- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
Geçmiş olsun canım doktor ilaç verir belki bunun dışında bilinen en etkili ve en sağlıklı yöntem bol bol su içerek vücuttan atmak.Kizlar biraz enfeksiyonum cikti idrar tahliinde önerileriniz
Bol su içmenizi tavsiye ederim.Kizlar biraz enfeksiyonum cikti idrar tahliinde önerileriniz
En etkili ilaç suKizlar biraz enfeksiyonum cikti idrar tahliinde önerileriniz
Benimde geçen hafta oldu rahim ve yan bağlar büyüyor normal dedi doktorumKızlar 2 3 gündür adet sancısı gibi sancım var belimde ağırıyor doktora gittim şükür bebeklerim iyi ama normal mi bu ayda bu sancı var mı daha ileride olan arkadaşlardan bunu yaşayan moralim bozuluyor birşey olacak diye
Benim ikiz galiba o yüzden daha fazla oluyor herşeyden korkuyor insanBenimde geçen hafta oldu rahim ve yan bağlar büyüyor normal dedi doktorum
Benim de oluyor hatta bu ayda olur mu diye evham da yapıyorumKızlar 2 3 gündür adet sancısı gibi sancım var belimde ağırıyor doktora gittim şükür bebeklerim iyi ama normal mi bu ayda bu sancı var mı daha ileride olan arkadaşlardan bunu yaşayan moralim bozuluyor birşey olacak diye
Bir haftada 2 defa doktora gittim bu yüzden doktorum açılma yok karnın küçük ve ikiz biraz zorluyor dedi ama insan yine de tedirgin oluyor bir de bel ağrısı eklenince korktum. Rahatlamam için bi kaç gün yatıracaktı ama malum corona dan dolayı tedirgin oluyor pek istemiyorBenim de oluyor hatta bu ayda olur mu diye evham da yapıyorum
bende regl sancısı gibi belde ve karında hissediyorum bebeğin duruşuyla alakalıymış ters durduğunda daha çok baskı yapıyor sanırım sizin birde ikizmiş çok daha normaldir sanırım :)Kızlar 2 3 gündür adet sancısı gibi sancım var belimde ağırıyor doktora gittim şükür bebeklerim iyi ama normal mi bu ayda bu sancı var mı daha ileride olan arkadaşlardan bunu yaşayan moralim bozuluyor birşey olacak diye
İnşallah her şey normaldirbende regl sancısı gibi belde ve karında hissediyorum bebeğin duruşuyla alakalıymış ters durduğunda daha çok baskı yapıyor sanırım sizin birde ikizmiş çok daha normaldir sanırım :)
Geçmiş olsun canım doktor ilaç verir belki bunun dışında bilinen en etkili ve en sağlıklı yöntem bol bol su içerek vücuttan atmak.
Aynı problemi yakın zamanda arkadaşım yaşadı ona da eksikliğinde şöyle olur böyle olur dediler. Şükür ilacı var kullandı değerleri düzeldi tekrar kan verdiler sonuç iyi çıktı. Düşük kiloda ve erken doğduğu için bazı bebeklerde olabiliyormuş.Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Yok canım benim genelde ayakta çok kalırsam yorulursam daha çok oluyor sende de öyle miBir haftada 2 defa doktora gittim bu yüzden doktorum açılma yok karnın küçük ve ikiz biraz zorluyor dedi ama insan yine de tedirgin oluyor bir de bel ağrısı eklenince korktum. Rahatlamam için bi kaç gün yatıracaktı ama malum corona dan dolayı tedirgin oluyor pek istemiyor
Duyduğum en iyi mesaj evet benim oğlum da çok zayıf doğdu üstüne birde 5 gün sütüm yoktu aç kalmıştı ondanda düşmüş olabilir degerleri kendimi öyle avutuyorum yoksa bu kalıtsal hastalığı düşününce yüregim sızlıyor yavruma. Inşanlah tahlileri temiz çıkarAynı problemi yakın zamanda arkadaşım yaşadı ona da eksikliğinde şöyle olur böyle olur dediler. Şükür ilacı var kullandı değerleri düzeldi tekrar kan verdiler sonuç iyi çıktı. Düşük kiloda ve erken doğduğu için bazı bebeklerde olabiliyormuş.
Benim zaten riskli olduğu için pek ayakta kalmamaya çalışıyorum ama bi yemek hazırlasam hemen oluyorYok canım benim genelde ayakta çok kalırsam yorulursam daha çok oluyor sende de öyle mi
Üzmeyin kendinizi inşallah birşey çıkmaz. Arkadaşınkine troidleri de çalışmıyor dediler hastane hastane gezdiler. Şimdi şükür sağlığı sıhhati yerinde kilo aldıkça topladı kendiniDuyduğum en iyi mesaj evet benim oğlum da çok zayıf doğdu üstüne birde 5 gün sütüm yoktu aç kalmıştı ondanda düşmüş olabilir degerleri kendimi öyle avutuyorum yoksa bu kalıtsal hastalığı düşününce yüregim sızlıyor yavruma. Inşanlah tahlileri temiz çıkar
Sagolun Allah razı olsunÜzmeyin kendinizi inşallah birşey çıkmaz. Arkadaşınkine troidleri de çalışmıyor dediler hastane hastane gezdiler. Şimdi şükür sağlığı sıhhati yerinde kilo aldıkça topladı kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?