2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Moral bozacak hicbirsey yok havuc suyu ic cnm duzelir suyun....
Rubella igg pozitif bağışıklık kazanmısin demek cnm korkma

Gebelikte kızamıkçık geçirmek Allah korusun b3begi etkiler doktorlar bu testi yapıyor ondan.bence doktorun iyi bir doktormus yapmış.

Merhabalar magnezyum kullanmaya başladınız mı? Bu hafta ben başladım suda eritilenlerden 20’li kutusu 115 TL ödedim çok pahalı geldi devlet de ödemiyormuş. Sizler ne kullanıyorsunuz?

Merhabalar magnezyum kullanmaya başladınız mı? Bu hafta ben başladım suda eritilenlerden 20’li kutusu 115 TL ödedim çok pahalı geldi devlet de ödemiyormuş. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Devletin ödedikleri var ben magosit kullanıyorum. Sağlık ocağında bile yazdırabilirsin

Magnorm kullanıodum ödüodu suda eriyen siz ne kullanıyorsunuz

Suda eriyen magnezyumları ben içemiyorum hiç. ilk gebeliğimde son aylarda kramplar girmeye başlayınca vermişti dr.um içemedim hergün muzlu süt yapıp içiyordum sabah ve akşam arada da madensuyu iyi gelmişti. Bu gebeliğimde kramp yok henüz ama 3.aydan sonra kalça ve bacak ağrısı oldu. BON VICTUS (kalsiyum, magnezyum, çinko, astaksantin, vitamin D-K) a başladım 60lık tablet 130tl civarıydı sanırım. normalde günde 2 ama ben 1 alıyorum ağrılarım hemen geçti

Arkadaşlar merhaba. Kışlık tayt arıyorum. İnterneetten tam da kumasini filan anlamıyorum. Alıp memnun kaldığınız taytlar var ki? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba. Kışlık tayt arıyorum. İnterneetten tam da kumasini filan anlamıyorum. Alıp memnun kaldığınız taytlar var ki? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba ben e-hamile diye bi siteden aldım. Daha önce daha bilindik yerlerden almıştım pek memnun kalmadım hep ince iç gösteren geldi bu bildiğin kışlık tek başına giyiyorum ve üşümüyorum. Ben L neden almıştım biraz bacaklarım kalın diye m de olurmuş. Ama L bedeni sanırım 9. Ay da giyerim rahat radar. Boyum 155 kilom 74 oldu ama benim kilom biraz alt bölgede yoğun . Aynı siteden hamile kilotlu çorabı da aldım ten rengi 40 den elbise filan da giyebiliyorum ara ara.

Çok teşekkür ederim cevap için kilo konusunda farklı değiliz ve benim de alt bölge de daha fazla 160 cm e ben 76 kilo oldum bahsettiğiniz siteye bakayim o zaman, neredeyse doguracagim ama tayt alamadım

Cevap mi yazdınız bilmiyorum ama sadece kendi mesajım görünüyor bu arada yanlış siteye bakıyormuşum. E-hamile diyince sizin bahsettiğiniz çıktı. Orda direkt kışlık tayt yazıyormuş corap da alacağım harika oldu bu site

Uygulamadan girmediğim için oluyor karışıklık inşallah beğenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…