- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 113
- 37
Evet popodan4te gidecegim bakalim popodan mi yapılıyor canim?
delik deşik olduk ya tetanoz birde uyuşmazlık iğnesi çıktı başımızaEvet popodan
Benin pozitif kan uyusmazligi falan konusu o yuzden gecmedi demekki canim sagolAnne negatif baba pozitif olunca diye biliyorum. Bizde öyle en azından, ben de olacağım. İğne koldan mı yapılıyor?
Yine de doktora gittiğinde sor. Malum pandemi vs. derken kimsenin kafası yerinde değil. Belki gerekiyordur. Kritik bir şey bu çünkü, ihmale gelmesin.Benin pozitif kan uyusmazligi falan konusu o yuzden gecmedi demekki canim sagol
Benim de önümdeki hafta kontrol şuan 24+4 üm genelde 1 hafta önde çıkıyordu bizim de, inşallah şeker falan çıkmaz,Allah sağlık versin bebeklerimizeKızlar 23+5 haftalığım ama ultrasonda 25+1 çıkıyor ve kilosu 800 gram. Şeker yüklemesi de yüksek çıktı. Sizin bebişler ne durumda
Bende çok kararsız kalmıştım ama anne yanı yataklarda hep içim daha rahat hissedecekti.Tabii ki ilk olarak chicco ya baktım, bir 6-7 ay için o parayı vermek istemedim, chicco dışında daha başka markalarında anne yanı var, ben prego santa maria aldım, daha uygun fiyata denk geldi, ve ürünü gercekten beğendim.Park yatak konusunda cok kararsızdım, bir kere çok çirkin oldukları için hiç istemiyorumKızlar selam.Yatak ve beşik konusunda çok kararsız kaldım.chicco anne yanı beşikler var 2000 tl civarı ve 6 ay kullanılıyor sadece.Yatak alsam şimdiden eğil kalk zor olacak .Park yatakları da pek sevmiyorum ama bi tane park yatak buldum o hoşuma gitti hemde anne yanı oluyor bu markayı kullanan varmı daha önce yada
Ben letgodan aldım ikinci el. E bebek in anne yani beşiğini aldım Chicco ve prego ile aynı. Ben baktığımda 800 TL idi ben sağlam.ve temizini buldum 320 TL'ye aldım :)Kızlar selam.Yatak ve beşik konusunda çok kararsız kaldım.chicco anne yanı beşikler var 2000 tl civarı ve 6 ay kullanılıyor sadece.Yatak alsam şimdiden eğil kalk zor olacak .Park yatakları da pek sevmiyorum ama bi tane park yatak buldum o hoşuma gitti hemde anne yanı oluyor bu markayı kullanan varmı daha önce yada bilen
Tamam canim sorayim yinedeYine de doktora gittiğinde sor. Malum pandemi vs. derken kimsenin kafası yerinde değil. Belki gerekiyordur. Kritik bir şey bu çünkü, ihmale gelmesin.
Cnım ben mor olanını çok beğendimBen ocakta herseyi bitirmek istiyorum hiçbir zaman isimi son zamana birakmam.
Kiyafet bitti .kendim için lohusa takimi emzirme atleti vs alacagim bide bebege tirnak makasi tarak alt acma vs.kapi susu sade istiyorum tulsuz sizce hangisi ??? Zevkli annelerin yardımına ihtiyacım varrr
Canım ben aldım bunu. Beğendim gayet güzel. Yan tarafının açılır olması sallanması gibi özellikleri gayet iyi. Kumaşıda sağlam. Yalnız ilk açtığımızda çok kokuyordu odada açık bıraktık havalandırdık. Ben öneririm güzel yatakKızlar selam.Yatak ve beşik konusunda çok kararsız kaldım.chicco anne yanı beşikler var 2000 tl civarı ve 6 ay kullanılıyor sadece.Yatak alsam şimdiden eğil kalk zor olacak .Park yatakları da pek sevmiyorum ama bi tane park yatak buldum o hoşuma gitti hemde anne yanı oluyor bu markayı kullanan varmı daha önce yada bilen?
Bende bunu çok beğendim ama bilmiyorum kullanışlı mı.Kızlar selam.Yatak ve beşik konusunda çok kararsız kaldım.chicco anne yanı beşikler var 2000 tl civarı ve 6 ay kullanılıyor sadece.Yatak alsam şimdiden eğil kalk zor olacak .Park yatakları da pek sevmiyorum ama bi tane park yatak buldum o hoşuma gitti hemde anne yanı oluyor bu markayı kullanan varmı daha önce yada bilen?
Cnım ben mor olanını çok beğendim
Ya bizim hastane baba ve bir refakatçiden başkasını almayacak. O yüzden ben bişe yapsammı yapmasammı kararsızım.
Canım ben aldım bunu. Beğendim gayet güzel. Yan tarafının açılır olması sallanması gibi özellikleri gayet iyi. Kumaşıda sağlam. Yalnız ilk açtığımızda çok kokuyordu odada açık bıraktık havalandırdık. Ben öneririm güzel yatak
Arkadaşlar bebek arabası için hangi marka modeli aldınız acaba fikir alışverişi yapabilir miyiz
Üç hafta önce 450 gramdı. Benim de 1 hafta önden gidiyordu yememe de dikkat ettim bu üç haftada. daha önceki gebeliğimde de şeker vardı ama kilosu normaldi. Bugün doktor erkek bebekler daha iri olabiliyor dedi umarım sağlıcakla atlatırız bu dönemiBenim de önümdeki hafta kontrol şuan 24+4 üm genelde 1 hafta önde çıkıyordu bizim de, inşallah şeker falan çıkmaz,Allah sağlık versin bebeklerimizepeki sizin bi önceki kontrolde kaç çıktı kilosu hatırlıyo musunuz?
Canım araba ağırmı peki tek başına taşıyıp bagaja koyabilirmiyim?birde taşıma puseti nasıl hafif mi yoksa araç koltuğu olarak kullanılanlardan mı? Benim kol kaslarım o kadar güçsüz ki ya ne yapacağım bilmiyorum en hafifini almam lazım yoksa ağır birşey taşıdığımda iki gün yatıyorumBizde casual cadillac var travel sistem 3 yıl.kullandik hala.kullaniuoruz ogluma.almistik simdi kizima nasip olacak inşallah cok kaliteli bir araba tavsiye ederim.ozellikle asansorlu bina ise
ya birde benim bu hamileliğim zor geçiyor beslenemediğim için hep halsizim ama yşnede ilkinde herşeye daha fazla heves ediyoruz sanırımGeride bi cocuk varken hersey zor gerçekten
benim hep bir hafta gerideydi 20 ye kadar hatta hep kusuyorum diye gelişmeyecek sandım ama şu an normal gidiyor şükür benim şeker normal çıktı etkisi nedir bilmiyorumKızlar 23+5 haftalığım ama ultrasonda 25+1 çıkıyor ve kilosu 800 gram. Şeker yüklemesi de yüksek çıktı. Sizin bebişler ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?