- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.181
Ben de çok kararsızım yapmakta. İki kızım olduğu için eşim ve ben hariç herkes erkek beklentisinde kız olursa nasıl tepki vericekler moralimi bozarlar mi bilmiyorum kizlarimda yapmadım o kadar yaygın değildi sanki.
Perinatologum önerirse yaptıracağım canım ,gerek görmezse yaptırmayacağımPeki canım ayrıca burun kemigine falan bakılacak mı ? Sadece kan mı vereceksin ? Onu merak ettim asıl
Bunlar firma isimleri mi canım ?
Benim son gittiğim farklı bir doktor senin dediğin gibi önerdi,once perinatolog görsün ölcsün biçsin dedi ama ikili icin kan verme dedi.sadece ultrason olsun dedi,birde nifty icin kan ver dedi.Benimde kafam karıstısen perinatoloğun önerirse mi yaptiracaksın yoksa her türlü yaptıracak mısın canım ?
Gecmis olsun canım ,eger cok agrimaz ise kullanmazsın.Miniğe de maşallah
Benim ilk bebekte yoktu böyle şeyler ,ama hevesleniyorum bendeaile icinde olabilir kücük birsey kısmet olursa inşallah
Ben incia markasının çatlak yağı ve kremini aldım canım ama daha kullanmaya başlamadım içeriği çok temizmiş güvenle kullanabilirmişiz ve kullanıcı yorumlarıda gayet güzelkızlar bir konuya değinmek ıstıyorum çatlak için bısey kullanmaya başladınız mı :) kızımda daha once hep bebek yagı suruodum sadece sorunsuz atlatmıstım bu sefer 2 hamılelık daha temkınlı olmak ıstıorum var mı onerınız boil catak karsıtı yağ gordum var mı kullanan ıse yarar mı
Yaa anladım çok geçmiş olsun. Ben gebeliği ilk öğrendiğimde boğaz ağrısı, üşüme, burun ve geniz akıntım vardı covid olmasından da korkuyordum. Sürekli olarak tuzlu suyla gargara yaptım, tuzlu ılık suyu burnuma da çektim açılsın diye. İşe yaradı sanırım 3-4 günde rahatlamıştım. Sizde de boğaz ağrısına iyi gelebilirÇok teşekkür ederim. Ben de ondan korkuyorum üşüyorum da ateslenecem sanırım umarım olmaz ya
Yaaa ne güzel. Sağlıklı haberler alırsın inşallahcinsiyeti ilk öğrenen sen olacaksın çok heyecanlı yaaa
Diş doktorunu aradım bişey veremem tuzlu gargara yap dedi. Ateş yapmasından korkuyorum üşüme de var şu an
Teşekkür ederim hemen deniyim
Ben ilkinde lierac kullandım her gece yatmadan önce karnıma ve göğsüme sürüyordum tavsiye ederim. hiç çatlağım olmadı bunda da kullanacağım ama 4. Ay gibi başlamayı düşünüyorum.kızlar bir konuya değinmek ıstıyorum çatlak için bısey kullanmaya başladınız mı :) kızımda daha once hep bebek yagı suruodum sadece sorunsuz atlatmıstım bu sefer 2 hamılelık daha temkınlı olmak ıstıorum var mı onerınız boil catak karsıtı yağ gordum var mı kullanan ıse yarar mı
Tamam canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ❤Perinatologum önerirse yaptıracağım canım ,gerek görmezse yaptırmayacağım
Kimseyi takma bence kendin eğlenmek için yapacaksın eğlen geç kız da olsa mutluluktan havalara uçarsın düşündüklerinden bile utanirlarBen de çok kararsızım yapmakta. İki kızım olduğu için eşim ve ben hariç herkes erkek beklentisinde kız olursa nasıl tepki vericekler moralimi bozarlar mi bilmiyorum kizlarimda yapmadım o kadar yaygın değildi sanki.
Evet canım benim paylaştıklarım firma ismi. Baktıkları şeylerde farklılıklar varPeki canım ayrıca burun kemigine falan bakılacak mı ? Sadece kan mı vereceksin ? Onu merak ettim asıl
Bunlar firma isimleri mi canım ?
Benim son gittiğim farklı bir doktor senin dediğin gibi önerdi,once perinatolog görsün ölcsün biçsin dedi ama ikili icin kan verme dedi.sadece ultrason olsun dedi,birde nifty icin kan ver dedi.Benimde kafam karıstısen perinatoloğun önerirse mi yaptiracaksın yoksa her türlü yaptıracak mısın canım ?
Gecmis olsun canım ,eger cok agrimaz ise kullanmazsın.Miniğe de maşallah
Benim ilk bebekte yoktu böyle şeyler ,ama hevesleniyorum bendeaile icinde olabilir kücük birsey kısmet olursa inşallah
Toxoplasma nedeniyle dokunulmaması lazım bebeğin begin gelişimini etkileyecek bakteri bulaşabiliyorCig ete neden dokunulmuyo
Çok geçmiş olsun, hayırdır ne oldu ki. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin size.Az önce bebeğimle vedalaştım... Sizlere sağlıklı gebelikler dilerim. Gruptan çıkıyorum arkadaşlar hoşçakalın..
Rabbim sabrını versın inşallahAz önce bebeğimle vedalaştım... Sizlere sağlıklı gebelikler dilerim. Gruptan çıkıyorum arkadaşlar hoşçakalın..
Arkadaşlar bende bugün kalp atışını duydum çok şükür :) doktor kese gayet düzgün ama kalp atışı biraz zayıf dedi. 2 hafta sonra tekrar randevu verdi. Daha önce boş gebelik olduğu için daha sıkı takip edeceğiz dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de uygulamalarda 6+6 diyordu doktor 6 haftalık dedi kese boyutuna.Dun duyduk canim kalp atisini
Benimde öyleymiş canım , benimde bebiş biraz minnak bi kaç gün sonra tekrar duyucaz bizde kalbiniArkadaşlar bende bugün kalp atışını duydum çok şükür :) doktor kese gayet düzgün ama kalp atışı biraz zayıf dedi. 2 hafta sonra tekrar randevu verdi. Daha önce boş gebelik olduğu için daha sıkı takip edeceğiz dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de uygulamalarda 6+6 diyordu doktor 6 haftalık dedi kese boyutuna.
Kulak ağrısı da fena olur her zaman oluyormuydu sebebi ne acaba bogazlrda ağrıyormu?Kizlar biraz agrim ve pembe akintim var diye doktora gittim, cok sukur her sey yolundayms, progestan verdi yine doktor. Büyümüş de kuzucuk, 7gunluk fark 5 güne düşmüş
Bir de kulaklarim sorun yapti, aylardir tikaniyordu, ama aciliyordu gün içinde, simdi 5 gundur hem tıkalı hem de agri yapmaya başlamışti, doktora gittim temizledi ve sol kulak, yani agri yapan yer tahris olmus dedi, antibiyotik damla verdi kulağa, gebeligi soyledim ama kulağa nufus eder sadece, bsy olmaz dedi. Eve gelip prospektusu okudum, hamilelikte kullanilmamalidir yazıyor. Hatta kullanim esnasinda hamile oldugunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza haber verin diyor. Kendi doktoruma sordum geçmiş olsun yapacak bsy yok kullanmaniz gerekiyorsa madem dedi. Ben de simdi kalakaldim kullansam mi kullanmasam mi kafam karıştı. Biraz daha bekleyeym diyorum brkac gun baktim agri geçmiyor, o zaman kullanirm dedim, bilemedim..
Lütfen dinledikten sonra bana da tekrar yazar mısınız? Doktorum da bir dedi zaten pek çok hamilelikte böyle zayıf olabiliyor diye. Bazısı 1 2 haftaya toparlıyor bazısının devam etmiyor ama her şey olabilir dedi. Bende biraz gerginim açıkçasıBenimde öyleymiş canım , benimde bebiş biraz minnak bi kaç gün sonra tekrar duyucaz bizde kalbini
Ama o fark zamanla kapanabiliyo o yüzden sende sıkma canını
Valla canım bizde Kıza alıştık erkek olursa sürpriz olacak ama ailedeki herkes büyükler erkek olsun Farklı olsun istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?