2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

24 hafta raporunu il milli eğitim müdürlüklerinin geneli sgk hastanelerinden istiyor. Yinede telefonla bir sorun isterseniz boşuna uğramamış olursunuz

Benimde 153 çıktı 1 ay önce.doktorum diyetisyene yönlendirdi.pirinc patates hamur işi ve tatlıyı azaltirsaniz 1 hafta içinde normale dönüyor. Önemli olan tokluğu 140 altında tutabilmek. Zaten sonraki kontrolümde de doktorum herhangi olumsuz bir etkisi oluşmamış böyle devam et dedi. Korkmayın biraz dikkatle çözersiniz.

Çok teşekkür ederim ben de daha dikkatli olayım

Ben çok sinir oluyorum ya her gün girip girip bakıyorum yazan eden yok . Konu sahibi grubun bu durumundan çok memnun mu şu an acaba ne düşünüyor merak ediyorum. bence muneye söyleyelim kilitlesinler bu konuyu. Çok güzel bir fikirdi gerçekten özel grup açıp herkesi oraya toplamak bravo

Ben de eskiden sürekli giriyordum yazmasam bile buradaki tecrübeleri okuyordum. Artık girmiyorum başka siteleri takip ediyorum internetteki yazıları okuyorum daha iyi

Canım bana göre bişey yok. Ben kimseye oraya girin buraya girmeyin demiyorum. Kimsenin ebeveyni değilim kulağından tutup getiremem buraya. Lütfen şikayet eder misin bizi eğer kapanıyorsa kapatsınlar grubu. Ki sanmıyorum farklı bi yerde değiliz yine kk dayız.
olayın bana patlaması tuhaf geldi açıkcası.

Günaydın kızlarr. O zaman buraları biraz biz hareketlendirelim. Kim nerden istiyorsa yazsın boşverin..
Aydeli G Glmbaha B bayanaslan s8ym7 ve etiketleyemediğim diğerleri

Şimdi doğuma çok yaklaşmışken (ben hala zaman geçmiyor diye düşünüyorum ) neler mutlaka alınmalı. Ben bebişin odasını aldım kurdum. Halısı perdesi nevresim takımı alıcam ama konsepte karar veremedim siz nelrr yaptınız.

Şeker yüklemesi meselesi burada daha önce de konuşulmuştu. Hatta yaptıracak olanlar ile yaptırmak istemeyenler arasında biraz da gerginlik olmuştu. Amacım asla akıl vermek değil yanlış anlamayın ama suyunuz fazlaysa keşke yaptırsanız. yaklaşık 3 baklavaya bedel bir içecek içiyorsunuz. Açıkçası beni hiç sarsmadı. En azından zihniniz rahat eder. Diğer konuda bir fikrim yok ama böyle durumlarda 2. bir doktorun görmesi çok iyi oluyor. Şimdiden sıkmayın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…