2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben de katiliyorum

Kesinlikle katılıyorum Konu sahibi bile yazmıyor madem kimse yazmasın buraya özele geçelim hepimiz

Çok şükr canm sen nasılsın bu akşam iki kaburgamn içide agryor du ve sağ tarfmda bir tsmar içinde çekiliyordu resmenn neden acaba yaşayan varmı bu durumu
Sirt agrisi ben de yasiyorum canim usutmeye bagladim bu durumu ben sicak tutmaya calis havlu koy mesela sirtina faydasi olacaktir insallah

Içmezsin inşallah canım bırakabiliyosan hic bekleme

Hakikaten kizlar boyle konusma olmuyor sorulara cevap alamiyoruz ya siz de gelin ya bizi de alin gruba bence siz de gelin artik topige diger topiklerde sayfa sayfa konusuyolar kiskaniyorum

Hakikaten kizlar boyle konusma olmuyor sorulara cevap alamiyoruz ya siz de gelin ya bizi de alin gruba bence siz de gelin artik topige diger topiklerde sayfa sayfa konusuyolar kiskaniyorum
Diğer topiklere hiç bakmıyorum ama ilk hamileliğimde 2016 ocak anneleri topigindeydim bi giriyodum 10 15 sayfa konuşulmuş yetisemiyodum konuşmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…