2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
ipek_annesi aile arası da olsa çok güzel bir anısı oluyor nasip olur yaparsınız inşallah
Ben de çok kararsızım yapmakta. İki kızım olduğu için eşim ve ben hariç herkes erkek beklentisinde kız olursa nasıl tepki vericekler moralimi bozarlar mi bilmiyorum kizlarimda yapmadım o kadar yaygın değildi sanki.

Perinatologum önerirse yaptıracağım canım ,gerek görmezse yaptırmayacağım

Ben incia markasının çatlak yağı ve kremini aldım canım ama daha kullanmaya başlamadım içeriği çok temizmiş güvenle kullanabilirmişiz ve kullanıcı yorumlarıda gayet güzel

Yaa anladım çok geçmiş olsun. Ben gebeliği ilk öğrendiğimde boğaz ağrısı, üşüme, burun ve geniz akıntım vardı covid olmasından da korkuyordum. Sürekli olarak tuzlu suyla gargara yaptım, tuzlu ılık suyu burnuma da çektim açılsın diye. İşe yaradı sanırım 3-4 günde rahatlamıştım. Sizde de boğaz ağrısına iyi gelebilir

Ben ilkinde lierac kullandım her gece yatmadan önce karnıma ve göğsüme sürüyordum tavsiye ederim. hiç çatlağım olmadı bunda da kullanacağım ama 4. Ay gibi başlamayı düşünüyorum.

Ahhh bı de alışveriş severler varsa aranızda istiklal Mangoda harika şeyler var indirimde baya bı alisveris yaptım sevenler varsa bı bakın derim kızlar

Kimseyi takma bence kendin eğlenmek için yapacaksın eğlen geç kız da olsa mutluluktan havalara uçarsın düşündüklerinden bile utanirlar

Evet canım benim paylaştıklarım firma ismi. Baktıkları şeylerde farklılıklar var

Dun duyduk canim kalp atisini
Arkadaşlar bende bugün kalp atışını duydum çok şükür :) doktor kese gayet düzgün ama kalp atışı biraz zayıf dedi. 2 hafta sonra tekrar randevu verdi. Daha önce boş gebelik olduğu için daha sıkı takip edeceğiz dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de uygulamalarda 6+6 diyordu doktor 6 haftalık dedi kese boyutuna.

Benimde öyleymiş canım , benimde bebiş biraz minnak bi kaç gün sonra tekrar duyucaz bizde kalbini
Ama o fark zamanla kapanabiliyo o yüzden sende sıkma canını

Kulak ağrısı da fena olur her zaman oluyormuydu sebebi ne acaba bogazlrda ağrıyormu?

Benimde öyleymiş canım , benimde bebiş biraz minnak bi kaç gün sonra tekrar duyucaz bizde kalbini
Ama o fark zamanla kapanabiliyo o yüzden sende sıkma canını
Lütfen dinledikten sonra bana da tekrar yazar mısınız? Doktorum da bir dedi zaten pek çok hamilelikte böyle zayıf olabiliyor diye. Bazısı 1 2 haftaya toparlıyor bazısının devam etmiyor ama her şey olabilir dedi. Bende biraz gerginim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…