2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu müslin bezler var ya onlar ne için kullanılıyor. Kundak falan yapmak için mi üstünü örtmek için mi

Kızlar bu müslin bezler var ya onlar ne için kullanılıyor. Kundak falan yapmak için mi üstünü örtmek için mi
Yazın üst örmek için kullanıyorlarmış. Kundak yapıyorlarmış. Pusetin üzerine falan örtülüyormuş

Muslin candır yazları üst örtmek için, dışarıda araba içinde , banyo sonrası havludan önce sarınca anında suyu çekiyor mesela. Kundak yaparken, mecbur kalınca altını açınca da serebilirsin

İdrar yolun enfeksiyonu canım malesef gebeliğimin başından beri var şase veriyor bir kere de antibiyotik kullandım.ilk çocuğuma hamileliğimde de vardı sürekli.
Doğum sonrası urolojiye görünürsün dedi Drum.

Yazın üst örmek için kullanıyorlarmış. Kundak yapıyorlarmış. Pusetin üzerine falan örtülüyormuş

Muslin candır yazları üst örtmek için, dışarıda araba içinde , banyo sonrası havludan önce sarınca anında suyu çekiyor mesela. Kundak yaparken, mecbur kalınca altını açınca da serebilirsin

Değişik boyutlarda va hangi boyu almayı önerirsiniz

Park beşik hangi marka aldiniz? Mobilya almak istiyorum aslında yatak odasina degil de çocuk odasina koyacağım çünkü orda tek kişilik yatak da var kendim de onda yatarim diye düşünüyorum
Kraft most aldım ben canım henüz gelmedi eve daha ama mağazada inceledim sağlam kaliteli duruyordu, mobilya beşikle bayagı kıyas yaptım hemen hemen aynı fiyattı fakat ne bileyim Allah nasip ederse park yatağı kullanırım bir süre çocuk büyüyünce oda yaparım sonra belkı ikinci çocuk falan olursa park beşiği yıne çıkarır kullanırım dıye düşündüm Allah ömür verirse tabi, hani katlanıp koyulabilir bir kenara pratik geldi

hava alan bir kumaş olduğu için özellikle yazın çok kullanışlı puset yada arabada uyurken üstü kapamak içinde kullanılabilir ben plajda bile kurulama için kullandım hep ve 5 yıl önce bu kadar çok çeşit yoktu

Kızlar peki şu ilk doğduğunda bebeğe asiti kaçmış maden suyu verme işini duyan var mı

Zemzem suyunu duydum da onu hic duymadim zararli olur belki kiz
Şuan herkes bu aklı veriyor bana bebeğin gazı olmaz falan diyorlar. Ama asiti kaçmış 1-2 saat önce açılmış olması gerek diyorlar. Ama onun hala fıs fıs köpüğü olur bilemedim

Park beşik hangi marka aldiniz? Mobilya almak istiyorum aslında yatak odasina degil de çocuk odasina koyacağım çünkü orda tek kişilik yatak da var kendim de onda yatarim diye düşünüyorum
Ben yoyko anne yanı aldım. Kalitesi cok güzel. Hem park yatak hem oyun parkı hem anne yanı oluyor

Kızlar bi yakınımın bebeğinde kilo kaybı olmuş kilo almasi gerekirken 200 gram vermis bebek bakmışlar plasenta ve anneden bebeğe kan akışı normal demişler ama çok moralimiz bozuldu böyle bisey yaşayan var mı aranızda

Bebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir ilkinde yüksek ölçülmüştür ikincide düşük ölçülmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…