Olmaz olur mu en küçük şey de panik yapıyoruz zaten hayırlısıyla şu süreçleri atlatalım inşallahEvet canim yoruldun mu ani hareket mi yaptın dedi doktor. Aslinda cok temizlige takilmam da ev hayatına pek adapte olamadım ucretsiz izindeyim ilk 3 ayda lekelenme ile geçmişti bu yuzden is acıyorum başıma. Birde 9 yıl sonra olunca bebek odasına pek bir heveslendim yorgunluğun çoğu ondan oldu
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız dün ömrümden ömür gitti
Saglikla kucagina al insallah evladini canim cok gecmis olsunEvet canim yoruldun mu ani hareket mi yaptın dedi doktor. Aslinda cok temizlige takilmam da ev hayatına pek adapte olamadım ucretsiz izindeyim ilk 3 ayda lekelenme ile geçmişti bu yuzden is acıyorum başıma. Birde 9 yıl sonra olunca bebek odasına pek bir heveslendim yorgunluğun çoğu ondan oldu
Çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine boşver ev işini falan bebişlerimiz daha önemliEvet canim yoruldun mu ani hareket mi yaptın dedi doktor. Aslinda cok temizlige takilmam da ev hayatına pek adapte olamadım ucretsiz izindeyim ilk 3 ayda lekelenme ile geçmişti bu yuzden is acıyorum başıma. Birde 9 yıl sonra olunca bebek odasına pek bir heveslendim yorgunluğun çoğu ondan oldu
Yaa dikkat et canım bende çok yapıyorum ev isi bazen zorluyorum kendimi farkediyorum hemen bırakıyorum bi daha hiç bisey elini sürme bosver sonra doğuma yakin illa ki birileri gelir yanina o zaman yapılır her şeyGeldim evimdeyim kızlar güzel temennileriniz dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Memleketteten uzakta yaşıyoruz is icabı yardım edecek kimsem yok. Son 3 gündür biraz fazla yordum kendimi ondan oldu herhalde. Birden bosaldi hastaneye gidene kadar camasirim batmisti az bir kanama değildi. Hala az az devam ediyor. Ne olur cok dikkat edin yormayın kendinizi birsey olsa hiç affetmezdim kendimi
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine . Bende bazen biraz fazla zorluyorum kendimi hemen belim ağrımaya başlıyor sonra kendimi suçlu hissediyorum . Bırakalım dağınık kalsın şimdilik , gücümüz yettiği kadarını yapalım . Şuan en önemli şey bebişlerimiz bizim için . Sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız sağlıkla kucağınıza alalımGeldim evimdeyim kızlar güzel temennileriniz dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Memleketteten uzakta yaşıyoruz is icabı yardım edecek kimsem yok. Son 3 gündür biraz fazla yordum kendimi ondan oldu herhalde. Birden bosaldi hastaneye gidene kadar camasirim batmisti az bir kanama değildi. Hala az az devam ediyor. Ne olur cok dikkat edin yormayın kendinizi birsey olsa hiç affetmezdim kendimi
Saglikla kucagina al insallah evladini canim cok gecmis olsun
Çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine boşver ev işini falan bebişlerimiz daha önemli
Yaa dikkat et canım bende çok yapıyorum ev isi bazen zorluyorum kendimi farkediyorum hemen bırakıyorum bi daha hiç bisey elini sürme bosver sonra doğuma yakin illa ki birileri gelir yanina o zaman yapılır her şey
Çok teşekkürler kızlar. Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya banada öyle oldu daha sürmem elimi birseye zatenGeçmiş olsun canım dikkat et kendine . Bende bazen biraz fazla zorluyorum kendimi hemen belim ağrımaya başlıyor sonra kendimi suçlu hissediyorum . Bırakalım dağınık kalsın şimdilik , gücümüz yettiği kadarını yapalım . Şuan en önemli şey bebişlerimiz bizim için . Sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız sağlıkla kucağınıza alalım
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Seni de bebeğini de korusun rabbimGeldim evimdeyim kızlar güzel temennileriniz dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Memleketteten uzakta yaşıyoruz is icabı yardım edecek kimsem yok. Son 3 gündür biraz fazla yordum kendimi ondan oldu herhalde. Birden bosaldi hastaneye gidene kadar camasirim batmisti az bir kanama değildi. Hala az az devam ediyor. Ne olur cok dikkat edin yormayın kendinizi birsey olsa hiç affetmezdim kendimi
Amin inşallah canım hepimizin bebeğini korusun allahımÇok geçmiş olsun arkadaşım. Seni de bebeğini de korusun rabbim
Ben varım canım bugün yaptırdım 50 gr 1 saat sonucu 150 cıktı dahiliyeye yönlendirdi. Yarın belli olur nasıl bir aksiyon alınacağı diye düşünüyorum.senin de mi yüksek cıktı?Kızlar şeker yükleme testi yaptıran ve sonucu yüksek çıkan var mı aranızda . Nasıl bir tedavi uyguluyorlar
Evet canım bende bugün yaptırdım . 50 gram . 1 saat sonucum 154 çıktı . Doktor 160 ve üstünü riskli olarak gördüklerini benim sonucumun normal olduğunu söyledi.yinede yediklerine dikkat et çok şekerli şeyler ,aşırı hamurişi yeme dedi . Bende 140 ve üzeri olarak okumuştum heryerde kafam karıştı . Artık doktoruma güveneceğim . Şekeri neredeyse sadece meyve den alıyor sayılırım zaten.kek,tatlı v.s yemiyorum . Sabah kahvaltısında da 1-2 tatlı kaşığı bal yiyorum sadece .Ben varım canım bugün yaptırdım 50 gr 1 saat sonucu 150 cıktı dahiliyeye yönlendirdi. Yarın belli olur nasıl bir aksiyon alınacağı diye düşünüyorum.senin de mi yüksek cıktı?
Sonuçlarimiz benzermiş canım ben doktorumla konuşamadım bile çok kalabalık başı sekreteriyle görüştüm doktor direkt dahiliyeye gitsin demiş öyle yapicam mecbur. Bende hem tatlı hem hamur işi yiyorum valla tutamıyorum kendimi eğer ciddi bir durum varsa tabiki bende artık dikkat ederim. Kk da benzer durum yasayanlarda 100 lük ikinci yükleme yapılmış genelde bakalım benden ne isteyecekler. Bende 140 üzeri sıkıntı diye okumuştum o yüzden endişelendim, sen zaten tatlı yemiyormussun aynı şekilde devam edersen sorun olmaz diye düşünüyorum canım.Evet canım bende bugün yaptırdım . 50 gram . 1 saat sonucum 154 çıktı . Doktor 160 ve üstünü riskli olarak gördüklerini benim sonucumun normal olduğunu söyledi.yinede yediklerine dikkat et çok şekerli şeyler ,aşırı hamurişi yeme dedi . Bende 140 ve üzeri olarak okumuştum heryerde kafam karıştı . Artık doktoruma güveneceğim . Şekeri neredeyse sadece meyve den alıyor sayılırım zaten.kek,tatlı v.s yemiyorum . Sabah kahvaltısında da 1-2 tatlı kaşığı bal yiyorum sadece .
şu dönemde ilgili doktor bulmak gerçekten zorlaştı.Merhaba kızlar bende ctesi günü sabah aç karnına gideceğim doktor belki test yapmak ister diye cünlü doktor arayışından duzensizlik oldu bir türlü gönlüme gore bulamadım aslında çok beklentim yok şimdiye kadar bir iki doktor oldu çok soğuk bişey anlatmadan gidip geldik bakalım inş bu hoca iyi diye duydum
Herkes özel gruba gitti sadece resim paylaşımı demişlerdi halbukiÇoğu kişi özel gurupta sanırım burda yazanlar belli bari benide ekleyin
Özel grup ne ben cok geride kaldm benide ekleyinnnnHerkes özel gruba gitti sadece resim paylaşımı demişlerdi halbukiburanın amacı da kalmadı yazan bi kaç kişi kaldık
Yaaa içmeeeKizlar mrb 24 haftaligz bunca zaman azda olsa gunde 5 6 tame kdd sgra kullaniyodm bgn itbryle birakma karari aldm oglumda hic icmedm cok tiksinmistim bundada biraz tiksinmeye basladm midem bulaniyor kokusundan bunca zaman ictim umrm ilerde bi sorun olusmaz vicdan azabi cekiyorm cok
Biraktm bu aksam soz verdm kendime agzima surmuycem bu kotulugu yapmiycam dha fazla oglumda agzima 1 tane surmedim bunda da icmiycem artikYaaa içmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?