benim ki hiç durmuyor kızım karşı koltuktan görüyor göbeğimin halini kızımda bu kadar erkenken bu kadar hareketli değildi sanki bu oğlanla işimiz varGünaydın kızlar. Bende bebişin hareketlerinden dolayı azmı hareket ediyor acaba diye düşüncelere dalıyorum. Yani ne kdr hareket etmeliki sizlerde nasıl oluyor. Ben sürekli bilgisayar başındayım biraz ondanda anlamıyor olabilirim ama belirgin hareketleri kaçırmam pek mümkün değil. Sağa sola yattığımda hareket ediyor o zaman oh diyorum
Birde hareket ettiğinde eşime gel gel koy elini diyorum o zmn hepten duruyor
kesinlikle kızımın her dokunuşuna tepksiine resmen cevap veren çocuk eşime hiç yüz vermiyorHiç bi bebek babaya hareket etmiyor sanırım
Elleri büyük ya erkeklerin korkuyorlar mı acabakesinlikle kızımın her dokunuşuna tepksiine resmen cevap veren çocuk eşime hiç yüz vermiyor
Normalde harekete bakıom karnımda. Dün tekmeliyor Du eşime bak bak tekme atıo dedim. Eşim bakınca bıraktı atmayı.,kesinlikle kızımın her dokunuşuna tepksiine resmen cevap veren çocuk eşime hiç yüz vermiyor
bence trip atıyorlarElleri büyük ya erkeklerin korkuyorlar mı acaba
aynen öyle ya :Normalde harekete bakıom karnımda. Dün tekmeliyor Du eşime bak bak tekme atıo dedim. Eşim bakınca bıraktı atmayı.,
Amin canımmm inşallahhhhya o kadar normalki inan :) ben temmuz sonunda doğacak kızıma bir sürü şort tshirt falan almıştım herşeyi süslü kombinli şimdi tutmaya çalışıyorum kendimi allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benimki de babasına en sert tekmeleri atıyorHiç bi bebek babaya hareket etmiyor sanırım
Ya da bi geçmişe bakın nerelere ne yazmışız ne yapmışız 2018 ağustos annelerinde de vardım ben mesela bi bakıverin tanımak isterseniz :)
Canım ben grupta aktiftim öncesinde ama şifremi unuttum yeni açtım maalesef eski adım yasmin1109 idi ordan da bakabilirsin ve beni de eklersen sevinirim bu grup ilerlemiyor ve ben hem bildiklerimi yaptıklarımı paylaşmak hemde bilgi almak istiyorumElleri büyük ya erkeklerin korkuyorlar mı acaba
Benim bebe babacıHiç bi bebek babaya hareket etmiyor sanırım
Farklı bi bebek çıktı ilk defaBenim bebe babacısaatlerce hareket etmez babası gelir elini koyar babam ben geldim der pat pat vurur hemen elini karnımın başka yerine koyar gider oraya vurur taraf belli
Aynen kizlar ya babaya hareket yok hareket eden bebek elini koy ya da bak deyince duruyor
Aynisi cok ilginc bak deyince bile duruyoAynen öyle çok ilginç elini koymasa bile dışarıdan hareketi belli olduğu zamanlarda bak bak diyorum, adam bakıyor dalgalı deniz oluyor çarşaf gibi
Ya da patır patır vurduğu an baba elini koyduğunda resmen hişş evde yokuz oluyorlar
Bizde artık şifreli konuşuyoruz. Karnıma bakmasını istediğimde 'hayatım çay koyuyorum' diyorum, eşim bakması gerektiğini anlıyor. Resmen bizi dinliyor sıpa, bizde kandırıyoruz kızımızıAynen öyle çok ilginç elini koymasa bile dışarıdan hareketi belli olduğu zamanlarda bak bak diyorum, adam bakıyor dalgalı deniz oluyor çarşaf gibi
Ya da patır patır vurduğu an baba elini koyduğunda resmen hişş evde yokuz oluyorlar
Bizde artık şifreli konuşuyoruz. Karnıma bakmasını istediğimde 'hayatım çay koyuyorum' diyorum, eşim bakması gerektiğini anlıyor. Resmen bizi dinliyor sıpa, bizde kandırıyoruz kızımızıbabalarından çekiniyorlar galiba
Evet çok duyuyorum babalar elini koyduğunda duruyor yaramazlarŞimdiden polisiye oynuyorsunuz deseneişin ilginç yanı bu tezin istisnası çok az yanı neredeyse herkeste bize sapır şupur babaya Yarabbi Şükür
Doğunca da tam tersi babaci oluyor kızların hepsi
Bu bizde de oluyor hatta ben Bi kaç kere aynı yere vuruyorum şöyle kızım cevap veriyor eşime gel bak hareketine diyorum ama ona tepkisiz kalıyorGünaydın kızlar. Bende bebişin hareketlerinden dolayı azmı hareket ediyor acaba diye düşüncelere dalıyorum. Yani ne kdr hareket etmeliki sizlerde nasıl oluyor. Ben sürekli bilgisayar başındayım biraz ondanda anlamıyor olabilirim ama belirgin hareketleri kaçırmam pek mümkün değil. Sağa sola yattığımda hareket ediyor o zaman oh diyorum
Birde hareket ettiğinde eşime gel gel koy elini diyorum o zmn hepten duruyor
Bizde de durum 7 sene sonra olunca dediğin gibi insan herşeye heves ediyor yaaİlk gebelik 10 senedir bebeğim olmadı sebepsiz yere hemde.Birden kendiliğinden olunca 10 sene sonunda ne bulursam alır oldum mutluluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?