2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 23+5 haftalığım ama ultrasonda 25+1 çıkıyor ve kilosu 800 gram. Şeker yüklemesi de yüksek çıktı. Sizin bebişler ne durumda

Kızlar 23+5 haftalığım ama ultrasonda 25+1 çıkıyor ve kilosu 800 gram. Şeker yüklemesi de yüksek çıktı. Sizin bebişler ne durumda
Benim de önümdeki hafta kontrol şuan 24+4 üm genelde 1 hafta önde çıkıyordu bizim de, inşallah şeker falan çıkmaz,Allah sağlık versin bebeklerimizepeki sizin bi önceki kontrolde kaç çıktı kilosu hatırlıyo musunuz?

Kızlar selam.Yatak ve beşik konusunda çok kararsız kaldım.chicco anne yanı beşikler var 2000 tl civarı ve 6 ay kullanılıyor sadece.Yatak alsam şimdiden eğil kalk zor olacak .Park yatakları da pek sevmiyorum ama bi tane park yatak buldum o hoşuma gitti hemde anne yanı oluyor bu markayı kullanan varmı daha önce yada bilen?

Eklentiler

• A46DE9AE-D509-4161-869E-0A36680D19ED.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 54
Bende çok kararsız kalmıştım ama anne yanı yataklarda hep içim daha rahat hissedecekti.Tabii ki ilk olarak chicco ya baktım, bir 6-7 ay için o parayı vermek istemedim, chicco dışında daha başka markalarında anne yanı var, ben prego santa maria aldım, daha uygun fiyata denk geldi, ve ürünü gercekten beğendim.Park yatak konusunda cok kararsızdım, bir kere çok çirkin oldukları için hiç istemiyorum Şu anda için çok rahat, ilk 6 aylık dönemde yanımda olacagı için rahatım:)

Ben letgodan aldım ikinci el. E bebek in anne yani beşiğini aldım Chicco ve prego ile aynı. Ben baktığımda 800 TL idi ben sağlam.ve temizini buldum 320 TL'ye aldım :)

Arkadaşlar bebek arabası için hangi marka modeli aldınız acaba fikir alışverişi yapabilir miyiz

Cnım ben mor olanını çok beğendim

Ya bizim hastane baba ve bir refakatçiden başkasını almayacak. O yüzden ben bişe yapsammı yapmasammı kararsızım.
Canım ben aldım bunu. Beğendim gayet güzel. Yan tarafının açılır olması sallanması gibi özellikleri gayet iyi. Kumaşıda sağlam. Yalnız ilk açtığımızda çok kokuyordu odada açık bıraktık havalandırdık. Ben öneririm güzel yatak

Bende bunu çok beğendim ama bilmiyorum kullanışlı mı.

Biizmde kimse almıyorlar ama ben yapjcam
Ogluma yaptim kizimada yapjcam alti ustu bi kapi susu ve kuvez etegi fiyongu

Bence ufakntefekte olsa biseyelr yap cnm hatıra kalir

Ignemi oldum.yakti biraz.
Beni odaya aldilar once kan aldılar sonra igne yaptılar 1 saatte bırakmadılar.
Neyse en azından dogum yaparsam kalacağım odayi kati gezmiş oldum

Arkadaşlar bebek arabası için hangi marka modeli aldınız acaba fikir alışverişi yapabilir miyiz

Bizde casual cadillac var travel sistem 3 yıl.kullandik hala.kullaniuoruz ogluma.almistik simdi kizima nasip olacak inşallah cok kaliteli bir araba tavsiye ederim.ozellikle asansorlu bina ise

Üç hafta önce 450 gramdı. Benim de 1 hafta önden gidiyordu yememe de dikkat ettim bu üç haftada. daha önceki gebeliğimde de şeker vardı ama kilosu normaldi. Bugün doktor erkek bebekler daha iri olabiliyor dedi umarım sağlıcakla atlatırız bu dönemi

Bizde casual cadillac var travel sistem 3 yıl.kullandik hala.kullaniuoruz ogluma.almistik simdi kizima nasip olacak inşallah cok kaliteli bir araba tavsiye ederim.ozellikle asansorlu bina ise
Canım araba ağırmı peki tek başına taşıyıp bagaja koyabilirmiyim?birde taşıma puseti nasıl hafif mi yoksa araç koltuğu olarak kullanılanlardan mı? Benim kol kaslarım o kadar güçsüz ki ya ne yapacağım bilmiyorum en hafifini almam lazım yoksa ağır birşey taşıdığımda iki gün yatıyorum

benim hep bir hafta gerideydi 20 ye kadar hatta hep kusuyorum diye gelişmeyecek sandım ama şu an normal gidiyor şükür benim şeker normal çıktı etkisi nedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…