2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün çok çılgınlı yoğundu adam sevdim ama ben çok kafa bi tip. Ben annemi götürdüm ama kendi durumumu da sordum aradan. Pıhtılaşmaya da genetiğe de gerek yok dedi ama ablamda hastalık olduğu için Pıhtılaşma testi yaptır dedi. 300 lira falanmış şimdiye kadar yaptırmadığım için pişmanım 3 bin civarı çıkar demişlerdi hep. Kızına çok sevindim kontrol diye çok uzun bakmamış olabilir. Daha sıkı takipte olmak için arada Hakan a gel istersen en azından normal muayene ödersin artık..

Ben de gorustum online ders vermicem izne ayrilicam dedim tamam dediler bana

Asla gitmem bir daha ona ebruya giderim arada canım insan 1 foto verir siyah beyaz bile foto alamadım normal muayene de bile vermedi düşün o işin şov kısmı dedi şok oldum. Ne tansiyon baktı ne kilo. Kıza baktı erkeğe bile bakmadı az para değil 700 verdim bilsem böyle olacak 150 daha verir ebruya giderdim çok pişman oldum sevindiğim tek şey çocuğum un sağlığı çok şükür

Merhaba tatlım nasılsın? Bir şey soracağım 24 haftadan sonra idari izinli olunca ek ders alınabiliyor mu? Uzaktan eğitim için de 24 haftadan sonra idari izin alınabiliyor mu?

Merhaba tatlım nasılsın? Bir şey soracağım 24 haftadan sonra idari izinli olunca ek ders alınabiliyor mu? Uzaktan eğitim için de 24 haftadan sonra idari izin alınabiliyor mu?
İdari izin almadan canım uzaktan eğitime devam edersen ek ders alırsın. Ben ders yapmıcam yerime ücretli buldular. O yüzden ek derste olmayacak

Bana da Bülent hoca hiç görüntü vermemişti ama hep olaylı geçti zaten muayeneler ama özellikle istediysen vermesi lazım tabii. Bir de erkekte sorun olmadığı için uzun uzun incelememiş olabilir iyi anlamda düşün. Eskiden herkese ebruyu tavsiye ederdi Bülent hoca ona da şaşırdım..

Israrla istedim canım siyah beyaz bile vermedi ki pozisyonlarıda güzeldi. Ne olursa olsun canım 700 TL muayene ücreti almayı biliyorlar devlete ücretsiz gitmiyorum sonuçta bakmalıydı o yüzden hakan bey benim için bitmiştir ebru hocayı tavsiye etti ama hakan beyde olur demişti canım ilk ebruyu önerdi keşke diyorum şuan ama nasip çok şükür sağlıkları yerinde tesellim o. Ya küçük olsalar zaten önemli değil foto bu haftalarda ama resmen çocuk görüntüsü oluyor o yüzden çok merak etmiştim nasip değilmiş o işin şov kısmı diyen bir doktora denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…