- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
Kız ben hamile olup olup devamını getiremiyordum ya, bu sefer sağlıklı çok şükür, öyle de devam eder inşallah, senin de mi kızın mı oluyor yoksaGözlerime inanamıyorum. Sen hamile misin. Mayıs annelerinde gördüm sanki seni
Ben 23teyim canım, tek taraflı, hafif dediSen kaç haftalıksın senin direnç iki taraflı mı tek taraflı mı
Evet kız. Seninde miKız ben hamile olup olup devamını getiremiyordum ya, bu sefer sağlıklı çok şükür, öyle de devam eder inşallah, senin de mi kızın mı oluyor yoksa
Benim bir taraf baya kötü durumda sanırım hafif filan demedi bana inşallah sağlıkla doğarlarBen 23teyim canım, tek taraflı, hafif dedi
Kız sen benden ümidini kesmiş miydinEvet kız. Seninde miya çok şaşırdım. Bide 23 olmuş maşallah ya Allah tamamına erdirsin
Yok ümit kesmek değil de. Kk ya da girmiyordun ya bi ara şimdi nerdeyse 6 aylık hamile olarak görünce şaşırdımKız sen benden ümidini kesmiş miydin, niye o kadar şaşırdın , canım benim, valla çok sevindim sana da kendime de, sağlıkla gelsinler inşallah
Doğru aslında, ben bayağı süre girmemiştim dimi, dış gebelikler beni yormuştu kuzum ya tüpün biri de alınınca aslında biraz kafam dağılsın istedim herhalde, ama evet bak bi anda her şey ne kadar düzeldi, çok şükürYok ümit kesmek değil de. Kk ya da girmiyordun ya bi ara şimdi nerdeyse 6 aylık hamile olarak görünce şaşırdımtabi o topik dağılınca göremedim
Yok yok sen çok güzel haftalara getirmişsin, içini ferah tut, ama mesela gece sola yatmaya, düzenli egzersiz yapmaya, tuzu kesmeye falan özen gösterirsek daha iyi olur benceBenim bir taraf baya kötü durumda sanırım hafif filan demedi bana inşallah sağlıkla doğarlar
Aynen çok şükür kuzumDoğru aslında, ben bayağı süre girmemiştim dimi, dış gebelikler beni yormuştu kuzum ya tüpün biri de alınınca aslında biraz kafam dağılsın istedim herhalde, ama evet bak bi anda her şey ne kadar düzeldi, çok şükür
çok bilgim yok ama enfeksiyon var sanırım canım.Kızlar meraba. Bugün kan verdim sonuca e nabızdan baktım ama referans aralığı yazmadığı için ne durumdayım bilemedim. Google da çok yardımcı olmadı bana:), lökosit değerim pozitif yazıyo. Değeri 9.00 diyo ve kırmızıyla işaretlenmiş. Sizce nedir googleda kansere kadar yazıyo:) zaten çok düzgün psikolojim var biraz daha bozdum :) bakteri de 87 diyo anlayan varmı
Canım lökosit enfeksiyon olunca artıyor ama senin değerin yüksek değil merak etme.Kızlar meraba. Bugün kan verdim sonuca e nabızdan baktım ama referans aralığı yazmadığı için ne durumdayım bilemedim. Google da çok yardımcı olmadı bana:), lökosit değerim pozitif yazıyo. Değeri 9.00 diyo ve kırmızıyla işaretlenmiş. Sizce nedir googleda kansere kadar yazıyo:) zaten çok düzgün psikolojim var biraz daha bozdum :) bakteri de 87 diyo anlayan varmı
Ay Allah korusun kiz nerden cikti oKızlar meraba. Bugün kan verdim sonuca e nabızdan baktım ama referans aralığı yazmadığı için ne durumdayım bilemedim. Google da çok yardımcı olmadı bana:), lökosit değerim pozitif yazıyo. Değeri 9.00 diyo ve kırmızıyla işaretlenmiş. Sizce nedir googleda kansere kadar yazıyo:) zaten çok düzgün psikolojim var biraz daha bozdum :) bakteri de 87 diyo anlayan varmı
Benim lökosit +3 eritrosit +1 sayı olarak ta 158 çıkmıştı yüksek enfeksiyon denildi antibiyotik tedavisi verildiKızlar meraba. Bugün kan verdim sonuca e nabızdan baktım ama referans aralığı yazmadığı için ne durumdayım bilemedim. Google da çok yardımcı olmadı bana:), lökosit değerim pozitif yazıyo. Değeri 9.00 diyo ve kırmızıyla işaretlenmiş. Sizce nedir googleda kansere kadar yazıyo:) zaten çok düzgün psikolojim var biraz daha bozdum :) bakteri de 87 diyo anlayan varmı
Bende ev aldik icinde kiraci var ocak basi cikicak diye anlastik ins çıkarlar ise zamaninda ve evime yerlesirsem o zmn alicam mobilyalari henuz odasini yapamadım heyecanla tasinmayi bekliyorum biyandan agirlasiyorum dahada doguma yaklasmadan tasinmak istiyorum bakalim önümüzdeki hafta ici ins çıkarlarGünaydın kızlarr. O zaman buraları biraz biz hareketlendirelim. Kim nerden istiyorsa yazsın boşverin..
@Aydeli @Glmbaha @bayanaslans8ym7 ve etiketleyemediğim diğerleri
Şimdi doğuma çok yaklaşmışken (ben hala zaman geçmiyor diye düşünüyorum) neler mutlaka alınmalı. Ben bebişin odasını aldım kurdum. Halısı perdesi nevresim takımı alıcam ama konsepte karar veremedim siz nelrr yaptınız.
Lökosit idrar sonucunda cikan bi deger sanrm diye biliyorum 6 7 8 normal onuda bikiyorum ama hafif idrar yolu enfeksiyon olablr bi doktora gostersene sonuclarıKızlar meraba. Bugün kan verdim sonuca e nabızdan baktım ama referans aralığı yazmadığı için ne durumdayım bilemedim. Google da çok yardımcı olmadı bana:), lökosit değerim pozitif yazıyo. Değeri 9.00 diyo ve kırmızıyla işaretlenmiş. Sizce nedir googleda kansere kadar yazıyo:) zaten çok düzgün psikolojim var biraz daha bozdum :) bakteri de 87 diyo anlayan varmı
Benim ac 95 1.saat 144 2.saat 77 çıkmıştı biraz fazla cıkmış cidden seker olcmeni isteyeblr doktor hergun o seker olcen aletten alip ve yediklerinw içeriklerine dikkat edip zararli karbonhidrat beyaz ekmek makarna pilav tuketmezsen hafif yuruyus yaparsan hcbisy olmaz sıkma caniniİyi akşamlar hanımlar bugün şeker yüklemesi testi yaptırdım ve 2. Saat sonucu değerlerin üzerinde 163 çıktı netten araştırdım prediyabet çıkıyor doktorumla da görüşemedim ama baya canım sıkıldı aranızda bu durumda olan var mı ?
Bende de lökosit çıkıyor gebeliğin başından beriKızlar meraba. Bugün kan verdim sonuca e nabızdan baktım ama referans aralığı yazmadığı için ne durumdayım bilemedim. Google da çok yardımcı olmadı bana:), lökosit değerim pozitif yazıyo. Değeri 9.00 diyo ve kırmızıyla işaretlenmiş. Sizce nedir googleda kansere kadar yazıyo:) zaten çok düzgün psikolojim var biraz daha bozdum :) bakteri de 87 diyo anlayan varmı
bende geçen hafta yaptırdım aynı düzeylerde birşey demedi doktor çok kustuğum için su bile içemiyorum benimki susuzluktan olabilir yanma yoksa ilaca gerek yok dedi doktorKızlar meraba. Bugün kan verdim sonuca e nabızdan baktım ama referans aralığı yazmadığı için ne durumdayım bilemedim. Google da çok yardımcı olmadı bana:), lökosit değerim pozitif yazıyo. Değeri 9.00 diyo ve kırmızıyla işaretlenmiş. Sizce nedir googleda kansere kadar yazıyo:) zaten çok düzgün psikolojim var biraz daha bozdum :) bakteri de 87 diyo anlayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?