2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ben hamile olup olup devamını getiremiyordum ya, bu sefer sağlıklı çok şükür, öyle de devam eder inşallah, senin de mi kızın mı oluyor yoksa
Evet kız. Seninde mi ya çok şaşırdım. Bide 23 olmuş maşallah ya Allah tamamına erdirsin

Kız sen benden ümidini kesmiş miydin , niye o kadar şaşırdın , canım benim, valla çok sevindim sana da kendime de, sağlıkla gelsinler inşallah
Yok ümit kesmek değil de. Kk ya da girmiyordun ya bi ara şimdi nerdeyse 6 aylık hamile olarak görünce şaşırdım tabi o topik dağılınca göremedim

Yok ümit kesmek değil de. Kk ya da girmiyordun ya bi ara şimdi nerdeyse 6 aylık hamile olarak görünce şaşırdım tabi o topik dağılınca göremedim
Doğru aslında, ben bayağı süre girmemiştim dimi, dış gebelikler beni yormuştu kuzum ya tüpün biri de alınınca aslında biraz kafam dağılsın istedim herhalde, ama evet bak bi anda her şey ne kadar düzeldi, çok şükür

Aynen çok şükür kuzum

Kızlar meraba. Bugün kan verdim sonuca e nabızdan baktım ama referans aralığı yazmadığı için ne durumdayım bilemedim. Google da çok yardımcı olmadı bana:), lökosit değerim pozitif yazıyo. Değeri 9.00 diyo ve kırmızıyla işaretlenmiş. Sizce nedir googleda kansere kadar yazıyo:) zaten çok düzgün psikolojim var biraz daha bozdum :) bakteri de 87 diyo anlayan varmı

çok bilgim yok ama enfeksiyon var sanırım canım.

Canım lökosit enfeksiyon olunca artıyor ama senin değerin yüksek değil merak etme.
bakteri de aman aman yüksek değil ama doktoruna söyle yine belki tek kullanımlık şase verebilir. Ama kanser olacağını sanmıyorum

Ay Allah korusun kiz nerden cikti o lokosit vucutta enfeksiyon oldugunu gosterir muhtemelen idrar yolu enfeksiyonudur idrar tahlili verdin mi benim 12.000 civari cikti en son tahlilimde antibiyotik basladi doktorum

Benim lökosit +3 eritrosit +1 sayı olarak ta 158 çıkmıştı yüksek enfeksiyon denildi antibiyotik tedavisi verildi

Bende ev aldik icinde kiraci var ocak basi cikicak diye anlastik ins çıkarlar ise zamaninda ve evime yerlesirsem o zmn alicam mobilyalari henuz odasini yapamadım heyecanla tasinmayi bekliyorum biyandan agirlasiyorum dahada doguma yaklasmadan tasinmak istiyorum bakalim önümüzdeki hafta ici ins çıkarlar bebek icin hersey lazim vallahi ben bebek bezi aldim sleepy nin 1 numara ve 3 numarasindan 1 numara 180 adet 3 numarada 80 li 5 Paket aldim islak mendil pamuk bebek yagi pisik kremi pudra aventin gogus kalkani cam biberon bi tane yenidogan emzik emzirme sutyeni ates olcer burun aspritoru bebek anne çantası kuvetini filan aldim bikac tane alt ust 0 6 aylik takim aldim annem sagolsun icine giyilck iclik almis zibin vs . Annemde 6 aya kdr kullanilan sepet besiklerden var ama ben gardrop ve buyuyen besik alicm buyuyen besigi babaannesi alck subatta ins .. annem nevresim filan almis bikac tane de nevresim dikmis battaniyeside var bikac tane .. havlusunuda aldik bana gecelik alincak depend filan alcm minik bi mama alcm nolur nolmZ sut filan gelmezse ac kalirsa cok zor durumda kalirsam diye .. aklima gelenler suan bunlar siz buyuyen besikmi aldiniz park yatak filanmi ??
Daha eksikler bitmiyo

Lökosit idrar sonucunda cikan bi deger sanrm diye biliyorum 6 7 8 normal onuda bikiyorum ama hafif idrar yolu enfeksiyon olablr bi doktora gostersene sonucları

Benim ac 95 1.saat 144 2.saat 77 çıkmıştı biraz fazla cıkmış cidden seker olcmeni isteyeblr doktor hergun o seker olcen aletten alip ve yediklerinw içeriklerine dikkat edip zararli karbonhidrat beyaz ekmek makarna pilav tuketmezsen hafif yuruyus yaparsan hcbisy olmaz sıkma canini

Kızlar topiği aktif olan birine devredeceğim kim çok yazıyorsa isim verir misiniz. Ona göre toplarsınız arkadaşları istediğiniz yere

Bende de lökosit çıkıyor gebeliğin başından beri 2 defa antibiyotik kullandım yine geçmedi bol bol su iç diyor doktor günlük 1bucuk 2 litre içebiliyorum daha fazla içmek gerekiyor sanırım
Gebeliğin sonlarına doğru erken doğum riskini artırıyormus sanırım Allah şifa versin hepimize

bende geçen hafta yaptırdım aynı düzeylerde birşey demedi doktor çok kustuğum için su bile içemiyorum benimki susuzluktan olabilir yanma yoksa ilaca gerek yok dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…