2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benimde ilk hamileligimde öyleydi tatlı asla yiyemiyordum limon tuzla bayılıyorum ekşi şeyler falan oğlum oldu
O zaman bence kişiye göre değişiyor sevdiğimiz şeyler bende en çok peynir aşeriyprum diğer şeylerdir her zamanki gibi yiyorum hayırlısı olsun hakkımızda biZde çok merak ediyoruz cinsiyeti

Evet heyecanlıyım baya önce sağlıklı olduğu haberini duymak istiyorum sonrada cinsiyetini aşırı merak ediyorum

O zaman bence kişiye göre değişiyor sevdiğimiz şeyler bende en çok peynir aşeriyprum diğer şeylerdir her zamanki gibi yiyorum hayırlısı olsun hakkımızda biZde çok merak ediyoruz cinsiyeti
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah öncelikle. Bugün arkadaşım 14 haftalık öğrendi cinsiyeti daha doğrusu ben öğrendim ona sürpriz olcak

Çok teşekkür ederim. Ben de ondan korkuyorum üşüyorum da ateslenecem sanırım umarım olmaz ya
3000 küsür, 10 12 güne sonuçlar çıkarmış cinsiyette evet
Yaaa ne güzel. Sağlıklı haberler alırsın inşallah cinsiyeti ilk öğrenen sen olacaksın çok heyecanlı yaaa
Diş eti problemlerinde genelde gargara (andorex) veriyor diş doktorları rahatlatıyor. Hamileler de kullanabilir sanırım yutulmuyor sonuçta ama bademcikle ilgiliyse bilemiyorum ne yazık ki
Diş doktorunu aradım bişey veremem tuzlu gargara yap dedi. Ateş yapmasından korkuyorum üşüme de var şu an
Bir kaç tane Karanfil alabilirsiniz ağzınıza, bir süre ağzınızda tutun. diş için ağrı kesici etkisi olduğunu okumuştum.
Teşekkür ederim hemen deniyim

yani işte tahliller ikili testler bilmemneler onu kastettim sürekli derken mecazi sürekli
Ee böyle böyle gecircez 9 ayi insallah
Çok geçmiş olsun geçmesine çok sevindim.. ben de sabah tuzlu gargara yaptım değişen olmadı bir de tuz ile fırçalamayı deneyim inşallah geçer
Benimde bir aydır agrim vardi iki gün önce druma danışın gittim. Doktorum adrenalin içermeyen lokal anestezi yapılabilir desede discim istemedi. Curumus çekilmesi gerekiyormuş lokal anesteziyi 4 ayda yapıyoruz dedi. Ama yapılan minik bir parçasını sprey sıkıp cekti acıdı tabi biraz ama anlık. Beni cok rahatlattı. Demem o ki gorunun disciye belki ufak bir islem yapilabilir

Aradım ben de doktoru şu an için bişey yapamayız dedi. Çok geçmiş olsun rahatlamana sevindim

Okuyunca yalnız hissetme diye yazmak istedim benim biri 4.5 diğeri 3 yaşında iki oğlum var. Malesef bulantım olduğu için yerimden kalkamıyorum. Ne oyun oynayabiliyorum, ne ilgilenebiliyorum. Sürekli vicdan azabı sürpriz bir gebelik oldu benimde. Bazen üzülüyorum sonra da birçok anne olmak isteyip yaşayamayan kadınları düşününce şükürsüzlük gibi geliyor. Allah dağına göre kar verir derler. Böyle düşünüp rahatlıyorum. Şu ilk haftalar geçsin yine eski düzenimize döneceğiz İnşaAllah

Canm 8. Haftada, tam regl doneminde kasik agrisi cok normalms, vucut regl gibi tepki veriyormus 2 doktordan dinledm
Maasallah kuzucuk
Kızlar kontrolünüzde eşlerinizde içeri giriyor mu sizinle? bizimkinde almıyorlar. Ne anlamı kaldı özelin demeye başladım açıkçası.
Özelle, devletle alakasi yok, pandemi kosuluyla alakali. Doktorlar da kendini korumak zorunda. Ben de ozele gidiyorum, doktorum almıyor bu sebeple, ben de saygiyla karşılıyorum, hic teklif bile etmedim. İlk kalp atışını videoya aldim o da izledi.
Maasallah kuzuya
Kızlar geç döllenme nedir.. galiba ben geç döllenme olmuşum
bebiş haftasına göre biraz minnak
Yumurtlamanin o ay gec olmasi demek, hiçbir dezavantajı yok.
Ben dogal yaglari karıştırıp süreceğim, hindistan cevizi, susam, sari kantaron gibi sepet yaptim trendyolda.

lierac öneriliyor genelde krem olarak

Ben mustela kullanmayı düşünüyorum yakında alıp başlayacağım

lieracın içeriği çok da zararsız değilmiş, artık çok tavsiye edilmiyor
Kizlar dogal yaglari karistirin, en mantiklisi o suan sanki. Biraz arastirdim da, susam, hindistan cevizi, sari kantaron gibi boyle 10civari yag sectim. Oyle yapabilrisinz isterseniz.
Arkadaşlar ben 8+3 hamileyim canım aşırı Fast food istedi ağzım sulanıyor resmen 1 kere yesem birşey olmaz değil mi zararlı diyolarlar ama aşırı canım istedi bebeğime bi zararı olmaz değil mi
Yok yav oyle 1burgermis, 1kolayms nolacak, braz sakin olmak lazim. Abartmadan her sey yenebiilir. Cok icin rahat etmezse tadina bak biraz, keser zaten. Ama yani o kdrdan bsy olmaz.
Olsaydi olurdu, hiç boyle stres yapma, stres en kotu dusman. Rahat ol, neden yaptın denmesine de bakma. Yasaklamadiysa sorun yok demektir.
Evet heyecanlıyım baya önce sağlıklı olduğu haberini duymak istiyorum sonrada cinsiyetini aşırı merak ediyorum
Oyyy ben de cok merak ettm, hadi hayirli haberler alalim insallahh hemen soyle bize

Yazcam hemen tabiii

Kizlar biraz agrim ve pembe akintim var diye doktora gittim, cok sukur her sey yolundayms, progestan verdi yine doktor. Büyümüş de kuzucuk, 7gunluk fark 5 güne düşmüş

Bir de kulaklarim sorun yapti, aylardir tikaniyordu, ama aciliyordu gün içinde, simdi 5 gundur hem tıkalı hem de agri yapmaya başlamışti, doktora gittim temizledi ve sol kulak, yani agri yapan yer tahris olmus dedi, antibiyotik damla verdi kulağa, gebeligi soyledim ama kulağa nufus eder sadece, bsy olmaz dedi. Eve gelip prospektusu okudum, hamilelikte kullanilmamalidir yazıyor. Hatta kullanim esnasinda hamile oldugunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza haber verin diyor. Kendi doktoruma sordum geçmiş olsun yapacak bsy yok kullanmaniz gerekiyorsa madem dedi. Ben de simdi kalakaldim kullansam mi kullanmasam mi kafam karıştı. Biraz daha bekleyeym diyorum brkac gun baktim agri geçmiyor, o zaman kullanirm dedim, bilemedim..

Yaaa bizdede öyle planlar var arkadasım sürpriz hazırlamak istiyor bende kararsızımmm
Yaa bende oğlumda parti yaptık çok güzel oldu bunda yapsam mı kararsız kaldım
Neymiş cinsiyet bizede söyle görürmü buralardan
Hiç sanmıyorum göreceğini. kızı olucak darısı başıma
Ne güzel partiler bende yapmak istiyorum nasipse rabbim hayırlı evlatlar versin balonu nerden yaptırıyorlar canım
Balon her yerde satılıyor parti malzemeleri satan yer tuhafiye falan.alırken istersen içine renkli tüylerden koyup helyumla şişirip veriyorlar. Banada arkadaşlarım yapmıştı göl kenarı biyerde parti yapmıştık eşimle pembeleri gitmiştik ama mavi çıkmıştı

Peki canım ayrıca burun kemigine falan bakılacak mı ? Sadece kan mı vereceksin ? Onu merak ettim asıl
Canım aynı dokturdu sanırım bizim. Doktor iki tane önermişti eurofıns 4000 dedi, panorama 3500 fiyat verdi bana
Bunlar firma isimleri mi canım ?
Benim son gittiğim farklı bir doktor senin dediğin gibi önerdi,once perinatolog görsün ölcsün biçsin dedi ama ikili icin kan verme dedi.sadece ultrason olsun dedi,birde nifty icin kan ver dedi.Benimde kafam karıstı sen perinatoloğun önerirse mi yaptiracaksın yoksa her türlü yaptıracak mısın canım ?
Gecmis olsun canım ,eger cok agrimaz ise kullanmazsın.Miniğe de maşallah
Yaa bende oğlumda parti yaptık çok güzel oldu bunda yapsam mı kararsız kaldım
Benim ilk bebekte yoktu böyle şeyler ,ama hevesleniyorum bende aile icinde olabilir kücük birsey kısmet olursa inşallah

Maşallah canım öncelikle Allah bağışlasın yazdığın için çok teşekkür ederim.ayni şeyleri yaşıyor ve düşünüyoruz ben de hep öyle diyorum çocuğun kokusuna Hasret o kadar kadın varken onlara haksızlık etmiş gibi oluyor. İnşallah bir an önce geçer ve toparlariz çocuklarımiz ile güzelce ilgileniriz o zaman sen de 2018 annesisin hangi ayda doğmuştu oğlun
Canimm
Bugün hep aklıma geldin seni etiketleyip yazacaktım girmiyorsun diye merak ettim .
Neyse ki her şey yolundaymis . Kulağın için de geçmiş olsun kadın doğum doktorun kullan dediyse sorun olmaz bence.. olsa kullanma derdi iltihap kötü oluyor ateş vs olursa daha kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…