2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek büyüdüğünde içerde dönerken canımı çok acıtırdı son üç ay biraz sıkıntılı olabiliyor tabii kişiye göre de değişebilir kimisi hamilelik boyunca rahat geçiriyor.
Erkek bebek bekleyenler benim ki sürekli aşağılara tekme atıyor göğüsümde de sanki çok fazla baskı yapıyor anne karnındaki duruşundan olabilir mi? Kızıma hamileyken yatay durduğundan bu kadar çok hissetmiyordum

Çok anlamıyorum ama iyi gibi sanki dimi? Sevindim canım. Sen yinede pzt ye kadar dikkat edersin, ama bence birşey yok şükür

Kızlar bebek anne karnında yan durur mu. Hep aşağı yada yukarıda mı olur kafası. Yanda olmaz mı

Benimkiler de Yatay duruyordu,şimdiye kadar hep gittiğimizde de sonrasında baş aşağı yukarı dönerler sanırım ,

Çok anlamıyorum ama iyi gibi sanki dimi? Sevindim canım. Sen yinede pzt ye kadar dikkat edersin, ama bence birşey yok şükür
Bende anlamıyorum işte öyle internetten bulduğum kadarıyla ☺☺ bana da iyi gibi geldi de çaktırmıyorum ipin ucu kaçmasın hemen rahat olmayayım diye

Bende anlamıyorum işte öyle internetten bulduğum kadarıyla ☺☺ bana da iyi gibi geldi de çaktırmıyorum ipin ucu kaçmasın hemen rahat olmayayım diye
Ben de sabah yaptrdm aclık 88 tokluk 125 cıktı 50 gr da , doktorumla pzrtsı arayabılırım iyi oldugunu dusunuyorum Umarım öyledir

Öğretmen arkadaşlar bende devam edicem de 2.doneme aktarmak için,,e siz 8 hafta ikinci dönemi kapatmazsa ne yapacaksınız? Rapor mu ücretsiz izin mı kullanacaksınız?
ben 37 sonra izin alıp. 5 haftayı aktarırsam mayıs sonu iznim bitiyor. haziran için rapor alırım diye düşünüyorum. yada biri gelir kayınvalidem falan 2 haftalığına. ücretsiz alırsam eylülde alırıım. maaşımın kesilmesi şu dönemde işime gelmez

Ben de sabah yaptrdm aclık 88 tokluk 125 cıktı 50 gr da , doktorumla pzrtsı arayabılırım iyi oldugunu dusunuyorum Umarım öyledir
Senin ki çok iyiymis max 140 olması gerekiyormus 50 likte. Pazartesi doktorun da öyle söyleyecektir bence

Dün gögsumun altında hıssettım bugun yan taraflar da snrm süreklı hareket halındelerr :)
Benim sol tarafta bi şişlik ve sertlik var ama sağ normal. Acaba solda kafası mı var diye merak ettim

Benim de şuan ücretsiz izin lüksüm yok canım ev kredisi ödüyorum benim maaşla, seninle aramızda hafta farkımız var da ben 37 ye kadar çalışamam ki İkizleri 36 da falan alıyorlarmis. 2 hafta da onlardan dolayı extra var sonrasına inşallah kapatabilirim, kızımda da rapor üstüne rapor almıştım Eylül de doğmuştu İlk dönemi kapatmak için

Rapor hakkımıZı sonuna kadar zorlamalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…