- 29 Haziran 2020
- 336
- 628
- 23
- 42
Valla iniyor aşağı doğruNasıl kayiyomus yaabakalım biz neler yasicaz
2.çocuğum olacak Allah nasip ederse. Ama inanki hepsinin acemisiyiz. O zamanlar böyle şeyler yoktu sanki minderde yatıyorduMerhaba,
bence fiyat gayet iyi.ben babyneste gerek duymadım.bir arkadaşım hep reflü yatağı kullanmış onu verdi.alt açma içinde kullan at aldım hepsiburadada sleepy de kampanya vardı. Puset örtüsü kılıfı ve minderini de set aldım trendyoldan.resmi ekliyorum.benim ilk bebek olduğu için hep çocuk sahibi arkadaşlarıma soruyorum fikir alıyorum.
Kızlar aldığım şeylerden birkaç parçasını yollayayım incelersiniz.Bu arada gümüş kapak alma imkanınız varsa kesinlikle alın çünkü gümüşün hızlı iyileştirme etkisi olduğu için meme ucu yara olmuyor ablam da denemişti.
Kapakları ne kadara aldınız?Güle güle kullanın hepsini deKızlar aldığım şeylerden birkaç parçasını yollayayım incelersiniz.Bu arada gümüş kapak alma imkanınız varsa kesinlikle alın çünkü gümüşün hızlı iyileştirme etkisi olduğu için meme ucu yara olmuyor ablam da denemişti.
Amin canım teşekkür ederimDogru emzirme yani bebegin meme ucunu dogru kavramasi lazim yoksa yara olur.
Cok.sukur benim oglum 10 ay emmiişti hic yara olmadii
Aldiklarinizi gule.gule kullanin inslalah
Arkadaşım bebeği 1 aylık reflü yatağından kayıyormuşbende aldım ama inşallah benim ki kaymaz
Canım kapakları ben 365 tlye aldım bu markaya güvendiğim için.ama yarı fiyatına da bulabilirsin başka markalardaKapakları ne kadara aldınız?Güle güle kullanın hepsini de
Ben yurtdışındayım ama aynı markayı buldum şimdiCanım kapakları ben 365 tlye aldım bu markaya güvendiğim için.ama yarı fiyatına da bulabilirsin başka markalarda
Onu ben daha önce kullanmadım ama alacağım bulunsun diye ilk günler zorlanmaktansa hazır elimin altında bulunsun herşeyBen yurtdışındayım ama aynı markayı buldum şimdibi de aventin göğüs kalkanı var acaba onu kullanan oldu mu burda daha önce
Çok teşekkür ederim kuzmmMide ekşimen başlayınca bi yemek kaşığı bal ye canım geçiriyor.Ama tamamen asit salgıladıysa ben istifra etmeden geçiremiyorum birde doktorunla konuş benim doktorum bi yemek kaşığı gaviscon içmeme müsaade ediyor böyle durumlarda.Ama sen yine de danışmadan içme.
Canım baya geç gördüm mesajını giremedim uzun zaman iyim çok şükür mustafa beye gittim çok memnun kaldım uzun uzun konuştu anlattı herşeyi çok ilgiliydi. Tavsiyen için çok teşekkğr ederimMelekkkeren Canım nasılsın? Mustafa beye gittin mi gideceğim diyordun merak ettim.
İyi olmana ve memnun kalmana sevindim kuzum en yakın tarihte randevun ne zamanCanım baya geç gördüm mesajını giremedim uzun zaman iyim çok şükür mustafa beye gittim çok memnun kaldım uzun uzun konuştu anlattı herşeyi çok ilgiliydi. Tavsiyen için çok teşekkğr ederim
Aralıkta görüşelim demişti mustafa bey canımİyi olmana ve memnun kalmana sevindim kuzum en yakın tarihte randevun ne zaman
benim kıyafet siparişlerim daha bugün geldi ebebek kampanyasından tulum hastane çıkışı falan aldım benim ikinci bebeğim olacağı için mobilya falan almayacağım daha önce aldıklarımı da indirim denk gelirse almıştım yeni yeni başlıyorum gibi park yatak sadece otellerde kullandım 3-4 kere o yüzden pek bir fikrim yokHanımlar nasıl gidiyor hazırlıklar özellikle ikiz anneleri malum herşeyden Çifter çifter alıyoruz. Neler aldınız park yatak almayı düşünüyorum ben alanınız varmı durumlar ne
gebelikte kullandığınız omega3 isimleri yazar misiniz
Hepsi sağlıkla gelecek dünyaya inşallahAllah a emanet bütün bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?