2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzelmiş bu canım kızıma hiç uyku arkadaşı almamıştım o yüzden tecrübe sahibi değilim ama bu tarz sesler bebeği rahatlatıyo faydalı olur
arkadaşım telefondan açıyor ama ben telefonun sürekli yanında olmasını istemediğin için alıcam sanırım. indirimleri bekliyorum :)

Ahaha burdan konusulsun o zaman zaten alınan şeylerin özel mesaj yada burda paylasilmasi aynı ne farkediyo onuda anlamadım
bu konuyu herkes görüyor. kadınlar kulubüne üye olmayanlar da. o yüzden tanıdık birinin görüp kimliğinin açığa çıkmasından endişe edilebilir doğal olarak. ama resim dışında herşey burdan konuşulsun dediğiniz gibi.

Şeker sıkıntı canım ya bende de daha belli değil ama olma ihtimali çok yüksek bu ihtimalin varlığı bile aciktiriyor beni sen yedikten 1 saat sonra mi ölçtün beyaz un maalesef hemen yükseltiyor. Bebeğini düşünerek motive olmaya çalışsan.

Kızlar bi uyku arkadaşı almak istiyorum. Rahatlatıcı sesler çıkaran anne karnı sesi gibi sesleri olanlardan.
tavsiyesi olan var mı ?
Video olarak yuklemeye calistm ama olmadi kuyrugunu cekince ninni caliyor biraz buyuyunce hemde oynar diye dusundum ins

Eklentiler

• Screenshot_20201121-144716_Gallery.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 39
Canım sen bugün dahiliyeye gidecektin, ne dedi doktor ?

arkadaşım telefondan açıyor ama ben telefonun sürekli yanında olmasını istemediğin için alıcam sanırım. indirimleri bekliyorum :)
Çok mantıklı 4 sene önce böyle moda değildi uyku arkadaşı biz de sağdan soldan duyup telefondan açmıştık Çok güzel uyuyordu onunla

Sirt agrisi ben de yasiyorum canim usutmeye bagladim bu durumu ben sicak tutmaya calis havlu koy mesela sirtina faydasi olacaktir insallah
Saol balım sırt derken yanlarm daha çok yani böbreklerim agrıyor sanki ama ne bileym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…