2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2 3 gündür adet sancısı gibi sancım var belimde ağırıyor doktora gittim şükür bebeklerim iyi ama normal mi bu ayda bu sancı var mı daha ileride olan arkadaşlardan bunu yaşayan moralim bozuluyor birşey olacak diye

Benimde geçen hafta oldu rahim ve yan bağlar büyüyor normal dedi doktorum

Benim de oluyor hatta bu ayda olur mu diye evham da yapıyorum

Benim de oluyor hatta bu ayda olur mu diye evham da yapıyorum
Bir haftada 2 defa doktora gittim bu yüzden doktorum açılma yok karnın küçük ve ikiz biraz zorluyor dedi ama insan yine de tedirgin oluyor bir de bel ağrısı eklenince korktum. Rahatlamam için bi kaç gün yatıracaktı ama malum corona dan dolayı tedirgin oluyor pek istemiyor

bende regl sancısı gibi belde ve karında hissediyorum bebeğin duruşuyla alakalıymış ters durduğunda daha çok baskı yapıyor sanırım sizin birde ikizmiş çok daha normaldir sanırım :)

Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?

bende regl sancısı gibi belde ve karında hissediyorum bebeğin duruşuyla alakalıymış ters durduğunda daha çok baskı yapıyor sanırım sizin birde ikizmiş çok daha normaldir sanırım :)
İnşallah her şey normaldir

Aynı problemi yakın zamanda arkadaşım yaşadı ona da eksikliğinde şöyle olur böyle olur dediler. Şükür ilacı var kullandı değerleri düzeldi tekrar kan verdiler sonuç iyi çıktı. Düşük kiloda ve erken doğduğu için bazı bebeklerde olabiliyormuş.

Yok canım benim genelde ayakta çok kalırsam yorulursam daha çok oluyor sende de öyle mi

Duyduğum en iyi mesaj evet benim oğlum da çok zayıf doğdu üstüne birde 5 gün sütüm yoktu aç kalmıştı ondanda düşmüş olabilir degerleri kendimi öyle avutuyorum yoksa bu kalıtsal hastalığı düşününce yüregim sızlıyor yavruma. Inşanlah tahlileri temiz çıkar

Sağlık konusunda konuşulmuş kızlar öncelikle hem buradaki annelere hem de doğmuş veya karnınızdaki bebelere sağlık diliyorum, Allahım bir avazda sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese
Ben de bebeğime yatak veya beşik bakıyorum bu aralar, tecrübeli anneler bilir, hani ne alınsa bizi uzun süre götürür?anne yanı beşikler sanırım 1 yaşa kadar kullanılıyor, fakat bir de anne yani karyola var sanırım o daha uzun süre gidiyo. Şimdi sorum şu, anne yanı karyola alsak çocuk yürümeye başladıktan sonra ondan inip çıkması zor mu olur? Her halükarda yürümeye başladıktan sonra böyle yerde olan yataklardan almak zorunda kalcaksam ilk başta beşikler mi idare edeyim? Bebek büyütmüş anneler bilir hangisi ile başlamak hem daha makul hem daha uygun? Çok teşekkür ederim şimdiden

Üzmeyin kendinizi inşallah birşey çıkmaz. Arkadaşınkine troidleri de çalışmıyor dediler hastane hastane gezdiler. Şimdi şükür sağlığı sıhhati yerinde kilo aldıkça topladı kendini

Üzmeyin kendinizi inşallah birşey çıkmaz. Arkadaşınkine troidleri de çalışmıyor dediler hastane hastane gezdiler. Şimdi şükür sağlığı sıhhati yerinde kilo aldıkça topladı kendini
Sagolun Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…