Ayyy onları öyle görmenin hayalini kuruyorum, çok güzel Eşimde belli etmemeye çalıştı ama hep kız olsun istedi biliyorum. Ona da düşkün olsun, baba kız iletişimi çok önemli bence.
İlk gebeliğimdede sıkılmıştım ne yesem şişiyorum su içsem şişkinlik yaşıyorum uyku sorun.. Sağlıkla geçsin tabi günler ama 3 ayın sonunu iple çekiyorum
Arkadaşım bebiş iyi ben pek iyi değilim. Midem öldürüyor beni gece uykusu bitti. Gündüz de çalışıyorum. Hayırlısı ile 32 haftalık raporumu alabilseydim diye gün sayıyorum. Sen nasılsın bebeğin nasıl
Arkadaşım bebiş iyi ben pek iyi değilim. Midem öldürüyor beni gece uykusu bitti. Gündüz de çalışıyorum. Hayırlısı ile 32 haftalık raporumu alabilseydim diye gün sayıyorum. Sen nasılsın bebeğin nasıl
Merhaba kızlar benim suyum azalmış doktor bazı testler istedi insulin direnci açlık tokluk şekeri falan diye onlar cıktı ama rubella igg pozitif 140 yazıyor normal negatif olması gerekirken siz bu testi yaptırdınız mi moralim sıfır
Merhaba kızlar benim suyum azalmış doktor bazı testler istedi insulin direnci açlık tokluk şekeri falan diye onlar cıktı ama rubella igg pozitif 140 yazıyor normal negatif olması gerekirken siz bu testi yaptırdınız mi moralim sıfır
O testi yaptirmadim canim ama suyu azalip sorunsuz devam eden arkadaslar var havuc suyu ozellikle oneriliyor ve bol dinlenme allahin izniyle senin de sorunsuz ilerler gonlunu ferah tut