2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sırtını sicak tut canım benimde gecen oyle bi ağrı oldu ki adim attıkça gözümden yaş geldi
Benmde sırtm çok agryor ama kuzm sanki bu agrm Sırt degil böbreklerimn oldgu yer kaburgam resmn bana batıyor sıcak tutym bakym nolcak

Benimde sağ kaburgam ve sırtımın sağ tarafı aşırı çok ağrıyodu bebişim oraya yerleşmiş iki büklüm yatıyomuş orda doktor oyuzden çok ağrım olur dedi. Bide bebek kilosunun normal değerlerine nerden bakabılırız ben 24+3 iken gittim 940 çıktılar çok değilmi

canım senin ikiz miydi

evet ben toz deterjanlarından aldım ama çamaşır aktif diye birşeyle kullanılıyormuş. tek başına toz kullanılmıyormş. hiç haberim yoktu.
Anladım kuzum. Ben toz deterjan kullanmadım hiç bilmiyorum

Toplam 940sa normal canim ikisinin ama teki 940 o haftada olamaz diye dusunuyorum

Canım sen bugün dahiliyeye gidecektin, ne dedi doktor ?
Gittim canım 50 lik sadece tarama amaclı hiç bir şeyi ortaya koymuyor dedi 75 lik yükledi tam 4 kez kan verdim her saat yeniden baktılar en son kan saat 1 de alındı tabi doktor çıkmıştı sonuçlar için görüşemedim numarasını almak da aklıma gelmedi mecbur pazartesiye kaldı. Açlık 80 sırayla 75 gr yükleme sonrası 153-119-50 çıktı. Internetten olması gereken max değerler 180-155-140 şeklindeydi buna göre sonuç iyi görünüyor kuzum ama doktorla görüşene kadar diyette gibi davranicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…