- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #31.201
Geç yatıp 8 9 da kalkması bile çok güzel.ben geç de yatırsam 5.30da uyanıyor.güneşi hiç sevmiyorBizde emekliyoruz 1saniye durmayan bı bebeğim var peşinde çok yoruluyorum. Her şeye tutunup ayağa kalkıyor. Henüz sıralamiyor. Bu ara akşamları gezmeye gittiğimiz için geç yatıp 8-9arasi kalkıyor 2uykuya gectiik artık. 2gundur ek gıda ile aramız pek iyi değil genellikle değişik şeyler yemeyi seviyor kıyma nerdeyse her gün vermeye çalışıyorum çorbaları ilik suyuyla yapıyorum. Bide 8.ayda domates ve yumurta beyazı deneyecegim

Bugün deniyim canım sağolÖnce kıymayı çorbalara kat dedi dr çiğden atmiyom az kavurup atiyom lezzetli oluyor...köfteyi bize yaptığımız gbi yaptım soğan ekmek içi maydonoz ve az karabiber...yanında yoğurt yedirdim..balığa daha gecmedik
Şaşırdım cnm ...başka marka denedin mi .kaynatmadan...erikli gbi

Sık sık vermeyi çalışın.az da içse sık içtiği için yeter.yarım saatte bir ya da saatte bir gibi..bir süre mamalı aromalı su vermeyin.öyle bir seçenek olduğunu unutsunBir de bebeğim asla su içmiyor.
Sürekli mamalı limonlu pekmezli yani aromalı içiriyorum suyu. Suyun tadını unutacak çocuk diye korkuyorum. Her türlü bardağı pipeti alıştırma ürününü denedik reddediyormeme reddinden sonra su reddi yaşıyoruz
Var mı tavsiye?
bizim de bazı geceler öyle geçiyor.sinirim bozulsa da eşimi kaldırmıyorum çünkü o daha çok uykusunu kaçırıyor yine uğraşan ben oluyorumBu saatte delirdim. Bir saattir saga donuyo emiyo sola dönüyor emiyo bi turlu dalamadi dön dur habire dönüyor çıldırdım enson eşimi uyandırdım..sonuç tekrar ben uyutuyorum durmadı onda gene.
Çok sinir bozucu bir gece