2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim ki hiç durmuyor kızım karşı koltuktan görüyor göbeğimin halini kızımda bu kadar erkenken bu kadar hareketli değildi sanki bu oğlanla işimiz var

Amin canımmm inşallahhhh

Aynen kizlar ya babaya hareket yok hareket eden bebek elini koy ya da bak deyince duruyor

Aynen öyle çok ilginç elini koymasa bile dışarıdan hareketi belli olduğu zamanlarda bak bak diyorum, adam bakıyor dalgalı deniz oluyor çarşaf gibi

Ya da patır patır vurduğu an baba elini koyduğunda resmen hişş evde yokuz oluyorlar

Aynisi cok ilginc bak deyince bile duruyo

Bizde artık şifreli konuşuyoruz. Karnıma bakmasını istediğimde 'hayatım çay koyuyorum' diyorum, eşim bakması gerektiğini anlıyor. Resmen bizi dinliyor sıpa, bizde kandırıyoruz kızımızı babalarından çekiniyorlar galiba

Şimdiden polisiye oynuyorsunuz desene işin ilginç yanı bu tezin istisnası çok az yanı neredeyse herkeste bize sapır şupur babaya Yarabbi Şükür

Doğunca da tam tersi babaci oluyor kızların hepsi

Şimdiden polisiye oynuyorsunuz desene işin ilginç yanı bu tezin istisnası çok az yanı neredeyse herkeste bize sapır şupur babaya Yarabbi Şükür

Doğunca da tam tersi babaci oluyor kızların hepsi
Evet çok duyuyorum babalar elini koyduğunda duruyor yaramazlar Çok isterim kızımın babacı olmasını. Eşim yıllardır bunun hayalini kuruyor, inşallah öyle olur

Bu bizde de oluyor hatta ben Bi kaç kere aynı yere vuruyorum şöyle kızım cevap veriyor eşime gel bak hareketine diyorum ama ona tepkisiz kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…