- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
Evet ben de bi yemek yapsam karnım belim adet olacakmışım gibi oluyor bol bol dinlenmek lazımBenim zaten riskli olduğu için pek ayakta kalmamaya çalışıyorum ama bi yemek hazırlasam hemen oluyor
Canım ben ilk oğlumda beşik aldım iki kademeli oluyor 1 yaşına kadar üst kısımda durdu tutunup kalkmaya başlayınca alt kademeye indirdim ayaga kalksa da sorun olmuyordu nerdeyse 2_3 yasına kadar yattı benimki gazlı bebekti mecburen sallanan beşik de aldım ama onu çok az kullandı ilk bahsettiğim beşik de ikea nın ahşap olan beşiklerdenSağlık konusunda konuşulmuş kızlar öncelikle hem buradaki annelere hem de doğmuş veya karnınızdaki bebelere sağlık diliyorum, Allahım bir avazda sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese
Ben de bebeğime yatak veya beşik bakıyorum bu aralar, tecrübeli anneler bilir, hani ne alınsa bizi uzun süre götürür?anne yanı beşikler sanırım 1 yaşa kadar kullanılıyor, fakat bir de anne yani karyola var sanırım o daha uzun süre gidiyo. Şimdi sorum şu, anne yanı karyola alsak çocuk yürümeye başladıktan sonra ondan inip çıkması zor mu olur? Her halükarda yürümeye başladıktan sonra böyle yerde olan yataklardan almak zorunda kalcaksam ilk başta beşikler mi idare edeyim? Bebek büyütmüş anneler bilir hangisi ile başlamak hem daha makul hem daha uygun? Çok teşekkür ederim şimdiden
Aynen öyle benim de zaman durdu sanki bi 30 ları geçsek en azından insan rahatlarEvet ben de bi yemek yapsam karnım belim adet olacakmışım gibi oluyor bol bol dinlenmek lazım
Ben de hem bi an önce doğurmak hem böyle iyi diyorum doğunca bakması çok zorAynen öyle benim de zaman durdu sanki bi 30 ları geçsek en azından insan rahatlar
Anladım canım, seviyeleri oluyosa güzel öylesi ben de öyle bakayım o zaman çok teşekkür ederimCanım ben ilk oğlumda beşik aldım iki kademeli oluyor 1 yaşına kadar üst kısımda durdu tutunup kalkmaya başlayınca alt kademeye indirdim ayaga kalksa da sorun olmuyordu nerdeyse 2_3 yasına kadar yattı benimki gazlı bebekti mecburen sallanan beşik de aldım ama onu çok az kullandı ilk bahsettiğim beşik de ikea nın ahşap olan beşiklerden
Böyle de ağrılar çok zor gerçi rahat geçirenler hamilelik güzel der ama ben de şimdiden kemik kalmadıBen de hem bi an önce doğurmak hem böyle iyi diyorum doğunca bakması çok zor
ben ilk bebeğimde odası için ikea beşik almıştım iki kademeli, yatak yanı için daha ufak beşiklerden aldım ama ayağa kalkmaya başlayınca direk odasına geçtik ikea beşiği 3 yaşına kadar kullandık sonra montesssori yerde olan ev yataklardan aldım onu kullanıyoruz, bu bebeğim için direk ikea olanı yatak yanına kurmayı düşünüyorumSağlık konusunda konuşulmuş kızlar öncelikle hem buradaki annelere hem de doğmuş veya karnınızdaki bebelere sağlık diliyorum, Allahım bir avazda sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese
Ben de bebeğime yatak veya beşik bakıyorum bu aralar, tecrübeli anneler bilir, hani ne alınsa bizi uzun süre götürür?anne yanı beşikler sanırım 1 yaşa kadar kullanılıyor, fakat bir de anne yani karyola var sanırım o daha uzun süre gidiyo. Şimdi sorum şu, anne yanı karyola alsak çocuk yürümeye başladıktan sonra ondan inip çıkması zor mu olur? Her halükarda yürümeye başladıktan sonra böyle yerde olan yataklardan almak zorunda kalcaksam ilk başta beşikler mi idare edeyim? Bebek büyütmüş anneler bilir hangisi ile başlamak hem daha makul hem daha uygun? Çok teşekkür ederim şimdiden
Ben izin aktarabilmek için idari izne ayrılmadım hocam canlı derslere devam ediyorum. İdare şimdi ayrılabilirsin ama yerine ücretli başlar 32 de beş hafta geri dön sonra tekrar ücretli gelecek uygun olmaz dedi bende öyle düşündüğüm için ayrılmadım. Branşınız ne bilmiyorum ama ben sınıfçıyım çocuklara da yazık gelen öğretmene de.Öğretmen arkadaşlar bir şey soracağım 24 haftadan sonra idari izin alıp sonraki 5 haftayı doğum sonrasına nasıl katabilirim nasıl okuyor bu işler?
Ben Türkçe öğretmeniyim bu şekilde devam ederse sıkıntı yok zaten ben de çalışma taraftarıyım ama şartlar neyi gösterir bilmiyorum inşallahhh her şey yolunda gider de 37 ye kadar çalışırımBen izin aktarabilmek için idari izne ayrılmadım hocam canlı derslere devam ediyorum. İdare şimdi ayrılabilirsin ama yerine ücretli başlar 32 de beş hafta geri dön sonra tekrar ücretli gelecek uygun olmaz dedi bende öyle düşündüğüm için ayrılmadım. Branşınız ne bilmiyorum ama ben sınıfçıyım çocuklara da yazık gelen öğretmene de.
haftada bir gidip defter imzalayıp geliyorumHafta da bi gün okula gelme durumundan muaf tuttular ama beni okula gitmiyorum.
Hıh işte ayaklanmaya başladıktan sonra artık montessori tarzı gerek olacaksa o zaman şimdilik idareten anne yanı küçük beşik alınabilir yani dmiben ilk bebeğimde odası için ikea beşik almıştım iki kademeli, yatak yanı için daha ufak beşiklerden aldım ama ayağa kalkmaya başlayınca direk odasına geçtik ikea beşiği 3 yaşına kadar kullandık sonra montesssori yerde olan ev yataklardan aldım onu kullanıyoruz, bu bebeğim için direk ikea olanı yatak yanına kurmayı düşünüyorum
Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Hıh işte ayaklanmaya başladıktan sonra artık montessori tarzı gerek olacaksa o zaman şimdilik idareten anne yanı küçük beşik alınabilir yani dmi
çok cici sağlıkla giysin inşallahKizlar hastane cikisimizi aldik bizzz ❤❤
Ayy ne tatlı saglıkla giysin insallah❤❤Kizlar hastane cikisimizi aldik bizzz ❤❤
Canım sen başka hastaneye git tekrar yaptır benim oğlumda kötü çıkmıştı hemen ordan çıktık özel bir hastaneye güvendiğim bir çocuk doktoruna gittik kanmi almıştı nasıl bakmıştı hatırlamıyorum gayet iyi çıktı sonuç sağlık ocağında da tekrar aldılar 15 gün sonra sonuç normal çıkmıştı. Ama çocuk doktoru hemen o gün söyledi korkmayın diyeAnneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Ayy ne tatlı saglıkla giysin insallah❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?