- 21 Aralık 2009
- 88
- 60
- 288
Vallahi çok makbule geçti, hizir gibi yetiştin.Uygulamadan girmediğim için oluyor karışıklıkinşallah beğenirsin
Yaa öyleymiş aile hekimim hiç demedi banaDevletin ödedikleri var ben magosit kullanıyorum. Sağlık ocağında bile yazdırabilirsin
Magnezyum diasporal adı galiba bilseydim ben de sizin kullandıklarınızı isterdim çok pahalı geldiMagnorm kullanıodum ödüodu suda eriyen siz ne kullanıyorsunuz
Ben de onu kullanıyorum hem de günde iki tane 10 gün gidiyor. Çok pahalı doktoruma da diyemedim açıkçası ama bu hafta randevuda diyeceğim muadil ve daha ucuz bişey varsa onu kullanayım diyeYaa öyleymiş aile hekimim hiç demedi bana
Magnezyum diasporal adı galiba bilseydim ben de sizin kullandıklarınızı isterdim çok pahalı geldi
Rubella öyleymiş cnm amniyon sıvısı %25 kalmış en alt seviyedeymiş sadece yat dinlen dedi doktor ama bende netten baktin havuç suyunu söylüyorlar bu arada insülin direncin çok çalışıyormuş tokluk şekerim 66 cıktı tatlı yeme dediMoral bozacak hicbirsey yok havuc suyu ic cnm duzelir suyun....
Rubella igg pozitif bağışıklık kazanmısin demek cnm korkma
Gebelikte kızamıkçık geçirmek Allah korusun b3begi etkiler doktorlar bu testi yapıyor ondan.bence doktorun iyi bir doktormus yapmış.
lc waikiki de inceliği yazıyor canım kalın ince orta diye fikir olabilirArkadaşlar merhaba. Kışlık tayt arıyorum. İnterneetten tam da kumasini filan anlamıyorum. Alıp memnun kaldığınız taytlar var ki? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben baby me sıvı deterjan aldım yıkadım kıyafetlerini kokusu çok güzel yorumları da çok iyiydiSelam kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkayacaksınız. Ben henüz karar veremedim granül sabun tavsiye edenler var ama kalıntısı kalıyor diyende varbiraz kafam karıştı.
Selam kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkayacaksınız. Ben henüz karar veremedim granül sabun tavsiye edenler var ama kalıntısı kalıyor diyende varbiraz kafam karıştı.
Bende suda eritilenden portakallı içiom magnezyum ama devlet ödüyor.
Ben 1 tane sipariş ettim kullanırsam 1 tane daha alırım olmadı. Ama kundak kesin yapıcam uyku süresini uzatıyor diyorlar.
Sorma yaburalar dutluğa dönmüş hep
Siz ne koymak istiyordunuzKızlar azönce eltim aradı isim konusunu açtı. Bende oğlumun kardeşinin ismini çok özümsediğini değiştiremediğimizi söyledim. Buraya kadar herşey normal. Sonra ne dese beğenirsiniz. 3 yaşındaki çocuğun istekleriyle yeni doğacak bebeği rezil edeceksiniz. Gelecekte neden bana bu ismi koydunuz derse nası hesap verceksiniz dedi
bence siz karar verdiyseniz konuşup sizi üzmelerine izin vermeyin biz karar verdik kimseyi de ilgilendirmez deyin hafiften tersleyin gerekirse,Kızlar azönce eltim aradı isim konusunu açtı. Bende oğlumun kardeşinin ismini çok özümsediğini değiştiremediğimizi söyledim. Buraya kadar herşey normal. Sonra ne dese beğenirsiniz. 3 yaşındaki çocuğun istekleriyle yeni doğacak bebeği rezil edeceksiniz. Gelecekte neden bana bu ismi koydunuz derse nası hesap verceksiniz dedi
Çıldırıyorum böyle konuşmalarıyla insanları üzen kişilere hayır sen kendi çocuğunun isminden mesulsun başkasının evladına koyduğu ya da koyacağı isim den sana ne ya... millete kalsa dalga geçecekse herhangi bi isimlede dalga geçiliyor ki o dalga gecenin sahsiyetiyle alakalı saygı göstermek çok mu zorlarına gidiyor acabaKızlar azönce eltim aradı isim konusunu açtı. Bende oğlumun kardeşinin ismini çok özümsediğini değiştiremediğimizi söyledim. Buraya kadar herşey normal. Sonra ne dese beğenirsiniz. 3 yaşındaki çocuğun istekleriyle yeni doğacak bebeği rezil edeceksiniz. Gelecekte neden bana bu ismi koydunuz derse nası hesap verceksiniz dedi
Konulması gereken kayınpeder kayınvalide ismi mi varKızlar azönce eltim aradı isim konusunu açtı. Bende oğlumun kardeşinin ismini çok özümsediğini değiştiremediğimizi söyledim. Buraya kadar herşey normal. Sonra ne dese beğenirsiniz. 3 yaşındaki çocuğun istekleriyle yeni doğacak bebeği rezil edeceksiniz. Gelecekte neden bana bu ismi koydunuz derse nası hesap verceksiniz dedi
Siz ne koymak istiyordunuz
bence siz karar verdiyseniz konuşup sizi üzmelerine izin vermeyin biz karar verdik kimseyi de ilgilendirmez deyin hafiften tersleyin gerekirse,
walla bende iki isim arasında kararsız kaldım 5 yaşında ki kızıma soruyorum hep hangisini seçelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?