2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa öyleymiş aile hekimim hiç demedi bana

Magnezyum diasporal adı galiba bilseydim ben de sizin kullandıklarınızı isterdim çok pahalı geldi
Ben de onu kullanıyorum hem de günde iki tane 10 gün gidiyor. Çok pahalı doktoruma da diyemedim açıkçası ama bu hafta randevuda diyeceğim muadil ve daha ucuz bişey varsa onu kullanayım diye

Rubella öyleymiş cnm amniyon sıvısı %25 kalmış en alt seviyedeymiş sadece yat dinlen dedi doktor ama bende netten baktin havuç suyunu söylüyorlar bu arada insülin direncin çok çalışıyormuş tokluk şekerim 66 cıktı tatlı yeme dedi

Selam kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkayacaksınız. Ben henüz karar veremedim granül sabun tavsiye edenler var ama kalıntısı kalıyor diyende var biraz kafam karıştı.

Selam kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkayacaksınız. Ben henüz karar veremedim granül sabun tavsiye edenler var ama kalıntısı kalıyor diyende var biraz kafam karıştı.
Ben baby me sıvı deterjan aldım yıkadım kıyafetlerini kokusu çok güzel yorumları da çok iyiydi

Kızlar azönce eltim aradı isim konusunu açtı. Bende oğlumun kardeşinin ismini çok özümsediğini değiştiremediğimizi söyledim. Buraya kadar herşey normal. Sonra ne dese beğenirsiniz. 3 yaşındaki çocuğun istekleriyle yeni doğacak bebeği rezil edeceksiniz. Gelecekte neden bana bu ismi koydunuz derse nası hesap verceksiniz dedi

Ben ilkinde granül toz sabun kullanmıştım durunun. Roxy de var sanırım. Bitkisel sabun tozları yine tercihim olur

Ben 1 tane sipariş ettim kullanırsam 1 tane daha alırım olmadı. Ama kundak kesin yapıcam uyku süresini uzatıyor diyorlar.

Ya ilkindede yapayım dedim nedense yapmadım bundada denerim sanırım ama ilk bebeğim ciyaklıyodu sarınca. Bende rahat bırakmıştım.

Siz ne koymak istiyordunuz

bence siz karar verdiyseniz konuşup sizi üzmelerine izin vermeyin biz karar verdik kimseyi de ilgilendirmez deyin hafiften tersleyin gerekirse,
walla bende iki isim arasında kararsız kaldım 5 yaşında ki kızıma soruyorum hep hangisini seçelim diye

Çıldırıyorum böyle konuşmalarıyla insanları üzen kişilere hayır sen kendi çocuğunun isminden mesulsun başkasının evladına koyduğu ya da koyacağı isim den sana ne ya... millete kalsa dalga geçecekse herhangi bi isimlede dalga geçiliyor ki o dalga gecenin sahsiyetiyle alakalı saygı göstermek çok mu zorlarına gidiyor acaba
Kusura bakma biraz fazla empati yaptım sanirim sıkma canını sen ney içine siniyorsa o ismi koy böyle insanlar inan herkesin cevresinde var

Konulması gereken kayınpeder kayınvalide ismi mi var elti hanım bana kalmasın diye böyle böyle baskı yaparak oraya mı yönlendirecek acaba. Benim oğlum 7 yaşında ve bende onu istediğim ismi desteklesin diye ikna etmeye çalışıyorum neden 2 ci bebek gelirken ilkinin kalbini kıralım ki
Sen boşver onları bence. Arkadaşlardan birisi hafiften tersle demiş Bende katılıyorum

Herkese iyi akşamlar.. Özellikle tecrübeli annelere ve bilgisi olanlara bi şey sorsam. Ateş ölçer konusunda karar veremedim. Temassız genellikle yanlış ölçüyormuş, kulaktan ölçenlerden alacaktım ilk 6 ay önerilmiyor. Koltuk altından ölçen için bebeği hastayken bi kaç dakika tutabilir miyim acaba

Siz ne koymak istiyordunuz

Daha öncede bahsetmiştim burda kızlar. Nilaya karar verdik en sonunda. Ece begüm nilay arasında gidip geliyorduk. Nilay olcak deyince eltim bi coştu.. Anlamsızca.. Hala dünden beri kafama takıldı. Rüyama bile girmiş. Hesap veremicem kadar kötü bi isimde ben mi göremiyorum diyorum. Eşime soruyorum rezil bi isimmi bizmi farkedemiyoruz diyorum..

Sizin cinsiyet ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…