ile gelir ama tek konu maddiyat değil ne yazık ki . İlber hocanın dediğine çok katılıyorum. Çocuğumla kaliteli vakit geçirmem çok önemli. İki çocuğum var zor yetiyordum hiç hazır değildim sürpriz oldu. aldırmaya da karşıyım. Aklımdan da hiç öyle bişey geçmedi zaten karnimdakinin evdekilerden hiç bir farkı yok. Çok zor günler geçiriyorum ama bulantılar halsizlik gerginlik çocuklarımla kaliteli zaman geciremiyorum ve buu daha da üzüyor o yüzden etkili bir korunma yöntemi bulmak istiyorum doğuma vakit var daha araştırıp bakicam o güne kadar. Sağlıkla tamamlarız bu günleri insalalh
Canm 8. Haftada, tam regl doneminde kasik agrisi cok normalms, vucut regl gibi tepki veriyormus 2 doktordan dinledmHerkesin sıkıntısı farklı farklıbenimde ara sıra kasıklarkmda adet sancısı hissediyorum yavaş yavaş hareket ediyorum öyle mi yoksa başka bişey mi hissediyorum yarın kan verecem iğne korkum sardı beni bu nasıl bişeydir
Maasallah kuzucukİyi akşamlar kızlar.
Bugün kontrolüm vardi. Her şey yolunda çok şükür bebişim de büyümüş
3 hafta sonra çağırdı doktor. İkili testi yaparız dedi. Gelişimi yine bir kaç gün ileride
Özelle, devletle alakasi yok, pandemi kosuluyla alakali. Doktorlar da kendini korumak zorunda. Ben de ozele gidiyorum, doktorum almıyor bu sebeple, ben de saygiyla karşılıyorum, hic teklif bile etmedim. İlk kalp atışını videoya aldim o da izledi.Kızlar kontrolünüzde eşlerinizde içeri giriyor mu sizinle? bizimkinde almıyorlar. Ne anlamı kaldı özelin demeye başladım açıkçası.
Maasallah kuzuyaKızlar günaydınnnn. Çok şükür her şey yolundaymis her şey cinsel ilişki yasağı vermedi progestonu kesti . 3 gün ilerde gelişiminden . Her şey çok normal dedi . Belirtilerin azalıp azalmamasiyla sağlıklı olmanın hiçbir anlamı yok dedi içiniz rahat olsun
Yumurtlamanin o ay gec olmasi demek, hiçbir dezavantajı yok.Kızlar geç döllenme nedir.. galiba ben geç döllenme olmuşum
bebiş haftasına göre biraz minnak
Ben dogal yaglari karıştırıp süreceğim, hindistan cevizi, susam, sari kantaron gibi sepet yaptim trendyolda.kızlar bir konuya değinmek ıstıyorum çatlak için bısey kullanmaya başladınız mı :) kızımda daha once hep bebek yagı suruodum sadece sorunsuz atlatmıstım bu sefer 2 hamılelık daha temkınlı olmak ıstıorum var mı onerınız boil catak karsıtı yağ gordum var mı kullanan ıse yarar mı
Genelde yumurtlama günü adetin 12.14 günleri olur ama sizin farklı bir tarihte olduysa mesela adetin 20 günü diyelim. Ogun birliktelik sonucu döllenme olduysa gec dollenmedir o yüzden ultrasonda son adet tarihinize gore geriden gelir. Ama hiçbir sıkıntı yaratmaz
Ben sunu biliyorum etiniz sıkıysa mutlaka catliyorsunuz benim gibi civiksa catlamiyorsunuz. Çokta birsey kullanmaya gerek yok biraz yapı meselesi. Beni tek düşündüren Rabbım öğütleri nasip ederse göğüs ucu yaraları. Kizimda önceden lansolin kullanmama rağmen cok cektim
lierac öneriliyor genelde krem olarak
Kizlar dogal yaglari karistirin, en mantiklisi o suan sanki. Biraz arastirdim da, susam, hindistan cevizi, sari kantaron gibi boyle 10civari yag sectim. Oyle yapabilrisinz isterseniz.Ben mustela kullanmayı düşünüyorum yakında alıp başlayacağım
lieracın içeriği çok da zararsız değilmiş, artık çok tavsiye edilmiyor
Yok yav oyle 1burgermis, 1kolayms nolacak, braz sakin olmak lazim. Abartmadan her sey yenebiilir. Cok icin rahat etmezse tadina bak biraz, keser zaten. Ama yani o kdrdan bsy olmaz.Arkadaşlar ben 8+3 hamileyim canım aşırı Fast food istedi ağzım sulanıyor resmen 1 kere yesem birşey olmaz değil mi zararlı diyolarlar ama aşırı canım istedibebeğime bi zararı olmaz değil mi
Olsaydi olurdu, hiç boyle stres yapma, stres en kotu dusman. Rahat ol, neden yaptın denmesine de bakma. Yasaklamadiysa sorun yok demektir.Kızlar bi şey sorucam ama biraz utanıyorum5-6 haftalıkken hafif pembe akıntı gelmişti ogünden beri progestan kullanıyorum aslında bana göre o yerleşme kanamasıydı doktora da g cinsel ilişki durumunu sormadım ogünden beri ara vermiştik ama dün gece olanlar oldu sizce bi sıkıntı olur mu olsa kan gelir demi
Oyyy ben de cok merak ettm, hadi hayirli haberler alalim insallahh hemen soyle bizeEvet heyecanlıyım baya önce sağlıklı olduğu haberini duymak istiyorum sonrada cinsiyetini aşırı merak ediyorum
Yazcam hemen tabiiiCanm 8. Haftada, tam regl doneminde kasik agrisi cok normalms, vucut regl gibi tepki veriyormus 2 doktordan dinledm
Maasallah kuzucuk
Özelle, devletle alakasi yok, pandemi kosuluyla alakali. Doktorlar da kendini korumak zorunda. Ben de ozele gidiyorum, doktorum almıyor bu sebeple, ben de saygiyla karşılıyorum, hic teklif bile etmedim. İlk kalp atışını videoya aldim o da izledi.
Maasallah kuzuya
Yumurtlamanin o ay gec olmasi demek, hiçbir dezavantajı yok.
Ben dogal yaglari karıştırıp süreceğim, hindistan cevizi, susam, sari kantaron gibi sepet yaptim trendyolda.
Kizlar dogal yaglari karistirin, en mantiklisi o suan sanki. Biraz arastirdim da, susam, hindistan cevizi, sari kantaron gibi boyle 10civari yag sectim. Oyle yapabilrisinz isterseniz.
Yok yav oyle 1burgermis, 1kolayms nolacak, braz sakin olmak lazim. Abartmadan her sey yenebiilir. Cok icin rahat etmezse tadina bak biraz, keser zaten. Ama yani o kdrdan bsy olmaz.
Olsaydi olurdu, hiç boyle stres yapma, stres en kotu dusman. Rahat ol, neden yaptın denmesine de bakma. Yasaklamadiysa sorun yok demektir.
Oyyy ben de cok merak ettm, hadi hayirli haberler alalim insallahh hemen soyle bize
Yaa bende oğlumda parti yaptık çok güzel oldu bunda yapsam mı kararsız kaldımYaaa bizdede öyle planlar var arkadasım sürpriz hazırlamak istiyor bende kararsızımmm
Hiç sanmıyorum göreceğini. kızı olucakNeymiş cinsiyet bizede söyle görürmü buralardan
Balon her yerde satılıyor parti malzemeleri satan yer tuhafiye falan.alırken istersen içine renkli tüylerden koyup helyumla şişirip veriyorlar. Banada arkadaşlarım yapmıştı göl kenarı biyerde parti yapmıştık eşimle pembeleri gitmiştik ama mavi çıkmıştıNe güzel partilerbende yapmak istiyorum nasipse rabbim hayırlı evlatlar versin balonu nerden yaptırıyorlar canım
Peki canım ayrıca burun kemigine falan bakılacak mı ? Sadece kan mı vereceksin ? Onu merak ettim asılCanım 10-12. hafta arasında yapılıyormuş. Ekşi sözlükte sadece bir tane olumsuz yorum gördüm. Hemşire iş veya ev adresinize gelip kan alıyormuş. Sonuçlar yaklaşık iki hafta sonra mail ile geliyormuş. Cinsiyeti görüyorlarmış ama Sağlık Bakanlığı'nın prosedürleri nedeniyle paylaşmıyorlar.
Bunlar firma isimleri mi canım ?Canım aynı dokturdu sanırım bizim. Doktor iki tane önermişti eurofıns 4000 dedi, panorama 3500 fiyat verdi bana
Benim son gittiğim farklı bir doktor senin dediğin gibi önerdi,once perinatolog görsün ölcsün biçsin dedi ama ikili icin kan verme dedi.sadece ultrason olsun dedi,birde nifty icin kan ver dedi.Benimde kafam karıstıBen geçen gün yazmıştım canım hatırlarsan.Ben hem Kadin doğum hem geçmiş gebelik öykümü yaşadığım perinatalogumun takibindeyim.Perinatolog bana önce biz bi bakalım ölçümlerimizi yapalım gerek olursa göndeririz dedi.Kadın doğumcumda 12. Haftada perinatologa gitme fikrimi onayladı ,kesinlikle çok iyi olur dedi .Bence direk o testi yaptırana kadar işinin ehli bir perinatologa gitmek daha sonrasında teste birlikte karar vermek çok daha mantıklı
Gecmis olsun canım ,eger cok agrimaz ise kullanmazsın.Miniğe de maşallahKizlar biraz agrim ve pembe akintim var diye doktora gittim, cok sukur her sey yolundayms, progestan verdi yine doktor. Büyümüş de kuzucuk, 7gunluk fark 5 güne düşmüş
Bir de kulaklarim sorun yapti, aylardir tikaniyordu, ama aciliyordu gün içinde, simdi 5 gundur hem tıkalı hem de agri yapmaya başlamışti, doktora gittim temizledi ve sol kulak, yani agri yapan yer tahris olmus dedi, antibiyotik damla verdi kulağa, gebeligi soyledim ama kulağa nufus eder sadece, bsy olmaz dedi. Eve gelip prospektusu okudum, hamilelikte kullanilmamalidir yazıyor. Hatta kullanim esnasinda hamile oldugunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza haber verin diyor. Kendi doktoruma sordum geçmiş olsun yapacak bsy yok kullanmaniz gerekiyorsa madem dedi. Ben de simdi kalakaldim kullansam mi kullanmasam mi kafam karıştı. Biraz daha bekleyeym diyorum brkac gun baktim agri geçmiyor, o zaman kullanirm dedim, bilemedim..
Benim ilk bebekte yoktu böyle şeyler ,ama hevesleniyorum bendeYaa bende oğlumda parti yaptık çok güzel oldu bunda yapsam mı kararsız kaldım
Maşallah canım öncelikle Allah bağışlasınOkuyunca yalnız hissetme diye yazmak istedimbenim biri 4.5 diğeri 3 yaşında iki oğlum var. Malesef bulantım olduğu için yerimden kalkamıyorum. Ne oyun oynayabiliyorum, ne ilgilenebiliyorum. Sürekli vicdan azabı sürpriz bir gebelik oldu benimde. Bazen üzülüyorum sonra da birçok anne olmak isteyip yaşayamayan kadınları düşününce şükürsüzlük gibi geliyor. Allah dağına göre kar verir derler. Böyle düşünüp rahatlıyorum. Şu ilk haftalar geçsin yine eski düzenimize döneceğiz İnşaAllah
CanimmCanm 8. Haftada, tam regl doneminde kasik agrisi cok normalms, vucut regl gibi tepki veriyormus 2 doktordan dinledm
Maasallah kuzucuk
Özelle, devletle alakasi yok, pandemi kosuluyla alakali. Doktorlar da kendini korumak zorunda. Ben de ozele gidiyorum, doktorum almıyor bu sebeple, ben de saygiyla karşılıyorum, hic teklif bile etmedim. İlk kalp atışını videoya aldim o da izledi.
Maasallah kuzuya
Yumurtlamanin o ay gec olmasi demek, hiçbir dezavantajı yok.
Ben dogal yaglari karıştırıp süreceğim, hindistan cevizi, susam, sari kantaron gibi sepet yaptim trendyolda.
Kizlar dogal yaglari karistirin, en mantiklisi o suan sanki. Biraz arastirdim da, susam, hindistan cevizi, sari kantaron gibi boyle 10civari yag sectim. Oyle yapabilrisinz isterseniz.
Yok yav oyle 1burgermis, 1kolayms nolacak, braz sakin olmak lazim. Abartmadan her sey yenebiilir. Cok icin rahat etmezse tadina bak biraz, keser zaten. Ama yani o kdrdan bsy olmaz.
Olsaydi olurdu, hiç boyle stres yapma, stres en kotu dusman. Rahat ol, neden yaptın denmesine de bakma. Yasaklamadiysa sorun yok demektir.
Oyyy ben de cok merak ettm, hadi hayirli haberler alalim insallahh hemen soyle bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?