- 21 Temmuz 2011
- 444
- 1.518
- 313
O haftalarda benim de arka arkaya hissemediğim günler oluyordu.Merhaba arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum.20+3üm.Bir kaç gün üst üste bebeği hissedemedim bu normal bir durum mu bu haftalarda
Teşekkür ederim cevap için.Son 3 4 gündür devamlı hareket halindeyim yani her gün 10bin üstünde adım atıyorum o yüzden hissedemedim herhalde diye düşündüm inşallah öyledir.Bi de bu dönemlerde kuyruk sokumu ağrısı vajina kemiği ağrısı normal mi acaba?O haftalarda benim de arka arkaya hissemediğim günler oluyordu.
Oo o ağrılar berbat bşy. Ayağa kalkarken öldürüo adım atamıyorum. Normaldir heralde bende de Bayadır var çünkü.Teşekkür ederim cevap için.Son 3 4 gündür devamlı hareket halindeyim yani her gün 10bin üstünde adım atıyorum o yüzden hissedemedim herhalde diye düşündüm inşallah öyledir.Bi de bu dönemlerde kuyruk sokumu ağrısı vajina kemiği ağrısı normal mi acaba?
Magnezyum kullanıyordum normalde çok sıkıntım yoktu ama 4 gündür 10 binin üzerinde adım attım yürüyüş yaptım sanırım ayakta durmak böyle yapıyor.Gerçi çok ayakta kalınca da çok oturunca da oluyor nasıl birşey anlamadımOo o ağrılar berbat bşy. Ayağa kalkarken öldürüo adım atamıyorum. Normaldir heralde bende de Bayadır var çünkü.
Sonuncu tarzı begeniyorum, ahşap ve çiçekli olan çok şık benceBen ocakta herseyi bitirmek istiyorum hiçbir zaman isimi son zamana birakmam.
Kiyafet bitti .kendim için lohusa takimi emzirme atleti vs alacagim bide bebege tirnak makasi tarak alt acma vs.kapi susu sade istiyorum tulsuz sizce hangisi ??? Zevkli annelerin yardımına ihtiyacım varrr
İlk fotoğrafdakiler çok güzellerBen ocakta herseyi bitirmek istiyorum hiçbir zaman isimi son zamana birakmam.
Kiyafet bitti .kendim için lohusa takimi emzirme atleti vs alacagim bide bebege tirnak makasi tarak alt acma vs.kapi susu sade istiyorum tulsuz sizce hangisi ??? Zevkli annelerin yardımına ihtiyacım varrr
İkiyi de beğendim ama sonuncu çok güzel.Ben ocakta herseyi bitirmek istiyorum hiçbir zaman isimi son zamana birakmam.
Aynen yürüyüş yapamıom ben. Korkuom. Çok otursam da az otursam da koltuktan kalkarken vajinal kemikler bacaklarımda ki kemikler sızlıoMagnezyum kullanıyordum normalde çok sıkıntım yoktu ama 4 gündür 10 binin üzerinde adım attım yürüyüş yaptım sanırım ayakta durmak böyle yapıyor.Gerçi çok ayakta kalınca da çok oturunca da oluyor nasıl birşey anlamadım
Ben oyku yazani begendim canimBen ocakta herseyi bitirmek istiyorum hiçbir zaman isimi son zamana birakmam.
ben ikinciyi çok beğendim, bende kızıma herşeyi yapmıştım şimdi daha hiçbirşey yapamdım sadece bebek günlüğü falan aldım kapısüsü yastık falan istiyorum ama bir türlü olmuyor sankiBen ocakta herseyi bitirmek istiyorum hiçbir zaman isimi son zamana birakmam.
ağrılar bende de var maalesef bacak aralarıma kadar vuruyor bazen, ilk gebeliğimde bu kadar erken yaşamamıştım diye hatırlıyorum bende bu ara çok hareketsiz kaldım yürüyüş falan daha mı iyi gelir acaba diye düşünüyorumTeşekkür ederim cevap için.Son 3 4 gündür devamlı hareket halindeyim yani her gün 10bin üstünde adım atıyorum o yüzden hissedemedim herhalde diye düşündüm inşallah öyledir.Bi de bu dönemlerde kuyruk sokumu ağrısı vajina kemiği ağrısı normal mi acaba?
Ben oldum geldim. İçindeki yakıyor biraz.Bu arada yarin kan uyusmazligi iğnesine gidiyorumumarim.agri falann yapmaz
Ben oldum geldim. İçindeki yakıyor biraz.
Geride bi cocuk varken hersey zor gerçektenben ikinciyi çok beğendim, bende kızıma herşeyi yapmıştım şimdi daha hiçbirşey yapamdım sadece bebek günlüğü falan aldım kapısüsü yastık falan istiyorum ama bir türlü olmuyor sanki
Anne negatif baba pozitif olunca diye biliyorum. Bizde öyle en azından, ben de olacağım. İğne koldan mı yapılıyor?Kizlar kan uyusmazligi anne rh negatif olursa mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?