2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bilmiyorum kilosunu boyunu söylemedi ayrintilidaki doktor hiç sibir oldum sonrada bi daha gitmedim haftaya gitcem o zaman sorarım masallah bence iyi gibi

Bizim burda Mayıs ortasına kadar kar oluyo
Canım o tarz tulumlar çocuk biraz ele avuca gelince kullanışlı oluyor. Aşıya doktora giderken onu kullanamazsın giydirip çıkarmak zor olur. Ben kızım da kullandım altı aydan sonra kullanılabilir bişey. İlk zamanlar Kalın battaniyeye sarmak ya da fermuarlı düğmeli kundaklar daha mantıklı.

Hımm tamm ozmn Boyle şeylere hiç yeltenmiyeyim

Bizim burda Mayıs ortasına kadar kar oluyo
Hadi ya ama arkadaşın dediği gibi biraz büyüyünce giydirmesi daha kolay oluyo asiya götürüp getirirken zaten kısa süreliğine çıkıyosun hemde orda çıkar giydir daha uğraştırıcı ben yelek bile giydirmedim dogru düzgün zaten küçükken hep battaniyeye sarılı bi şekilde duruyo çocuk süreklide uyuyo

Ayy ne bilim cahillik işte bi kaç kıyafet aldık ama çocuk çıplak kalcak üşüyecekmiş gibi geliyo

Kanaması olan arkadaş nasıl acaba haber varmı rabbim yardımcısı olsun bebeğini bağışlasın

Ayy ne bilim cahillik işte bi kaç kıyafet aldık ama çocuk çıplak kalcak üşüyecekmiş gibi geliyo
Kıyafetleri cok.cok kucuk alma cunku giyemiyolar ilk aylar o kadar hızlı büyüyorlar ki kalmaz canım niye kalsin şimdi her an alabiliyosun kıyafet zaten öyle cok cok fazla almana gerek yok büyüdükçe alırsın ilkte hata yaptım bende bakıyorum şimdi bazılarını giydirememisim bile

Allahım şifasını versin bebeği onunla kalsın inşallah daha önce de bi kanaması olmuştu diye hatırlıyorum

Kanaması olan arkadaş nasıl acaba haber varmı rabbim yardımcısı olsun bebeğini bağışlasın

Yaa sevindim inşallah oda gelir geçer siz nerden haber aliyosunuz
Geldim evimdeyim kızlar güzel temennileriniz dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Memleketteten uzakta yaşıyoruz is icabı yardım edecek kimsem yok. Son 3 gündür biraz fazla yordum kendimi ondan oldu herhalde. Birden bosaldi hastaneye gidene kadar camasirim batmisti az bir kanama değildi. Hala az az devam ediyor. Ne olur cok dikkat edin yormayın kendinizi birsey olsa hiç affetmezdim kendimi

Doktor ne dedi canım yorgunluktan mi? Aman ha dikkat et iş güç yüzünden yavrunu üzme dünya telası işi temizliği bitmiyor

Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine

Doktor ne dedi canım yorgunluktan mi? Aman ha dikkat et iş güç yüzünden yavrunu üzme dünya telası işi temizliği bitmiyor
Evet canim yoruldun mu ani hareket mi yaptın dedi doktor. Aslinda cok temizlige takilmam da ev hayatına pek adapte olamadım ucretsiz izindeyim ilk 3 ayda lekelenme ile geçmişti bu yuzden is acıyorum başıma. Birde 9 yıl sonra olunca bebek odasına pek bir heveslendim yorgunluğun çoğu ondan oldu
Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız dün ömrümden ömür gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…