2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben şeker yüklemesi konusunda doktoru dinleme taraftarıyım iki gebeliğimde de doktorum uygun gördü yaptırdım
diğer konu hakkında bir fikrim yok inşallah geçici görünebilen durumlardandır

biz senden çok sinirlendik eltine walla eltin seni yumuşak buldu bence sen nasıl içine siniyorsa onu yap fikir değiştirirsen de kendin başka birşey bulursan değiştir

ben şeker yüklemesi konusunda doktoru dinleme taraftarıyım iki gebeliğimde de doktorum uygun gördü yaptırdım
diğer konu hakkında bir fikrim yok inşallah geçici görünebilen durumlardandır
Çok teşekkür ederim bugün özel hastaneye gittik ve durumları anlattım. doktor gayet iyi bir şey yok değerlerin normal dedi. Dünkü gittiğim doktor devlet hastanesindeydim ve gelen giden çoktu. Hastanede çalışana bir arkadaşa sorduk genelde devletten araştırma hastanesine yolluyorlar bir şey de çıkmıyor demişti. Çok şükür bugünkü doktor içimi rahatlattı.
Teşekkürler cevabınız için

Benim ingilizce ogretmeni olmamin mimari Nilay hocamdir mesela cok severim nilay ismini

Günaydın canlar, yazan oldu mu bilmiyorum bakamadım geçmişe ama Amazon da kitaplarda sağlam indirimler var, ben hem annelikle alakalı hem de bebek için kitaplar aldım, daha da alasım var :)

Merhaba arkadaşlar,
24. Hafta idari izin için dilekçe yazan ya da yazmış olan öğretmen arkadaşlarıma bir sorum olacak. Benim kontrollerimi özel muayenehanede yapıyor doktor bir hastanede değil. O raporu yazarsa kabul ediliyor mu yoksa SGK ile anlasmali bir yerden mı almam gerek 24. Hafta raporunu? Bilen varsa yazabilir misiniz haftaya dilekçe vereceğim

Durum bildirir raporu olarak aliyosun zaten canim normal dogum izni raporu gibi degil. Su kisinin su tarihtan itibaren 24 haftalik gebeligi mevcuttu yazan bi kagidi imzalicak o kadar ordan da alabilirsin yani sorun olmaz

Hayır özel klinikten alınanı kabul etmiyorlar canım yani benimkini etmediler en azından. Ben de özel hastaneye gittim tek seferlik muayene oldum o şekilde aldım durum bildirir raporu

Merhaba, canım ben de özel klinikte muayene oluyorum, doktorum 24 haftalık gebedir dıye durum bildirir yazdı, kabul ettiler vallahi yanına ben de dilekçe yazdım o şekilde oldu yani...

Canım selam, size bu direnç için kan sulandırıcı bir ilaç başlandı mı? Bir de sonraki kontrolde sıkıntı hallolmuş muydu? Tehlikesi bebeğin beslenmesi ile mi alakalı oluyormuş?
Bende de bir tarafta benzer bir durum varmış, şimdi 21+5im, coraspin başladık bakalım.

Aspirin kullanıyorum canım günlük 1.5 tane kontrol ediliyor sürekli

Meraba kızlar.. Bida doğuma kadar doktora gitmek istemiyorum. Yemin ederim ne hamilelik yaşadım. Her gittiğimde bişeye canımı sıkıp geliyorum.. Kolesterol çıktı bende bu kiloda bu yaşta şaşırdım kendime. Hadi şeker meker anlarımda kolesterol diyeti alacağım aklıma gelmezdi

Aaa o nerden cikmis kiz ne gibi sikayetlerin oldu ki

Aaa o nerden cikmis kiz ne gibi sikayetlerin oldu ki

Hiç şikayetim yoktu. Bugün aşım vardı. Sağlık ocağına gitmişken tam kan verdim açlık tokluk ölçtürmek adına. Orda çıktı kolesterol. Anlamadım gitti. Bide hamilelikte oda tiroid ve şeker gibi rsikliymiş.

Dikkatli olarak bu sorunu etkisiz hale getirirsin canim hic endiselenme

İyi akşamlar hanımlar bugün şeker yüklemesi testi yaptırdım ve 2. Saat sonucu değerlerin üzerinde 163 çıktı netten araştırdım prediyabet çıkıyor doktorumla da görüşemedim ama baya canım sıkıldı aranızda bu durumda olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…