2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bebek arabası için hangi marka modeli aldınız acaba fikir alışverişi yapabilir miyiz
ben ilk gebeliğimde çok araştırıp kanz almıştım travel sistem kullanması falan çok kolay hala taş gibi duruyor şimdide bunu kullanacağım inşallah. Ama aklındaki modelleri yakından görüp açıp kapamadan karar verme bence ben başka modellere de bakmıştım bazıları çok ağır bazıları zor açılıp kapanıyordu tek elle açıp kapayıp diğer elde puset ve bebekle taşıyabileceğim bir model seçtim beni zorlamasın diye

Kızlar selam..
Şeker yüklemesi önermedi ya benim doktor acaba açlık tokluk kanımı mı ölçtürsem

Kızlar benim ilk bebeğimde hep önden giderdi. Doktor hep tahmini doğum tarihimi de 1 hafta önce söylerdi nitekim öyle de doğdu. Tedirgin olmayın sorun olcağını sanmam:)

Biz de daha bebek arabası almadık. İnstagram'da karşıma çıkıp duran bir sayfa var, orada fotodaki arabayı beğendim. Puseti de var. Ama beni en çok cezbeden 360 derece dönebilir olması, altındaki kapalı bagaj kısmı ve görüntüsü oldu. 12 kg'ye kadar tartıyormuş. Eşim 1 yaştan sonra kullanılmaz bu bence klasik arabalardan alalım diyor ama aklım da bunda kalmadı değil. Deneyimli anneler siz ne dersiniz? Böyle bişey kullanan var mı? bir çok markada farklı fiyatlarda gördüm bu modeli bu arada.

Eklentiler

• Screen Shot 2020-12-11 at 12.49.37.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 34
Deneyimim yok ama fikir olarak sunayim cok uzun omurlu olmaz yani kilo itibariyle sanki cok pahali gibi boyle dusununce ama tabiki butce onemli

fotografta urun agirligi 12 kg diyor kapasitesi de mi 12 kg?

Deneyimim yok ama fikir olarak sunayim cok uzun omurlu olmaz yani kilo itibariyle sanki cok pahali gibi boyle dusununce ama tabiki butce onemli
Benim de aklım aynı şeyi söylüyor ama kalbime söz geçiremiyorum Bütçeyi ne siz sorun ne ben söyleyeyim zaten. Fiyat performans çok önemli tabi. Gereksiz harcama yapılacak günler değil, ihtiyaçlar bitmiyor. Çocuğu başka araba almadan büyüteceğini bilsem, ilk ve çok büyük ihtimalle son çocuğum olacağı için hadi alayım diyeceğim ama pek öyle görünmüyor.

Araba cok guzel akilda kalmasi cok normal ama dedigim gibi baska araba ihtiyaci olmasi ekstra masraf demek

bence kabin tipi arabalara bakın. katlanınca minicik oluyorlar. her yere sığıyorlar ve çok hafifler.

Kızlar kraft lima bebek arabası kullanan varmı aranızda daha önce ben ilk kez alcam bebek arabası arabamız hatchbag küçük ve ergonomik birşey arıyorum mağazada kraft lima yı gösterdiler arabanın iskeleti de baya küçük travel sistem sadece normal koltuğu port bebe olmuyor ama tam yatıyor katlanınca minicik kalıyor heryere sığar, hantal değil.Sadece fiyatı 3000 civarıydı biraz çok geldi.

Cok hafif diyemem cnm ama ben tek başıma hallediyorum puseti 6 ay kullandik araba ici taşımada.

Ay evet ya, o ürün ağırlığı imiş şimdi baktım yorumlarda 0-4 yaş arası kullanıma uygunmuş ama 3-4 yaşındaki çocuk sığmaz gibi geliyor, bilemedim.
Zaten 3 yaş civarı artık pek binmek istemiyorlar. Travel sistemlerin çoğunun ortak özelliği ağır olması, evet tek uğraşmak bagaja koymak zor, ama sürüşü yani sürüş rahatlığı harika:) bizim araba da oğlumda 5 yıl önce almıştık buna benziyor. Rahat her yere taşıyayım kaldırayım dersen başka araba bakabilirsin

2.ci gebelik zormus gercekten heleki kucuk cocuk varken.3.cuyu bekleyenleri takdir ediyorum buradan

Ilk gebeligimi düşünüyorum da ne kadar rahattim.
Simdi herseyi ogluma.gore planlamak zorundayim dinlenmek mi o da ne
Ilk gebelik pamuk prenseslikmis
İkincisi kul kedisi kesinlikle

Oglumla kizim arası tam 3 yas olacak .
Yıpratıcı bir süreç oldu gebelik cocuk disari çıkıp enerjide atamıyor ki dinlensin uyusun.
Dogunca napariz bilemiyorum huni takip gezerim.herhalde

Onlar saglikli olsunda herseye katlanırım Allahin izniyle

Merhaba ben nisan annesi olucam insallah ama bu sayfayida takip ediormBen bunu aldim ve geldi kurduk bakmak icin inanilmaz guzel cikti 980 tl ye aldim trendyoldan 2 gunde geldi cok guzel duruyor ve dis kumasi sahane biz cok begendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…