2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım şifasını versin bebeği onunla kalsın inşallah daha önce de bi kanaması olmuştu diye hatırlıyorum

Doğru kuzm en önmli sağlıklı dengeli beslenmek ama çok yediğinde üzülme çnkü biz bir can daha yaşıyoruz balım

Ah evet oyle ama kendimi rahatsız edecek şekilde cok yiyorum açlıktan degil yani mide yanmasından ve siskinlikten uyuyamiyorum sonra otruup aglayasim geliyo
O dert bende de var cok acı birsey yediğim zamn amaa hamileliğin herseyi güzel Rabbim kim istyor ise ona tez vakitte nasip etsin

kızlar bebek doğdugunda bunu giyebilir mi dışarı çıkarken falan battaniye ye sarılıyo ama bundan almak gerekiyor mu çok cahılım bebek konusunda

Canım vallahi ilk defa inceledim şimdi yorumlar fena değil,inşallah memnun kalırsın

Nerden baksan 100 tl.var beklemeli ozaman
Oo baya pahalanmış. Ama surda Bi kaç gün sonraki indirimlerde düşer cnm bekle bence. Ben almadan 25 tl indirim trendyol dan gece 12 ye kullanmanız şartıyla die kupon geldi. Komsum da dediki valla hemn gögüs pompasına bak dedi baktım 315tl idi. 25 tl yi kullandım 290tlye geldi. Ertesi gün bi baktım kendi fiyatı 290tl ye düşmüş. Bence cıkmaz bu saatten sonra daha da düşer. Dolar falan düştü yani. Coğu firma dolar endexli çalıştığı için. Sen bekle alma

Herkese merhaba Umarım herkesin bebeği iyidir umarım yolundadır herşey..
Sorun yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun sağ salim evlatlarına kavuştursun inşallah
bebeğim 23 haftalık Sizinkiler ne alemde ?
Boyları kiloları nasıl ?
Bizim bugün ölçüm yapıldı 28 cm 568 gr bir kız
Sizlerle aynımı gidiyorum azmıyım çokmuyum bilmek istedim açıkçası belki tavsiye vericek olan olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…