ben ilk gebeliğimde çok araştırıp kanz almıştım travel sistem kullanması falan çok kolay hala taş gibi duruyor şimdide bunu kullanacağım inşallah. Ama aklındaki modelleri yakından görüp açıp kapamadan karar verme bence ben başka modellere de bakmıştım bazıları çok ağır bazıları zor açılıp kapanıyordu tek elle açıp kapayıp diğer elde puset ve bebekle taşıyabileceğim bir model seçtim beni zorlamasın diyeArkadaşlar bebek arabası için hangi marka modeli aldınız acaba fikir alışverişi yapabilir miyiz
Benim de önümdeki hafta kontrol şuan 24+4 üm genelde 1 hafta önde çıkıyordu bizim de, inşallah şeker falan çıkmaz,Allah sağlık versin bebeklerimizepeki sizin bi önceki kontrolde kaç çıktı kilosu hatırlıyo musunuz?
Üç hafta önce 450 gramdı. Benim de 1 hafta önden gidiyordu yememe de dikkat ettim bu üç haftada. daha önceki gebeliğimde de şeker vardı ama kilosu normaldi. Bugün doktor erkek bebekler daha iri olabiliyor dedi umarım sağlıcakla atlatırız bu dönemi
NilayKızlar ece mi nilay mı isim olarak sizce
Deneyimim yok ama fikir olarak sunayimBiz de daha bebek arabası almadık. İnstagram'da karşıma çıkıp duran bir sayfa var, orada fotodaki arabayı beğendim. Puseti de var. Ama beni en çok cezbeden 360 derece dönebilir olması, altındaki kapalı bagaj kısmı ve görüntüsü oldu. 12 kg'ye kadar tartıyormuş. Eşim 1 yaştan sonra kullanılmaz bu bence klasik arabalardan alalım diyor ama aklım da bunda kalmadı değil. Deneyimli anneler siz ne dersiniz? Böyle bişey kullanan var mı? bir çok markada farklı fiyatlarda gördüm bu modeli bu arada.
fotografta urun agirligi 12 kg diyor kapasitesi de mi 12 kg?Biz de daha bebek arabası almadık. İnstagram'da karşıma çıkıp duran bir sayfa var, orada fotodaki arabayı beğendim. Puseti de var. Ama beni en çok cezbeden 360 derece dönebilir olması, altındaki kapalı bagaj kısmı ve görüntüsü oldu. 12 kg'ye kadar tartıyormuş. Eşim 1 yaştan sonra kullanılmaz bu bence klasik arabalardan alalım diyor ama aklım da bunda kalmadı değil. Deneyimli anneler siz ne dersiniz? Böyle bişey kullanan var mı? bir çok markada farklı fiyatlarda gördüm bu
Benim de aklım aynı şeyi söylüyor ama kalbime söz geçiremiyorumDeneyimim yok ama fikir olarak sunayimcok uzun omurlu olmaz yani kilo itibariyle sanki cok pahali gibi boyle dusununce ama tabiki butce onemli
Araba cok guzel akilda kalmasi cok normalBenim de aklım aynı şeyi söylüyor ama kalbime söz geçiremiyorumBütçeyi ne siz sorun ne ben söyleyeyim zaten. Fiyat performans çok önemli tabi. Gereksiz harcama yapılacak günler değil, ihtiyaçlar bitmiyor. Çocuğu başka araba almadan büyüteceğini bilsem, ilk ve çok büyük ihtimalle son çocuğum olacağı için hadi alayım diyeceğim ama pek öyle görünmüyor.
Ay evet ya, o ürün ağırlığı imişfotografta urun agirligi 12 kg diyor kapasitesi de mi 12 kg?
bence kabin tipi arabalara bakın. katlanınca minicik oluyorlar. her yere sığıyorlar ve çok hafifler.Benim de aklım aynı şeyi söylüyor ama kalbime söz geçiremiyorumBütçeyi ne siz sorun ne ben söyleyeyim zaten. Fiyat performans çok önemli tabi. Gereksiz harcama yapılacak günler değil, ihtiyaçlar bitmiyor. Çocuğu başka araba almadan büyüteceğini bilsem, ilk ve çok büyük ihtimalle son çocuğum olacağı için hadi alayım diyeceğim ama pek öyle görünmüyor.
Kızlar selam..
Şeker yüklemesi önermedi ya benim doktor acaba açlık tokluk kanımı mı ölçtürsem
Canım araba ağırmı peki tek başına taşıyıp bagaja koyabilirmiyim?birde taşıma puseti nasıl hafif mi yoksa araç koltuğu olarak kullanılanlardan mı? Benim kol kaslarım o kadar güçsüz ki ya ne yapacağım bilmiyorum en hafifini almam lazım yoksa ağır birşey taşıdığımda iki gün yatıyorum
ya birde benim bu hamileliğim zor geçiyor beslenemediğim için hep halsizim ama yşnede ilkinde herşeye daha fazla heves ediyoruz sanırım
Zaten 3 yaş civarı artık pek binmek istemiyorlar. Travel sistemlerin çoğunun ortak özelliği ağır olması, evet tek uğraşmak bagaja koymak zor, ama sürüşü yani sürüş rahatlığı harika:) bizim araba da oğlumda 5 yıl önce almıştık buna benziyor. Rahat her yere taşıyayım kaldırayım dersen başka araba bakabilirsinAy evet ya, o ürün ağırlığı imişşimdi baktım yorumlarda 0-4 yaş arası kullanıma uygunmuş ama 3-4 yaşındaki çocuk sığmaz gibi geliyor, bilemedim.
Rabbim kız evlat verseydi ben ece koymak istiyordum. Oyum ece den yanaKızlar ece mi nilay mı isim olarak sizce
Merhaba ben nisan annesi olucam insallah ama bu sayfayida takip ediormKızlar selam.Yatak ve beşik konusunda çok kararsız kaldım.chicco anne yanı beşikler var 2000 tl civarı ve 6 ay kullanılıyor sadece.Yatak alsam şimdiden eğil kalk zor olacak .Park yatakları da pek sevmiyorum ama bi tane park yatak buldum o hoşuma gitti hemde anne yanı oluyor bu markayı kullanan varmı daha önce yada bilen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?