- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
Amin ALLAH razi olsunn ❤❤çok cici sağlıkla giysin inşallah
Anne yani besikler bebek tutunup ayaga kalkinca kullanilmiyor.dusme riskine karsilik.ama ilk baslarda anne yani besigi oneririm yaninda uyumasi ikiniz icinde daha iyi.biz anne yani besigi 6 aya kadar kullandik cok pahali birsey almanizi onermem butun hepsi ayni islevi goruyor.bizim anne yani besigimiz sallananlardandi bir sure sonra sallandikca ses yapmaya basladi cok kullanamadik o yuzden sallanma ozelligini.daha sonra montessori yatak aldik iyikide almisiz dedik.yillarca yatabilecegi bir yatak.tek kisilik yatak boyutunda neredeyse.Sağlık konusunda konuşulmuş kızlar öncelikle hem buradaki annelere hem de doğmuş veya karnınızdaki bebelere sağlık diliyorum, Allahım bir avazda sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese
Ben de bebeğime yatak veya beşik bakıyorum bu aralar, tecrübeli anneler bilir, hani ne alınsa bizi uzun süre götürür?anne yanı beşikler sanırım 1 yaşa kadar kullanılıyor, fakat bir de anne yani karyola var sanırım o daha uzun süre gidiyo. Şimdi sorum şu, anne yanı karyola alsak çocuk yürümeye başladıktan sonra ondan inip çıkması zor mu olur? Her halükarda yürümeye başladıktan sonra böyle yerde olan yataklardan almak zorunda kalcaksam ilk başta beşikler mi idare edeyim? Bebek büyütmüş anneler bilir hangisi ile başlamak hem daha makul hem daha uygun? Çok teşekkür ederim şimdiden
Sağlık konusunda konuşulmuş kızlar öncelikle hem buradaki annelere hem de doğmuş veya karnınızdaki bebelere sağlık diliyorum, Allahım bir avazda sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese
Ben de bebeğime yatak veya beşik bakıyorum bu aralar, tecrübeli anneler bilir, hani ne alınsa bizi uzun süre götürür?anne yanı beşikler sanırım 1 yaşa kadar kullanılıyor, fakat bir de anne yani karyola var sanırım o daha uzun süre gidiyo. Şimdi sorum şu, anne yanı karyola alsak çocuk yürümeye başladıktan sonra ondan inip çıkması zor mu olur? Her halükarda yürümeye başladıktan sonra böyle yerde olan yataklardan almak zorunda kalcaksam ilk başta beşikler mi idare edeyim? Bebek büyütmüş anneler bilir hangisi ile başlamak hem daha makul hem daha uygun? Çok teşekkür ederim şimdiden
Aynı rahatsızlıkmıydı? Çok teşekkür ederim inşallah dediginiz gibi olurCanım sen başka hastaneye git tekrar yaptır benim oğlumda kötü çıkmıştı hemen ordan çıktık özel bir hastaneye güvendiğim bir çocuk doktoruna gittik kanmi almıştı nasıl bakmıştı hatırlamıyorum gayet iyi çıktı sonuç sağlık ocağında da tekrar aldılar 15 gün sonra sonuç normal çıkmıştı. Ama çocuk doktoru hemen o gün söyledi korkmayın diye
Kizlar biraz enfeksiyonum cikti idrar tahliinde önerileriniz
Ben de canlı derslere devam ediyorum ama rapor vs yollamadım idari izin diye haftada bir gün okula gitmek de istemiyorum sınıf defteri boş kalıyor ama bu defa bilemedim nasıl yapsamHafta da bi gün okula gelme durumundan muaf tuttular ama beni okula gitmiyorum.
Anladım canım, evet bi anne yanı şart uygunundan, çok teşekkürlerAnne yani besikler bebek tutunup ayaga kalkinca kullanilmiyor.dusme riskine karsilik.ama ilk baslarda anne yani besigi oneririm yaninda uyumasi ikiniz icinde daha iyi.biz anne yani besigi 6 aya kadar kullandik cok pahali birsey almanizi onermem butun hepsi ayni islevi goruyor.bizim anne yani besigimiz sallananlardandi bir sure sonra sallandikca ses yapmaya basladi cok kullanamadik o yuzden sallanma ozelligini.daha sonra montessori yatak aldik iyikide almisiz dedik.yillarca yatabilecegi bir yatak.tek kisilik yatak boyutunda neredeyse.
O da mantıklıymış canım zaten anne yanı derken ben yatak odama koyabilceğim asansörlü olanları da içine katmıştım, Allah izin verirse ikinci çocuğa da kullanmak çok güzel olur yaCanim ben mobilya besik almistim ogluma modeli meltem.smart mondo asansörlü sallanır 2.5 yasina kadar yatti içinde....
O zaman yatak korumaligi ortusu vs 1000 liraya almiatik.
Birde anakucagi almistim oturma.odasinda yatırmak için.
Anne yani besige hic ihtiyac duymadim.besik yatak odasindaydi oglumun ayına hareketine gore asansor seviyesini ayarladım sadece.
3 yasina girmek üzere oda yaptiriyoruz normal yataga geçiyoruz yeni.
Besigi de gelen yeni üyemiz kullanacak.
Mide ekşimen başlayınca bi yemek kaşığı bal ye canım geçiriyor.Ama tamamen asit salgıladıysa ben istifra etmeden geçiremiyorum birde doktorunla konuş benim doktorum bi yemek kaşığı gaviscon içmeme müsaade ediyor böyle durumlarda.Ama sen yine de danışmadan içme.Evet kuzmm hatta nasl bir acı Suburnmdan döküldü benmm yuttm kalkınca burnmdan döküldü
Canım bol bol bebek yağı sür yada lierac.Gaz sancısı ve kabızlıktan da oluyor o hassasiyet davul gibi şişiyor karın bazenKizlar 2gundur gobek deligim asiri gergin ve acisindan dokunamiyorum sizde de oluyor mu 24 haftaligim vcye zor gidiyorum acisina
Bende sola yatınca bebek uyutmuyor sürekli tekmeliyorSola yatma durumunu düzene oturtanlar bebek gelişimleriniz nasıl? Sol tarafa yatınca kan akışı oksijen vs bebek için daha iyiymiş ama ben hala düzenli sola yatamıyorum.. Bebekte sağ tarafta daha hareketli sola dönünce daha hareketsiz..
Geçmiş olsun. Bana antibiyotik vermişti doktor bir de bol su iç dedi. Çok şükür geçmiş.
Eki Görüntüle 2735019 kızlar selamlar babynest ve puset örtüsü ile puset çarşafı alıcam. Saydıklarım yaklaşık 260 TL tutuyor resimdeki görelin tamamı 300 TL aslında emzirme önlüğü ve alt açma ilk çocuğumda kullanmadım gibi ya da hatırlamıyorum
Böyle set alan var mı fiyatlar nasıl sizce
Merhaba,Eki Görüntüle 2735019 kızlar selamlar babynest ve puset örtüsü ile puset çarşafı alıcam. Saydıklarım yaklaşık 260 TL tutuyor resimdeki görelin tamamı 300 TL aslında emzirme önlüğü ve alt açma ilk çocuğumda kullanmadım gibi ya da hatırlamıyorum
Ben aldım canım 160tl filandı yine buna benzer set şeklindeydi ama ben beğenmedim bana yatağı ince geldi emzirme yastığı küçüktü belime koyamadım bile derken ucuz etin yahnisine döndü benim işEki Görüntüle 2735019 kızlar selamlar babynest ve puset örtüsü ile puset çarşafı alıcam. Saydıklarım yaklaşık 260 TL tutuyor resimdeki görelin tamamı 300 TL aslında emzirme önlüğü ve alt açma ilk çocuğumda kullanmadım gibi ya da hatırlamıyorum
Arkadaşım bebeği 1 aylık reflü yatağından kayıyormuşMerhaba,
bence fiyat gayet iyi.ben babyneste gerek duymadım.bir arkadaşım hep reflü yatağı kullanmış onu verdi.alt açma içinde kullan at aldım hepsiburadada sleepy de kampanya vardı. Puset örtüsü kılıfı ve minderini de set aldım trendyoldan.resmi ekliyorum.benim ilk bebek olduğu için hep çocuk sahibi arkadaşlarıma soruyorum fikir alıyorum.
Nasıl kayiyomus yaaArkadaşım bebeği 1 aylık reflü yatağından kayıyormuşbende aldım ama inşallah benim ki kaymaz
Gönül istiyor gidip almayı fakat malesefBen aldım canım 160tl filandı yine buna benzer set şeklindeydi ama ben beğenmedim bana yatağı ince geldi emzirme yastığı küçüktü belime koyamadım bile derken ucuz etin yahnisine döndü benim işgittim tekrar aldım emzirme yastığını ama senin set daha dolgun ve güzel duruyor o yüzden beğendiysen al ama nacizane tavsiyem böyle şeyleri görerek almak lazımmış ya da yorumları güzel olmalı kumaşı, elyaf dolgunluğu filan öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?