2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa resmen saçmalamış beyinsiz elti.Nilayın nesi varmış harika çok nazik kibar bir isim.Kendine mi düşmüş yorum yapması.Neden ona bu samimiyeti verdiniz bence hiç konuşmayın bile.onu ilgilendiren bir durum yok.Benim nilay diye arkadaşlarım var hepsi de naif ince insanlar bahtları da iyi çok şükür.Saçmalığa bak sen.

Canım Nilay güzel bir isim eltin hangi kafayı yaşıyor acaba. Sen boşver onu hiçte bişey çağrıştırmıyor.

Merhaba benim 2.gebeliğim ilkinde çocuk hastalanınca eşimi göndermiştim ateş ölçer al diye. Aldığı yerdekiler kulaktan ölçeri tavsiye etmiş aldı geldi hiç kullanamadık. Aynı gün temassuz aldık. Koltuk altından ölçen ise çocuk yeteri kadar tuttturmuyor ondanda verim alamadım. Temassızı kullanırken da sıkıntı yaşamadım.38 olduğunda çift çalışıyor. Zaten kontrole filan gidince de temassız ölüyorlar şimdi

Hiç canını sıkma çok sinirlendim eltine gayet hoş bir isim saçma sapan isim koyanlar var öyle bi isim olsa acaba diyeceğim ama yine ona bile anne baba beğendiyse hiç kimseye laf düşmez eltini çok iyi niyetliyi görmedim canım boşver sen onu

Canım eltiye mi düşmüş derdi. Ki bence çok güzel bir isim Nilay, çok naif kibar. Dalga geçmek istedikten sonra her isimle dalga geçilir ne var ki. Hic takma anne baba begenmis kardeste cok istiyor daha fazla düşünme bence.
Arkadaşımda 2.ye hamileydi daha cinsiyet belli değilken abisi ismini koydu. Cinsiyette uygun olunca kırmadılar çocuğu koydular onun istediği ismi. Ne güzel adının anısı da olmuş oldu.

Çok teşekkür ederim

Haydaaa ne var nilay da ya ne kadar naif bi isim hem eltiye ne demek dusuyomus tobe ya ben bile sinirlendim

Eltinize ne ki? Bence hiç umursamayın,sizin çocuğunuz her şeyine siz karar verirsiniz,biz böyle uygun gördük diyip geçin,çok da güzel bir isim ayrica

Çocuk benim değil mi ister vezir ister rezil ederim kime ne ya hadsiz bir yorum olmuş canım sabır

Gayet naif bir isim sakın etkilenip vazgeçme canım ona ne onun dediğini yapma vazgeçersen kendini bir şey zanneder.

Merhaba hanımlar inşallah mart ayında doğum yapacağım. Bugün kontrole gittim. 2ntane sorunla karşılaştı doktor.
1-Şeker yükleme testi yaptırmayacağımı söyledim. Bebeğin suyu biraz fazla gizli şeker olabilir, öneririm dedi.
2-Bebeğin beyninde bir boşluk mu, genişlememi ne var dedi. Lateral vertikül mü ne. 9 mm çıkmış
Acil koduyla ayrıntılı ultrasona gönderdi. Orda da 8,9 mm çıkmış. Yakın bir ile sevk etti
Haliyle canım çok sıkıldı bu durumlara.
Başından böyle durumlar geçen var mı?

Gecmiş olsun.Ventrikülün dışında beyinde başka bir sıkıntı var mı? Bi de sağ ve sol iki tarafta da var mı

Gecmiş olsun.Ventrikülün dışında beyinde başka bir sıkıntı var mı? Bi de sağ ve sol iki tarafta da var mı
Sol ventrikül 9mm dedi.baska da sorun yok sadece gözüme çarptı dedi.perinatolojiye sevk etti.benim modum düştü haliyle.dr da hiç öyle düşünme görmesem daha mi iyi sadece.tedbir amaclı gönderiyorum sizi dedi.tecrubeme gore %80 bir şey yok ama yine de bakılsın dedi.

Ayrıntılı ultrason yapılmış mıydı daha önce size.

Evet görmesi iyi olmuş mutlaka gidin perinatoloğa.İlerleyen zamanlarda geçebiliyor başka bir bulgu olmaması güzel.devamlı takip ettirin lütfen.

Gayet naif bir isim sakın etkilenip vazgeçme canım ona ne onun dediğini yapma vazgeçersen kendini bir şey zanneder.

Ya hepiniz aşırı rahatlattınız beni vazgeçmek de istemiyordum ama dünden beride kafama takılmıştı. İyiki bu grup var eltimin bende bu tavırlarından sonra iyi niyetli olduğunu düşünemiyorum.. Canım cicimlerle her şeyi diyebilme potansiyeline sahip..

Ayrıntılıya girdiniz mi. Beyinde boşluk konusuyla ilgili daha öncede hiç karşılaştığım bişe olmadı açıkçası. İnş kötü bişi yoktur sen düşünme kötü şeyler. Ama can sıkıntısını anlıyorum.. Benimde sıvım fazla. Fazla olmasına rağmen doktorum şeker yüklemeside yapmadı. Şuan bulunduğum ilde herkes bu doktora gidiyo iyi diye. Ama ben her defasında güvenemeyip başka doktora daha görünüyorum. Yine öyle yapmıştım ve sama dedikleri gibi gizli şeker olabilir şeker yüklemesi öneriyorum demişti. Kim haklı kim doğru bilemiyorum artık sonuçların ne zaman çıkcak doktor ne sorun gördü peki budurumla alakalı

Evet görmesi iyi olmuş mutlaka gidin perinatoloğa.İlerleyen zamanlarda geçebiliyor başka bir bulgu olmaması güzel.devamlı takip ettirin lütfen.
Ayrıntılı ultrasona geçen ay girmiştim gayet normaldi her şey. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Evet ayrıntılıya girdim bir şey yoktu. Normaldi. Eğer araştırma hastanesine gidersem orda da görünürüm başka bir doktora. Sonuçlar ne zaman çıkacak bilmiyorum yani. Doktora bu lateral vertikül olayından önce mi sonra mı yaptırayım şeker yüklenmesini dedim. Sen önce bu lateral vertikül incelemesini yaptır. Haftaya falan da olur şeker yüklemesi dedi. Bazen düşünüyorum acaba benim bir hatam, yanlış bir şey yapmalarım mı (beslenme, hareketlilik vs) bunlara sebep oldu diye. Vicdan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…