2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok biri 940 biri 800 küsürdü . 800 küsür olan ayakları kafasında yatıyodu doktor buda 900 vardır böyle yattıgı için düşük çıktı dedi
Maşallah canım ikiz olmalarına rağmen kiloları iyi . 24 haftalık gittiğimde 730 demişti bana doktorum. ikiz değil birde. şeker falan çıktı mı sende

Maşallah canım ikiz olmalarına rağmen kiloları iyi . 24 haftalık gittiğimde 730 demişti bana doktorum. ikiz değil birde. şeker falan çıktı mı sende
Bende düşük şeker var oyuzden aç kalamıyorum hiç tatlıda tüketemiyorum meyvelerden anca. Tokluk şekerim falan 70/80 geliyo

Bende düşük şeker var oyuzden aç kalamıyorum hiç tatlıda tüketemiyorum meyvelerden anca. Tokluk şekerim falan 70/80 geliyo
iyi şekerinde yüksek değilmiş. genelde fazla bebek kilosunda şekere bakıyorlar.doktorda iyi dediyse endişelenecek birşey yok

kızlar ben 80li sleepy bez aldım 1 numara ama az gelir diye düşünüyorum. 40 lı falan bir paket daha almak istiyorum. sizce pişik ihtimaline karşı başka marka mı alsam yoksa sleepy den devam mı etsem

dün arkadaşım geldi. o da 31 haftalık hamile. yemin ederim içim daraldı. sürekli oflayıp pufluyor inliyor. ay şurama tekme attı ay buramı acıttı. tırnaklarıyla galiba içimi çiziyor. of nefes alamıyorum. galiba şimdi içimi yırtıp çıkacak. sürekli yakındı ya.tecrübeli olanlara soruyorum. gerçekten böyle mi oluyor. kınamak istemiyorum belkide gerçekten o haftada öyle oluyordur ama daha 2 ayı var. şimdiden böyleyse son zaman napacak ki. abartıyor muydu acaba

Kızlar sizdede oluyormu kaşığının üst tarafına kramp giriyor cok kötü oluyorum o an birde bebeğinizin hareketlerini hissedemediginiz gün oluyor mu dünden beri hareket hissetmiyorum

Evet olabiliyo ama oflayıp poflamak başkasının yanında surekli söylenmekte sacma yani tekme atınca oyle bi acı.olmuyo aslinda benim mesela sırt ağrım cok.oluyodu gidip uzanıyodum bazen acısından ağlıyodum ama başkasının yanindada soylenmiyodum en sevmedigim şeydir surekli söylenmek canı tatli demekki tirnaklariyla çizemez oyle bi ihtimal yok

Ama kendi fotograflarimizi paylaşmıyoruz ki canım onu demek istedim

.
Valla her hamilelik kendine özgü o ayrı ama kişinin mizacı da çok farkediyor bence

Öğretmen arkadaşlar bende devam edicem de 2.doneme aktarmak için,,e siz 8 hafta ikinci dönemi kapatmazsa ne yapacaksınız? Rapor mu ücretsiz izin mı kullanacaksınız?

Tırnak atıp çizme fantazisi hıc yaşamadım ama gerçekten nefes alamama ( kilo artışı artık kaburgalara olan baskı) ,gece horlama ( eşim inkar ettiğimde ses kaydı yapmıştı evlerden ırak sanki ayı,aslan var odanın içinde) ve gerçekten tekmeler güçlendikçe canin dayanılmaz olmasa da ciddi acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…