2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anne yani besikler bebek tutunup ayaga kalkinca kullanilmiyor.dusme riskine karsilik.ama ilk baslarda anne yani besigi oneririm yaninda uyumasi ikiniz icinde daha iyi.biz anne yani besigi 6 aya kadar kullandik cok pahali birsey almanizi onermem butun hepsi ayni islevi goruyor.bizim anne yani besigimiz sallananlardandi bir sure sonra sallandikca ses yapmaya basladi cok kullanamadik o yuzden sallanma ozelligini.daha sonra montessori yatak aldik iyikide almisiz dedik.yillarca yatabilecegi bir yatak.tek kisilik yatak boyutunda neredeyse.

Canim ben mobilya besik almistim ogluma modeli meltem.smart mondo asansörlü sallanır 2.5 yasina kadar yatti içinde....
O zaman yatak korumaligi ortusu vs 1000 liraya almiatik.
Birde anakucagi almistim oturma.odasinda yatırmak için.
Anne yani besige hic ihtiyac duymadim.besik yatak odasindaydi oglumun ayına hareketine gore asansor seviyesini ayarladım sadece.
3 yasina girmek üzere oda yaptiriyoruz normal yataga geçiyoruz yeni.
Besigi de gelen yeni üyemiz kullanacak.

Aynı rahatsızlıkmıydı? Çok teşekkür ederim inşallah dediginiz gibi olur

Hafta da bi gün okula gelme durumundan muaf tuttular ama beni okula gitmiyorum.
Ben de canlı derslere devam ediyorum ama rapor vs yollamadım idari izin diye haftada bir gün okula gitmek de istemiyorum sınıf defteri boş kalıyor ama bu defa bilemedim nasıl yapsam

Anladım canım, evet bi anne yanı şart uygunundan, çok teşekkürler

O da mantıklıymış canım zaten anne yanı derken ben yatak odama koyabilceğim asansörlü olanları da içine katmıştım, Allah izin verirse ikinci çocuğa da kullanmak çok güzel olur ya

Evet kuzmm hatta nasl bir acı Su burnmdan döküldü benmm yuttm kalkınca burnmdan döküldü
Mide ekşimen başlayınca bi yemek kaşığı bal ye canım geçiriyor.Ama tamamen asit salgıladıysa ben istifra etmeden geçiremiyorum birde doktorunla konuş benim doktorum bi yemek kaşığı gaviscon içmeme müsaade ediyor böyle durumlarda.Ama sen yine de danışmadan içme.

Kizlar 2gundur gobek deligim asiri gergin ve acisindan dokunamiyorum sizde de oluyor mu 24 haftaligim vcye zor gidiyorum acisina
Canım bol bol bebek yağı sür yada lierac.Gaz sancısı ve kabızlıktan da oluyor o hassasiyet davul gibi şişiyor karın bazen

Bende sola yatınca bebek uyutmuyor sürekli tekmeliyor

kızlar selamlar babynest ve puset örtüsü ile puset çarşafı alıcam. Saydıklarım yaklaşık 260 TL tutuyor resimdeki görelin tamamı 300 TL aslında emzirme önlüğü ve alt açma ilk çocuğumda kullanmadım gibi ya da hatırlamıyorum
Böyle set alan var mı fiyatlar nasıl sizce

Alt acma kullan atlar cok pratik bence ben yine oyle alacagim.piyasayi bilmiyorum ama hersey bana pahali geliyor

Merhaba,
bence fiyat gayet iyi.ben babyneste gerek duymadım.bir arkadaşım hep reflü yatağı kullanmış onu verdi.alt açma içinde kullan at aldım hepsiburadada sleepy de kampanya vardı. Puset örtüsü kılıfı ve minderini de set aldım trendyoldan.resmi ekliyorum.benim ilk bebek olduğu için hep çocuk sahibi arkadaşlarıma soruyorum fikir alıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-07-21-29-17-761_trendyol.com.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 54
Ben aldım canım 160tl filandı yine buna benzer set şeklindeydi ama ben beğenmedim bana yatağı ince geldi emzirme yastığı küçüktü belime koyamadım bile derken ucuz etin yahnisine döndü benim iş gittim tekrar aldım emzirme yastığını ama senin set daha dolgun ve güzel duruyor o yüzden beğendiysen al ama nacizane tavsiyem böyle şeyleri görerek almak lazımmış ya da yorumları güzel olmalı kumaşı, elyaf dolgunluğu filan öyle işte

Arkadaşım bebeği 1 aylık reflü yatağından kayıyormuş bende aldım ama inşallah benim ki kaymaz

Gönül istiyor gidip almayı fakat malesef o yüzden almış olanların fikri çok önemli. Üstelik satıcı iade kabul etmiyor değişim de onlardan kaynaklanırsa yapıyormuş biraz itici geldi ams görsel çok iyi ve yorumlarda fena değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…