2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim ki hiç durmuyor kızım karşı koltuktan görüyor göbeğimin halini kızımda bu kadar erkenken bu kadar hareketli değildi sanki bu oğlanla işimiz var

Bu bizde de oluyor hatta ben Bi kaç kere aynı yere vuruyorum şöyle kızım cevap veriyor eşime gel bak hareketine diyorum ama ona tepkisiz kalıyor

Bizimkiler doğunca tekmeleri yumrukları canlı atacaklar heralde

benim ki hiç durmuyor kızım karşı koltuktan görüyor göbeğimin halini kızımda bu kadar erkenken bu kadar hareketli değildi sanki bu oğlanla işimiz var
Bazen diyorum oğlum içimde uslusun çıkıncamı canımıza okuyacaksın
Sağlıkla gelsinler inşallah

Benim.oglum 3 yasina girmek uzere karnima dokunamma bile izin vermiyor kapat diyor
Dogunca napcaz bilemiyorum
Esimle yanyana oturrturmuyor .
Bana "mamam annem " diyor ya herseyi unutuyorum o kadar ayri bi sevgi ki evlat sevgisi ❤❤

Al işte insanlara ne anlamıyorum.. Ben oğluma çok erken söyledim isim konusunda düşüncelerimi o mu bumu derken şimdi oğlum nilaydan vazgeçemiyor daha 3 yaşındaki çocukla iddialaşıyolar..

Evet çok duyuyorum babalar elini koyduğunda duruyor yaramazlar Çok isterim kızımın babacı olmasını. Eşim yıllardır bunun hayalini kuruyor, inşallah öyle olur
genelde babacı kızlar babası eve gelince benimle işi bitiyor kızımın babasının tarafına geçiyor hemen benim eşimde ilk gebeliğimde kız istemişti bu yüzden

Benim.oglum 3 yasina girmek uzere karnima dokunamma bile izin vermiyor kapat diyor
Dogunca napcaz bilemiyorum
Esimle yanyana oturrturmuyor .
Bana "mamam annem " diyor ya herseyi unutuyorum o kadar ayri bi sevgi ki evlat sevgisi ❤❤
oda daha küçük ya ondan sanırım benim kızım 5 kardeşi doğsun diye gün sayıyor göbeğimde sürekli ama ben daha şimdiden dikkat ediyorum çocuk sonuçta kesin kıskanacaklar

genelde babacı kızlar babası eve gelince benimle işi bitiyor kızımın babasının tarafına geçiyor hemen benim eşimde ilk gebeliğimde kız istemişti bu yüzden
Ayyy onları öyle görmenin hayalini kuruyorum, çok güzel Eşimde belli etmemeye çalıştı ama hep kız olsun istedi biliyorum. Ona da düşkün olsun, baba kız iletişimi çok önemli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…