benim ikinci olduğu için alacağım şeyler daha az ama geçtiğimiz 2-3 haftada zıbınlarını havlu falan aldım battaniye aldım farklı kalınlıklarda nevresim şimdilik bir tane aldm gri yıldızlı kumaşlar aldım çarşaf beşik koruyucu kutu aksesuarlarını falan yapacağımGünaydın kızlarr. O zaman buraları biraz biz hareketlendirelim. Kim nerden istiyorsa yazsın boşverin..
@Aydeli @Glmbaha @bayanaslan @s8ym7 ve etiketleyemediğim diğerleri
Şimdi doğuma çok yaklaşmışken (ben hala zaman geçmiyor diye düşünüyorum) neler mutlaka alınmalı. Ben bebişin odasını aldım kurdum. Halısı perdesi nevresim takımı alıcam ama konsepte karar veremedim siz nelrr yaptınız.
İkinci anneligi olanlarin alisveris avantaji oluyor ve tecrube oluyor biz de arastir da arastir debeleniyozbenim ikinci olduğu için alacağım şeyler daha az ama geçtiğimiz 2-3 haftada zıbınlarını havlu falan aldım battaniye aldım farklı kalınlıklarda nevresim şimdilik bir tane aldm gri yıldızlı kumaşlar aldım çarşaf beşik koruyucu kutu aksesuarlarını falan yapacağım
bez ıslak mendil ebebek şubat indirimden alırım diye düşünüyorum
şampuan krem falan markalarım belli indirimde alacağım
kızımın herşeyini saklıyordum onlardan erkek de kullanabilecek olanlalrı ayırıp diğerlerini satıp evi azaltmam lazım
evet araba beşik gibi şeyler var şampuan bez ıslak mendil pişik kremi ilk gebelikte o kadar araştırıp karar vermiştim ki bu kez sadece alacağımİkinci anneligi olanlarin alisveris avantaji oluyor ve tecrube oluyor biz de arastir da arastir debeleniyoz
Ben de 40 kez arastirip karar veriyorum sonuc: almadievet araba beşik gibi şeyler var şampuan bez ıslak mendil pişik kremi ilk gebelikte o kadar araştırıp karar vermiştim ki bu kez sadece alacağım
Ne güzel neyi nasıl yapacağın belli ikinci olunca tecrübe oluyor iştebenim ikinci olduğu için alacağım şeyler daha az ama geçtiğimiz 2-3 haftada zıbınlarını havlu falan aldım battaniye aldım farklı kalınlıklarda nevresim şimdilik bir tane aldm gri yıldızlı kumaşlar aldım çarşaf beşik koruyucu kutu aksesuarlarını falan yapacağım
kızımın herşeyini saklıyordum onlardan erkek de kullanabilecek olanlalrı ayırıp diğerlerini satıp evi azaltmam lazım
Kumaşları nereden alıyorsunuz öneriniz var mı?Hayırlı olsun bundan bende malzeme aldım battaniye için sadece dikimi kaldı
Bursa Kumaş pazarından almıştım ben bazı illerde şubesi oluyorKumaşları nereden alıyorsunuz öneriniz var mı?
Ben park beşik alırken yanında yatakta verdiler bide bime gelen reflü yatagından almıştımBebek yatağı aldiniz mi kizlar küçük bir ilcede yaşadığımız icin internetten alacagiz mecburen
ben arkadaştan anne yanı getiricem canım. Grupta genelde park beşik alan da çok oldu. mobilyada alanlar oldu. https://www.hepsiburada.com/babycom...--uyku-seti-p-HBV00000S3H1K?magaza=Al-Yu+BebeBebek yatağı aldiniz mi kizlar küçük bir ilcede yaşadığımız icin internetten alacagiz mecburen
Park beşik hangi marka aldiniz? Mobilya almak istiyorum aslında yatak odasina degil de çocuk odasina koyacağım çünkü orda tek kişilik yatak da var kendim de onda yatarim diye düşünüyorumBen park beşik alırken yanında yatakta verdiler bide bime gelen reflü yatagından almıştım
ben arkadaştan anne yanı getiricem canım. Grupta genelde park beşik alan da çok oldu. mobilyada alanlar oldu. https://www.hepsiburada.com/babycom...--uyku-seti-p-HBV00000S3H1K?magaza=Al-Yu+Bebe
bir arkadaşım bundan aldı gayet memnun.
Ben maccon anemon aldim canim fiyat uygun kalite olarak da gayet is gorur bi sure sonra kucuk gelecek zaten o zamana kadar rahatlikla is gorurPark beşik hangi marka aldiniz? Mobilya almak istiyorum aslında yatak odasina degil de çocuk odasina koyacağım çünkü orda tek kişilik yatak da var kendim de onda yatarim diye düşünüyorum
Trendyol dan baby2 go aldım 549 TL di benim aldıgım zaman . Ben çocuk odası kurmucam oyuzden park beşik tercih ettimPark beşik hangi marka aldiniz? Mobilya almak istiyorum aslında yatak odasina degil de çocuk odasina koyacağım çünkü orda tek kişilik yatak da var kendim de onda yatarim diye düşünüyorum
olsun ya daha çok vaktimiz varBen de 40 kez arastirip karar veriyorum sonuc: almadi
mustela yenidoğan köpük şampuan kullanmıştım kızımda ondan alacağım evde kızımın nivea bebe yağalrı var yeniden almama gerek yok ama ben çok fazla kullanmıyorum zaten yağ üşeniyorum galibaNe güzel neyi nasıl yapacağın belli ikinci olunca tecrübe oluyor işteşampuan ne marka alıcaksın ben hala karar veremedim bide losyonmu alıcaksın bebek yağımı
ben intaşlar dan alıyorum şu ara gitmek zor olduğu için aklınızda bulunsun diye yazmak istedim :)Kumaşları nereden alıyorsunuz öneriniz var mı?
ben ilk gebeliğimde hepsiburadadan almıştım yorumlara falan bakarak pratik olmuştu onu kullanacağımBebek yatağı aldiniz mi kizlar küçük bir ilcede yaşadığımız icin internetten alacagiz mecburen
Okurken yoruldum vallaBende ev aldik icinde kiraci var ocak basi cikicak diye anlastik ins çıkarlar ise zamaninda ve evime yerlesirsem o zmn alicam mobilyalari henuz odasini yapamadım heyecanla tasinmayi bekliyorum biyandan agirlasiyorum dahada doguma yaklasmadan tasinmak istiyorum bakalim önümüzdeki hafta ici ins çıkarlarbebek icin hersey lazim vallahi ben bebek bezi aldim sleepy nin 1 numara ve 3 numarasindan 1 numara 180 adet 3 numarada 80 li 5 Paket aldim islak mendil pamuk bebek yagi pisik kremi pudra aventin gogus kalkani cam biberon bi tane yenidogan emzik emzirme sutyeni ates olcer burun aspritoru bebek anne çantası kuvetini filan aldim bikac tane alt ust 0 6 aylik takim aldim annem sagolsun icine giyilck iclik almis zibin vs . Annemde 6 aya kdr kullanilan sepet besiklerden var ama ben gardrop ve buyuyen besik alicm buyuyen besigi babaannesi alck subatta ins .. annem nevresim filan almis bikac tane de nevresim dikmis battaniyeside var bikac tane .. havlusunuda aldik bana gecelik alincak depend filan alcm minik bi mama alcm nolur nolmZ sut filan gelmezse ac kalirsa cok zor durumda kalirsam diye .. aklima gelenler suan bunlar siz buyuyen besikmi aldiniz park yatak filanmi ??
Daha eksikler bitmiyo
Yaa şubattamı e bebek indirimleri bende bekliyim bazı şeyler için o zmn.benim ikinci olduğu için alacağım şeyler daha az ama geçtiğimiz 2-3 haftada zıbınlarını havlu falan aldım battaniye aldım farklı kalınlıklarda nevresim şimdilik bir tane aldm gri yıldızlı kumaşlar aldım çarşaf beşik koruyucu kutu aksesuarlarını falan yapacağım
evet şubatta her gün belli ürünlerde indirim oluyor ben bez ıslak mendil hep stok yapardım şampuan emzik falanda oradan alabilirimOkurken yoruldum valla
Yaa şubattamı e bebek indirimleri bende bekliyim bazı şeyler için o zmn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?