2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben ilk oğlumda beşik aldım iki kademeli oluyor 1 yaşına kadar üst kısımda durdu tutunup kalkmaya başlayınca alt kademeye indirdim ayaga kalksa da sorun olmuyordu nerdeyse 2_3 yasına kadar yattı benimki gazlı bebekti mecburen sallanan beşik de aldım ama onu çok az kullandı ilk bahsettiğim beşik de ikea nın ahşap olan beşiklerden

Anladım canım, seviyeleri oluyosa güzel öylesi ben de öyle bakayım o zaman çok teşekkür ederim

ben ilk bebeğimde odası için ikea beşik almıştım iki kademeli, yatak yanı için daha ufak beşiklerden aldım ama ayağa kalkmaya başlayınca direk odasına geçtik ikea beşiği 3 yaşına kadar kullandık sonra montesssori yerde olan ev yataklardan aldım onu kullanıyoruz, bu bebeğim için direk ikea olanı yatak yanına kurmayı düşünüyorum

Öğretmen arkadaşlar bir şey soracağım 24 haftadan sonra idari izin alıp sonraki 5 haftayı doğum sonrasına nasıl katabilirim nasıl okuyor bu işler?

Öğretmen arkadaşlar bir şey soracağım 24 haftadan sonra idari izin alıp sonraki 5 haftayı doğum sonrasına nasıl katabilirim nasıl okuyor bu işler?
Ben izin aktarabilmek için idari izne ayrılmadım hocam canlı derslere devam ediyorum. İdare şimdi ayrılabilirsin ama yerine ücretli başlar 32 de beş hafta geri dön sonra tekrar ücretli gelecek uygun olmaz dedi bende öyle düşündüğüm için ayrılmadım. Branşınız ne bilmiyorum ama ben sınıfçıyım çocuklara da yazık gelen öğretmene de.

Ben Türkçe öğretmeniyim bu şekilde devam ederse sıkıntı yok zaten ben de çalışma taraftarıyım ama şartlar neyi gösterir bilmiyorum inşallahhh her şey yolunda gider de 37 ye kadar çalışırım

Hıh işte ayaklanmaya başladıktan sonra artık montessori tarzı gerek olacaksa o zaman şimdilik idareten anne yanı küçük beşik alınabilir yani dmi

Hic duymadim.ama gönlünüzü ferah tutmaya calisin.insallah hiçbir sorun yoktur

Canım sen başka hastaneye git tekrar yaptır benim oğlumda kötü çıkmıştı hemen ordan çıktık özel bir hastaneye güvendiğim bir çocuk doktoruna gittik kanmi almıştı nasıl bakmıştı hatırlamıyorum gayet iyi çıktı sonuç sağlık ocağında da tekrar aldılar 15 gün sonra sonuç normal çıkmıştı. Ama çocuk doktoru hemen o gün söyledi korkmayın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…