2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım inşallah memnun kalırsın

Kızlar yürüyüş yapiyo musunuz yapiyosanizda kaç adim mesela benim suan 5 bin adım olmuş kendimi çok yorgun hissediyorum eve attim kendimi hiç halim yok

Bi sağlıkla doğsalar keşke. Zaman su gibi aksa mart gelse by tedirginlikler soru işaretleri kafamızdan gitse ne güzel olur

Ben yorumlarına bakarak ve fiyatı diğerlerine göre uygun olduğu için bunu aldım:

Masaj modu süt miktarını artırıyor diyenler olmuş. Henüz gelmedi. Kullanan var mı acaba?

Açılın ben geldim canım tam okuyamadım da saat başı belli miktarda şeker ve test yaptıkları için şekerin saate göre dağılımına bakıyorlar bu yüzden açlık tokluk yeterli değil. Ben daha bebeği yapamadan 3 kez test yaptırdım son yapılan aç başladı saat başı 3 kez kan verdim. Bir de ben de hep yükleme yapılacağına diyet yapalım diyordum ama insulin kullanmak gerektiği için önemli. Benim gestasyonel çıkıp insulin kullanan arkadaşım da var diyet yapan da.. hem teste hem bebeğin gidişine göre ayarlıyor sanırım. Hakan hocaya annemi getirdim şimdi, senin de geleceğin aklıma geldi. Tekrar kontrole geldin mi durumu nasıl bebeklerin?

O muhabbetin üstünden çok sular geçti canım yaptırmadım ben yükleme bu arada bugün gittim ben de bin şükür güzel haberlerle döndüm geçen hafta beyinde kist kalpte parlaklık demişti gelişimine bakmak istiyorum demişti bugün şükür kist kaybolmuş gelişimi güzel ilerliyor amniyosentez önermiyorum her şey normal dedi ama ben ebru tarım a gitmediğime pişman oldum şahsen keşke ona gitseydim doktor bir foto bile vermedi 700 TL verdim ayrıntılı için ama beklentimi asla karşılamadı bugün özellikle kontrol var insan kilo bakar tansiyon bakar yok yani kıza baktı her şey çok şükür normal dedi 10 dk baktı yani tek sevindiğim kızımın sağlığı oldu

Şeker yükleme testi 28.haftada filan yapılmıyor muydu

Ooo keske sen isteseydin direk 700 lira ne demek yaa bazı yerler bide cd halinde veriyo görüntüyü cok almislar

Kizlar 24.hafta idari izin durumuyla ilgili okuluyla gorusen bilgi versin olur mu
Ben 24.hafta dolana kadar rapor kullanıyordum fakat tekrar online a donulunce müdürümü aradım evden derslere gireceksin dedi.Zaten 24.haftadan itibarenki idari izin hamileler dışarı çıkmasın diyeydi,simdi evde devam edecegiz

Cnm bize de sadece Cd verdi. Bende foto istiyordum şöyle net Bi foto. Eşim sordu foto vermıyor musunuz die artık dijital ortam hepsi Cd de dedi.

Peki 24.hafta olunca okula haber vermek zorunda mıyız canlı derse devam ediyorsam 32.haftaya kadar çalışayım madem

bende okulla görüştüm iznimi iptal ettiler. mebbiste gözüküyordu. şimdi gözükmüyor. 31ine kadar evden devam edeceğim. kalan 3 haftada okul açılırsa rapor alırım. sömestrdan sonra tam 37 oluyorum. o zaman almak istiyorum doğum iznimi.

Bence de ,evden vereceksek dersleri izni doğum sonrasına aktarmak daha mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…