2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

K KurkmantoluS canım kusura bakma kız bebek demiştim ama bugün 2. Kez sordum 2 kere erkek dediler erkek yazarsın kusura bakma hakkını helal et

Anladım teşekkür ederim olablr dediğinz gbi

Ohhhh misss kız bıkmaktan değl sadcee yemediğimden Vicdan azabı çekiyorum

İlk hamileliğimde çok rahattım rahattım dedim nazar ettim kendime resmen, aylarca stresle geçirmiş olcam.. İkiliden sonrada böyle bikaç hafta kendime gelememiş sonra unutmuştum muhtemelen bikaç gün daha üstümden kamyon geçmiş gibi uyancam böyle tedirginlikten..

Kızlar merhaba, yavaş yavaş alışverişlere başlayayım dıyorum da bu süt pompalarını araştırdım biraz farklı yorumlar var, öncelikle kesinlikle süt pompası almak gerekli midir? Doğumdan sonra hemen işe başlamıcam inşallah evde bebeğimle olsam bile gerek olucak mı pompa? Bir de mamajo, lansinoh veya avent, kulkananlarınız varsa öneri yapabılur mı?

Bana dün ayrıntılı sonrası yine önerdi. Artık hayatımda test ultrason vs hiç bişi girsin istemiyorum. Akşam bi uyuyayım sabah mart olsun ve doğurayım:)
Bitmeyecek bu doktorların baskısı. Senin bebeğinde gayet iyi bence sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksin

Cnm ben lansinoh aldım etrafımda kullananların önerisi ile. Güzel bir indirim denk geldi o yüzden aldım. Yoksa beklerdim doğum sonrasını. Hemen işe başlamayı düşünmüyorum. Ama güzel bir indirim yakalayınca da dayanamadım aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…