2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2.çocuğum olacak Allah nasip ederse. Ama inanki hepsinin acemisiyiz. O zamanlar böyle şeyler yoktu sanki minderde yatıyordu Benim arkadaşım babynesti tavsiye etti. İlk çocuğumda kullanmadım o yüzden karar veremiyorum. Ama puset örtülerini gördüm ben çarşaf ya da battaniye örtüyordum taşımak zor oluyordu. Baya kullanışlı bişiy olmuş

Kızlar aldığım şeylerden birkaç parçasını yollayayım incelersiniz.Bu arada gümüş kapak alma imkanınız varsa kesinlikle alın çünkü gümüşün hızlı iyileştirme etkisi olduğu için meme ucu yara olmuyor ablam da denemişti.

Eklentiler

• FA28D510-D946-44B8-B1D8-B71C5F63E796.webp
    12 KB · Görüntüleme: 73
  • 8EA46026-C11F-46E3-B43D-589B06C131F9.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 71
  • B7559A01-FF89-43CB-9A08-B671AE4543A7.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 39A6D6E1-2C89-4FCA-9974-DA141EBA21F2.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 77
Reflu yatagi almadim oglumda yine almicam sanirim ben dönene kadar yan yatırıp arkasına ufak yastik koymustumm
Bebeğinizi hep ayni yone yatrmayın bu arada .
Beşikte basi bi saga bi sola gelsin.
Emzirip yatirdikca değiştirin.
Eğik boyun ve duz kafa sendromu olmaması için.
ALLAH KORUSUN
Anne tavsiyesi ❤

Dogru emzirme yani bebegin meme ucunu dogru kavramasi lazim yoksa yara olur.

Cok.sukur benim oglum 10 ay emmiişti hic yara olmadii

Aldiklarinizi gule.gule kullanin inslalah

Kapakları ne kadara aldınız?Güle güle kullanın hepsini de

Canım kapakları ben 365 tlye aldım bu markaya güvendiğim için.ama yarı fiyatına da bulabilirsin başka markalarda
Ben yurtdışındayım ama aynı markayı buldum şimdi bi de aventin göğüs kalkanı var acaba onu kullanan oldu mu burda daha önce

Hanımlar nasıl gidiyor hazırlıklar özellikle ikiz anneleri malum herşeyden Çifter çifter alıyoruz. Neler aldınız park yatak almayı düşünüyorum ben alanınız varmı durumlar ne

Çok teşekkür ederim kuzmm balı duymadm hiç onuda Deniyeyimm

Canım baya geç gördüm mesajını giremedim uzun zaman iyim çok şükür mustafa beye gittim çok memnun kaldım uzun uzun konuştu anlattı herşeyi çok ilgiliydi. Tavsiyen için çok teşekkğr ederim
İyi olmana ve memnun kalmana sevindim kuzum en yakın tarihte randevun ne zaman

Hanımlar nasıl gidiyor hazırlıklar özellikle ikiz anneleri malum herşeyden Çifter çifter alıyoruz. Neler aldınız park yatak almayı düşünüyorum ben alanınız varmı durumlar ne
benim kıyafet siparişlerim daha bugün geldi ebebek kampanyasından tulum hastane çıkışı falan aldım benim ikinci bebeğim olacağı için mobilya falan almayacağım daha önce aldıklarımı da indirim denk gelirse almıştım yeni yeni başlıyorum gibi park yatak sadece otellerde kullandım 3-4 kere o yüzden pek bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…