2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim ikinci olduğu için alacağım şeyler daha az ama geçtiğimiz 2-3 haftada zıbınlarını havlu falan aldım battaniye aldım farklı kalınlıklarda nevresim şimdilik bir tane aldm gri yıldızlı kumaşlar aldım çarşaf beşik koruyucu kutu aksesuarlarını falan yapacağım
bez ıslak mendil ebebek şubat indirimden alırım diye düşünüyorum
şampuan krem falan markalarım belli indirimde alacağım
kızımın herşeyini saklıyordum onlardan erkek de kullanabilecek olanlalrı ayırıp diğerlerini satıp evi azaltmam lazım

İkinci anneligi olanlarin alisveris avantaji oluyor ve tecrube oluyor biz de arastir da arastir debeleniyoz

İkinci anneligi olanlarin alisveris avantaji oluyor ve tecrube oluyor biz de arastir da arastir debeleniyoz
evet araba beşik gibi şeyler var şampuan bez ıslak mendil pişik kremi ilk gebelikte o kadar araştırıp karar vermiştim ki bu kez sadece alacağım

Ne güzel neyi nasıl yapacağın belli ikinci olunca tecrübe oluyor işte şampuan ne marka alıcaksın ben hala karar veremedim bide losyonmu alıcaksın bebek yağımı

Bebek yatağı aldiniz mi kizlar küçük bir ilcede yaşadığımız icin internetten alacagiz mecburen

Park beşik hangi marka aldiniz? Mobilya almak istiyorum aslında yatak odasina degil de çocuk odasina koyacağım çünkü orda tek kişilik yatak da var kendim de onda yatarim diye düşünüyorum

Park beşik hangi marka aldiniz? Mobilya almak istiyorum aslında yatak odasina degil de çocuk odasina koyacağım çünkü orda tek kişilik yatak da var kendim de onda yatarim diye düşünüyorum
Ben maccon anemon aldim canim fiyat uygun kalite olarak da gayet is gorur bi sure sonra kucuk gelecek zaten o zamana kadar rahatlikla is gorur

Trendyol dan baby2 go aldım 549 TL di benim aldıgım zaman . Ben çocuk odası kurmucam oyuzden park beşik tercih ettim

Ne güzel neyi nasıl yapacağın belli ikinci olunca tecrübe oluyor işte şampuan ne marka alıcaksın ben hala karar veremedim bide losyonmu alıcaksın bebek yağımı
mustela yenidoğan köpük şampuan kullanmıştım kızımda ondan alacağım evde kızımın nivea bebe yağalrı var yeniden almama gerek yok ama ben çok fazla kullanmıyorum zaten yağ üşeniyorum galiba

Okurken yoruldum valla
Yaa şubattamı e bebek indirimleri bende bekliyim bazı şeyler için o zmn.

Sizlerede son zamanlar geçmiyormuş gibi geliyomu. Ben evden çalıştığım için sanırım çok sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…