2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bir sorum olacaktı. Son kontrolümde doktor suyun haddinden fazla dedi. Şeker testi yaptı şeker çıkmadı. Kafam çok karışık aynı durumu yaşayan var mı?

Bugün 24 e ayrıldım. Evdeydim. Evdeki küçük adam üstümde atladı zıpladı hopladı tekme yumruk.tam erkek çocuğu ve şimdi çok ciddi ağrılarım var.işyeinde daha az yoruluyodum:)))

Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bir sorum olacaktı. Son kontrolümde doktor suyun haddinden fazla dedi. Şeker testi yaptı şeker çıkmadı. Kafam çok karışık aynı durumu yaşayan var mı?

Evet evet ben.. Benimde fazla. İkilimde kötü olunca doktorum tedirgin oldı. Ama enteresandırki şeker yüklemesi yapmadı bana.. Önermiyomuş.. Ben başka doktorda yaptırsammı diyorum..

Canım bugün bizim gelinimize de aynısını dedi doktor o 32 haftalık hamile perinatoloğ baktı bağırsakta bir bölümde darlık varmış tam yutma olmadığı için suyu fazla oluyormuş doğar doğmaz bebek ameliyat olacak bağırsaktan demiş ona göre tam teşekküllü bir hastane ve çocuk cerrahı bulun demiş doktor. Şeker çıkmadı bizim gelinde de

Ben de iyiyim çok şükür kuzum 16sına randevu almak istiyorum bir aksilik olmazsa inşallah
İyi kuzum daha iyi olun inşallah aynı zamanla gidicez desene güzel güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim bebişi görmeyeli oldu baya hareketlerini hissettiğim için daha az endişeliyiz çok şükür

Bilmiyorum.. Kiloma aldırıyolar ama bence tabi doktordan daha doktor değilim ama yanılıyor diye düşünüyorum.. Başka doktorada daha gitmedim ama gitsemmi diye kafamda kuruyorum..
Bana yaptılar çıkmadı. Daha da başka bişey demedi. 4 hafta sonra kontrole çağırdı. Açıkcası nasıl olacak ben de bilmiyorum.

Bana yaptılar çıkmadı. Daha da başka bişey demedi. 4 hafta sonra kontrole çağırdı. Açıkcası nasıl olacak ben de bilmiyorum.
bana da suyun biraz fazla bebegin karin cevresi ilerde dedi 4 haftada 5 kilo aldigim icin sekerden suphelendi cuma yaptiricam ben de.ama basladim dikkat etmeye.k.hidrat ve seker arttiysa beslenmenizde haliyle olabiliyormus.

İyi kuzum daha iyi olun inşallah aynı zamanla gidicez desene güzel güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim bebişi görmeyeli oldu baya hareketlerini hissettiğim için daha az endişeliyiz çok şükür
Amiiin ❤ Aynen canım peşpeşe gideceğiz muhtemelen Çok şükür hissedince insan rahatlıyor bu virüsün çoğaldığı dönemde de hiç gidesim gelmiyor hastaneye fakat görmeyi özlüyorum halbuki hep benimle ama doktorun ağzından iyi olduğunu duymak hareketlerini yüzünü görmek hoşuma gidiyor ❤ geçenlerde 3 gün hareketi azaldı endişelendim tam gidecektim doktora hareketlendi yeniden. Mesaj atmıştım doktora olur arada öyle demişti şimdi yine maşallahı var gece gündüz durmuyor

Evet ya ben de en son detaylı ultrasonu için gittim 1 ayı geçti gitmeyeli gidesim de yok biyandan korkuyorum ama görmeyi de çok istiyorum hareketlerini hissetmek çok güzel yaa

Evet ya ben de en son detaylı ultrasonu için gittim 1 ayı geçti gitmeyeli gidesim de yok biyandan korkuyorum ama görmeyi de çok istiyorum hareketlerini hissetmek çok güzel yaa
Detaylı için nereye gittin kuzum medarda mı yaptılar başka yere mi gittin

Gerçekten harika bir his Allah herkese nasip etsin❤

Merhaba arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum.20+3üm.Bir kaç gün üst üste bebeği hissedemedim bu normal bir durum mu bu haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…