erkekSizin cinsiyet ne
ben şeker yüklemesi konusunda doktoru dinleme taraftarıyım iki gebeliğimde de doktorum uygun gördü yaptırdımMerhaba hanımlar inşallah mart ayında doğum yapacağım. Bugün kontrole gittim. 2ntane sorunla karşılaştı doktor.
1-Şeker yükleme testi yaptırmayacağımı söyledim. Bebeğin suyu biraz fazla gizli şeker olabilir, öneririm dedi.
2-Bebeğin beyninde bir boşluk mu, genişlememi ne var dedi. Lateral vertikül mü ne. 9 mm çıkmış
Acil koduyla ayrıntılı ultrasona gönderdi. Orda da 8,9 mm çıkmış. Yakın bir ile sevk etti
Haliyle canım çok sıkıldı bu durumlara.
Başından böyle durumlar geçen var mı?
biz senden çok sinirlendik eltine wallaYa hepiniz aşırı rahatlattınız benivazgeçmek de istemiyordum ama dünden beride kafama takılmıştı. İyiki bu grup var eltimin bende bu tavırlarından sonra iyi niyetli olduğunu düşünemiyorum.. Canım cicimlerle her şeyi diyebilme potansiyeline sahip..
Ben almadım ablamda vardı o verdi ama çok kullanışlı ablam çok kullanmıştı bende kullanırım gibi geliyor ama bilmiyorum tabiArkadaşlar babysling düşünen var mı? Alsam mı çok kararsız kaldım
Çok teşekkür ederim bugün özel hastaneye gittik ve durumları anlattım. doktor gayet iyi bir şey yok değerlerin normal dedi. Dünkü gittiğim doktor devlet hastanesindeydim ve gelen giden çoktu. Hastanede çalışana bir arkadaşa sorduk genelde devletten araştırma hastanesine yolluyorlar bir şey de çıkmıyor demişti. Çok şükür bugünkü doktor içimi rahatlattı.ben şeker yüklemesi konusunda doktoru dinleme taraftarıyım iki gebeliğimde de doktorum uygun gördü yaptırdım
diğer konu hakkında bir fikrim yok inşallah geçici görünebilen durumlardandır
Benim ingilizce ogretmeni olmamin mimari Nilay hocamdir mesela cok severim nilay isminiYa hepiniz aşırı rahatlattınız benivazgeçmek de istemiyordum ama dünden beride kafama takılmıştı. İyiki bu grup var eltimin bende bu tavırlarından sonra iyi niyetli olduğunu düşünemiyorum.. Canım cicimlerle her şeyi diyebilme potansiyeline sahip..
Durum bildirir raporu olarak aliyosun zaten canim normal dogum izni raporu gibi degil. Su kisinin su tarihtan itibaren 24 haftalik gebeligi mevcuttu yazan bi kagidi imzalicak o kadar ordan da alabilirsin yani sorun olmazMerhaba arkadaşlar,
24. Hafta idari izin için dilekçe yazan ya da yazmış olan öğretmen arkadaşlarıma bir sorum olacak. Benim kontrollerimi özel muayenehanede yapıyor doktor bir hastanede değil. O raporu yazarsa kabul ediliyor mu yoksa SGK ile anlasmali bir yerden mı almam gerek 24. Hafta raporunu? Bilen varsa yazabilir misiniz haftaya dilekçe vereceğim
Hayır özel klinikten alınanı kabul etmiyorlar canım yani benimkini etmediler en azından. Ben de özel hastaneye gittim tek seferlik muayene oldum o şekilde aldım durum bildirir raporuMerhaba arkadaşlar,
24. Hafta idari izin için dilekçe yazan ya da yazmış olan öğretmen arkadaşlarıma bir sorum olacak. Benim kontrollerimi özel muayenehanede yapıyor doktor bir hastanede değil. O raporu yazarsa kabul ediliyor mu yoksa SGK ile anlasmali bir yerden mı almam gerek 24. Hafta raporunu? Bilen varsa yazabilir misiniz haftaya dilekçe vereceğim
Merhaba, canım ben de özel klinikte muayene oluyorum, doktorum 24 haftalık gebedir dıye durum bildirir yazdı, kabul ettiler vallahi yanına ben de dilekçe yazdım o şekilde oldu yani...Merhaba arkadaşlar,
Canım selam, size bu direnç için kan sulandırıcı bir ilaç başlandı mı? Bir de sonraki kontrolde sıkıntı hallolmuş muydu? Tehlikesi bebeğin beslenmesi ile mi alakalı oluyormuş?Kızlar bugüne doktoruma sordum bebeğe giden damarda kan akışı zayıftı direnç vardı o da şöyle düşün dedi Karadeniz de hava yağmurlu biz şemsiyemizi alalım yagmur yagadabilir yağmayadabilir dedi riskli bir durum anladığım kadarıyla canım çok sıkıldı herşey Allahtan biliyorum ama elimde değil kafama takılıyor
Aspirin kullanıyorum canım günlük 1.5 tane kontrol ediliyor sürekliCanım selam, size bu direnç için kan sulandırıcı bir ilaç başlandı mı? Bir de sonraki kontrolde sıkıntı hallolmuş muydu? Tehlikesi bebeğin beslenmesi ile mi alakalı oluyormuş?
Bende de bir tarafta benzer bir durum varmış, şimdi 21+5im, coraspin başladık bakalım.
Direnç azalmış mı peki? Düzelebiliyor mu yani acaba?Aspirin kullanıyorum canım günlük 1.5 tane kontrol ediliyor sürekli
Aaa o nerden cikmis kiz ne gibi sikayetlerin oldu kiMeraba kızlar.. Bida doğuma kadar doktora gitmek istemiyorum. Yemin ederim ne hamilelik yaşadım. Her gittiğimde bişeye canımı sıkıp geliyorum.. Kolesterol çıktı bende bu kiloda bu yaşta şaşırdım kendime. Hadi şeker meker anlarımda kolesterol diyeti alacağım aklıma gelmezdi
Aaa o nerden cikmis kiz ne gibi sikayetlerin oldu ki
Dikkatli olarak bu sorunu etkisiz hale getirirsin canim hic endiselenmeHiç şikayetim yoktu. Bugün aşım vardı. Sağlık ocağına gitmişken tam kan verdim açlık tokluk ölçtürmek adına. Orda çıktı kolesterol. Anlamadım gitti. Bide hamilelikte oda tiroid ve şeker gibi rsikliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?